پودر نرم = Loose Powder 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

پودر نرم = Loose Powder

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پودر نرم، Loose Powder می باشد.

پودر نرم چیست؟


پودر نرم = Loose Powder
loose powder = پودرهای نرم


تلفظ loose powder ↓
Loose Powder
loose-powder

واژه «پودر نرم» در مقالات سایت احسان حسنانی

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است. | در مقاله شیمی رنگ مو از واژه پودر نرم استفاده شده است.
استفاده از رنگ موهای استیکی (قلمی) برای پوشاندن سفیدی طرفین موها کربن بلک معمولاً به میزان 2 درصد در فرمولاسیون وجود دارد. بقیه فرمول را موم ها یا واکس ها و روغن ها تشکیل می دهند. اسانس و ماده آنتی اکسیدان نیز به میزان کافی اضافه می شود. برای ساخت استیک های رنگ مو ترکیبات روغنی را ذوب نموده و به شکل یک مخلوط یکنواخت در می آورند. سپس کربن بلک را به آن اضافه نموده و اجازه می دهند تا خنک شود. carbon black = کربن بلک، پودر نرم کربن که به عنوان رنگدانه در رنگ موهای موقتی استفاده می شود
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: لجستیک

مطلب بعدی: یون منیزیم

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !