لایسین = lysine  

لایسین = lysine

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه لایسین، Lysine می باشد.

لایسین چیست؟


لایسین = Lysine
lysine = لایسین

LAUROYL LYSINE — Fine powder derived from the amino acid lysine and lauric acid from coconut. Adds a silky feel to makeup powders. (INCI dictionary)
LYSINE — See Amino Acids; Lauroyl lysine. (INCI dictionary)

گلایسین = Glycine
Soy bean, Glycine soja = سویا، لوبیای روغنی

glycine = گلایسین، نوعی اسید آمینه 

GLYCINE SOJA — Soybean Oil. Good emollient, high in linoleic, oleic, palmitic and linolenic acids, essential fatty acids necessar y for healthy skin. (INCI dictionary)
Soybean Oil – Glycine soya (INCI dictionary)


واژه «لایسین» در مقالات سایت احسان حسنانی

کلاژن چیست؟

حدود ۷۷% از وزن خشک بدون چربی درم، از کلاژن تشکیل یافته است. 
 مشخصه کلاژن حضور دو اسید آمینه خاص به نامهای هیدروکسی لایسین و هیدروکسی پرولین است. با اندازه گیری میزان هیدروکسی پرولین می توان مقدار کلاژن سنتز شده توسط سلول را مشخص نمود. همچنین می توان مقدار کلاژن تخریب شده در اثر یک بیماری یا در خلال برخی فرایندهای فیزیولوژیکی را مشخص نمود. آیا کلاژن را می توان به عنوان یکی از اجزاء محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نمود؟ کلاژن یک پروتئین بزرگ است که آب را به خود جذب می کند. به همین علت مرطوب کننده خوبی محسوب می شود. اما با توجه به اینکه از سطح پوست جذب نمی شود، اثراتی که در مورد آن ادعا می شود، مثل اثر پیشگیری از چین و چروک را براورده نمی کند.
مشاهده مطلب

واژه «لایسین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


LAUROYL LYSINE — Fine powder derived from the amino acid lysine and lauric acid from coconut. Adds a silky feel to makeup powders. (INCI dictionary)
LYSINE — See Amino Acids; Lauroyl lysine. (INCI dictionary)

GLYCINE SOJA — Soybean Oil. Good emollient, high in linoleic, oleic, palmitic and linolenic acids, essential fatty acids necessar y for healthy skin. (INCI dictionary)
Soybean Oil – Glycine soya (INCI dictionary)


coulomb interaction
پیوند کولومبی بین گلوتامیک اسید و لایسین از جنس بر هم کنش الکترواستاتیکی
plant Glycine soja og
دانه های سویا – گلایسین سویا
ibc96 adipic acid lysine
ال لایسین، اتیل استات، گلوتورالدهاید، بنزیل الکل، اسید آدیپیک
Disodium Cocoyl Glutamate (from coconut oil)
 دی سدیم کوکوئیل گلوتامات سورفکتانت آمفوتری است که ساختاری شبیه بتائین ها دارد. با این تفاوت که بر خلاف بتائین ها که هسته اصلی شان اسید آمینه گلایسین است، دی سدیم کوکوئیل گلوتامات از گلوتامیک اسید مشتق شده است.
Sodium lauroyl sarcosinate may have the same initials (SLS) as sodium lauryl sulfate but they are NOT the same thing
 سدیم لاروئیل سارکوزینات و سدیم لوریل سولفات، مخفف هردویشان SLS است و نباید با یکدیگر اشتباه شوند. لاروئیل، رادیکال یا بنیانِ لوریک اسید (اسید چرب نارگیل) است. سارکوزین، همان متیل گلایسین است که شکل آن نشان داده شده است.
Trimethylglycine (TMG) is an amino acid derivative that occurs in plants. Trimethylglycine was the first betaine discovered; originally it was simply called betaine
 تری متیل گلایسین، یکی از مشتقات آمینو اسید است که در گیاهان وجود دارد. تری متیل گلایسین، اولین بتائین کشف شده بود.


مطلب قبلی: لوپین

مطلب بعدی: لیزوزیم


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید