نیلوفر آبی = Lotus 

نیلوفر آبی = Lotus

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه نیلوفر آبی، Lotus می باشد.

نیلوفر آبی چیست؟


نیلوفر آبی معطر = American White Pond Lily
American White Pond Lily, Nymphoea odorata = نیلوفر آبی معطر، واتر لیلی

نیلوفر آبی = Lotus
Lotus, Nelumbo nucifera = سله باقلا، لوتوس، گیاهی آبی از تیره نیلوفر آبیان، سوسن آبی
Sweet Clover, Lotus corniculatus = یونجه زرد، یونجه پاکلاغی

واژه «نیلوفر آبی» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
عصاره گل نیلوفر آبی : سفت کننده، محافظ
مشاهده مطلب

گیاه نیلوفر آبی معطر American White Pond Lily

گیاه نیلوفر آبی معطر یا به انگلیسی American White Pond Lily با نام علمی Nymphoea odorata یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه نیلوفر آبی معطر American White Pond Lily از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
عصاره ریشه نیلوفر آبی نیلوفر آبی یا Water lily گیاهیست که روی آب دریاچه ها می روید و سمبل شادابی و تازگی محسوب می شود. عصاره ریشه نیلوفر آبی خاصیت ملایم کنندگی (امولینسی) دارد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
عصاره گل نیلوفر آبی : سفت کننده، محافظ
مشاهده مطلب

گیاه نیلوفر آبی معطر American White Pond Lily

گیاه نیلوفر آبی معطر یا به انگلیسی American White Pond Lily با نام علمی Nymphoea odorata یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه نیلوفر آبی معطر American White Pond Lily از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه نیلوفر آبی استفاده شده است.
عصاره ریشه نیلوفر آبی نیلوفر آبی یا Water lily گیاهیست که روی آب دریاچه ها می روید و سمبل شادابی و تازگی محسوب می شود. عصاره ریشه نیلوفر آبی خاصیت ملایم کنندگی (امولینسی) دارد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: لانگرهانس

مطلب بعدی: لوپین

9763

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید