هفت بند = Knotgrass  

هفت بند = Knotgrass

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه هفت بند، Knotgrass می باشد.

هفت بند چیست؟


علف هفت بند = Knotweed
Knotweed, Polygonum aviculare = علف هفت بند، زبان گنجشک

هفت بند = Knotgrass
Knotgrass = گیاه هفت بند


واژه «هفت بند» در مقالات سایت احسان حسنانی

مفهوم پیری اینفرا در متون بهداشتی آرایشی

پیری اینفرا یا پیری پوست در اثر مواجهه با پرتوهای فروسرخ یا مادون قرمز خورشید است که مورد توجه مطالعات اخیر دانشمندان در حوزه محصولات مراقبت از پوست قرار گرفته است. پرتوهای فروسرخ با افزایش تولید ماتریس متالو پروتئینازها، تشکیل گونه های فعال اکسیژن و از بین بردن کلاژن و الاستین پوست، می تواند موجب ایجاد پیری اینفرا شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی الیکسیر

0
 الیکسیر که عصاره گیاه Knotgrass یا هفت بند است با برخورداری از مقادیر بالای فلاونوئیدهایش قادر است از پوست هم در برابر پرتوهای UV و هم در برابر پرتوهای IR محافظت کند.
مشاهده مطلب

گیاه علف هفت بند Knotweed

گیاه علف هفت بند یا به انگلیسی Knotweed با نام علمی Polygonum aviculare یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

واژه «هفت بند» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


 

مطلب قبلی: گره خورده

مطلب بعدی: لورآل


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید