لینولئیک اسید = linoleic acid 

لینولئیک اسید = linoleic acid

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه لینولئیک اسید، Linoleic Acid می باشد.

لینولئیک اسید چیست؟


لینولئیک اسید = Linoleic Acid
linoleic acid = لینولئیک اسید

FOENICULUM VULGARE — Fennel. Rich in oleic and linoleic acids, essential fatty acids. It has a tightening and firming action on the skin. (INCI dictionary)
LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID — See Glyceryl linoleate, Glyceryl linolenate. (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Linoleic Acid, Linolenic Acid – Glycer yl linoleate, Glycer yl linolenate (INCI dictionary)
MARAJUCA OIL: Naturally-derived from the seed of the passion fruit plant, sustainably harvested from the forests of Brazil, Marajuca oil is full of antioxidants, linoleic acid and omega 6. Skin's natural lipid barrier is restored and maintained when using this oil for facial cleansing. Hydration returns to normal levels immediately. Firming and other texture changes will occur after continuous use. (cellularskinrx.com)
Linoleic Acid: An essential fatty acid. Used in cosmetics, vitamins. Alternatives: (See alternatives to Fatty Acids.) (peta.org)


واژه «لینولئیک اسید» در مقالات سایت احسان حسنانی

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است.
 روغن ها نیز از جمله پرکاربردترین مواد پوشاننده می باشند. روغن پارافین اگرچه در سال اخیر مورد استفاده موضعی داشته است ولی بی گمان روغن های طبیعی از جمله پوشاننده های پرمصرف در فرآورده های آرایشی می باشند. از جمله اسیدهای چرب ضروری که در این روغن ها وجود دارد می توان به اسید لینولئیک اشاره نمود. روغن آفتابگردان که حاوی اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد، علاوه بر اثرات پوشانندگی به سرعت سد دفاعی لایه شاخی را ترمیم می کند. روغن اناگر از گیاهی به نام اناگر با نام علمی Oenothera biennis استخراج می شود حاوی اسیدهای چرب امگا- است که هم لینولئیک اسید و هم گاما لینولئیک اسید دارد. این روغن نیز با حفظ ساختار لایه شاخی و اعمال اثرات پوشانندگی یک مرطوب کننده مناسب است. روغن زیتون علاوه بر ترکیبات چرب ضروری، دارای ترکیبات آنتی اکسیدان نیز می باشد. روغن جوجوبا نیز در فرآورده های آرایشی کاربرد فراوانی دارد.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ریوایوژن

برند آمریکایی محصولات ضد ریزش مو فرموله شده توسط درماتولوژیست ایرانی دکتر الکس خدوی
 revivosion ترکیبات تشکیل دهنده: انواع اسیدهای چرب ضروری لینولنیک اسید، آلفا لینولئیک اسید ، لینولنیک اسید و اولئیک اسید به عنوان بخش اصلی فرمول و عامل مهار آنزیم - آلفا ردوکتاز
مشاهده مطلب

واژه «لینولئیک اسید» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


FOENICULUM VULGARE — Fennel. Rich in oleic and linoleic acids, essential fatty acids. It has a tightening and firming action on the skin. (INCI dictionary)
LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID — See Glyceryl linoleate, Glyceryl linolenate. (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Linoleic Acid, Linolenic Acid – Glycer yl linoleate, Glycer yl linolenate (INCI dictionary)
MARAJUCA OIL: Naturally-derived from the seed of the passion fruit plant, sustainably harvested from the forests of Brazil, Marajuca oil is full of antioxidants, linoleic acid and omega 6. Skin's natural lipid barrier is restored and maintained when using this oil for facial cleansing. Hydration returns to normal levels immediately. Firming and other texture changes will occur after continuous use. (cellularskinrx.com)
Linoleic Acid: An essential fatty acid. Used in cosmetics, vitamins. Alternatives: (See alternatives to Fatty Acids.) (peta.org)


fatty acids2
اسید چرب های مختلف شامل استئاریک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و لینولنیک اسید


مطلب قبلی: لینالیل استات

مطلب بعدی: بالم لب

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید