سرخس نر = Male Fern 

سرخس نر = Male Fern

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سرخس نر، Male Fern می باشد.

سرخس نر چیست؟


سرخس نر = Male Fern
Male Fern, Dryopteris filix-mas = سرخس نر

واژه «سرخس نر» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه سرخس نر Male Fern

گیاه سرخس نر یا به انگلیسی Male Fern با نام علمی Dryopteris filix-mas یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سرخس نر Male Fern از واژه سرخس نر استفاده شده است.
مشاهده مطلب

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: گیاهان اناگرین

گیاهان اناگرین اغلب سختزی هستند و به علت مقاومتشان در برابر شرایط نامساعد انتخاب شده اند. | در مقاله معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: گیاهان اناگرین از واژه سرخس استفاده شده است.
سرخس نیوزلندی سرخس نیوزلندی یا ماماکو یکی از این گیاهان است که در نیوزلند می روید. مائوری ها قرن هاست که از این گیاه به علت خواص درمانی اش استفاده می کنند. شیره این گیاه برای کشیدن پوست و قوام دادن به پوست استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک

بایواسکرین ارگانیک شامل 11 فرآورده مراقبت از پوست است که در همگی آن ها عصاره برگ گیاه جینکو بیلوبا استفاده شده است. بایواسکرین یک برند فرانسوی می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک از واژه سرخس استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه سرخس ماده Lady Fern

گیاه سرخس ماده یا به انگلیسی Lady Fern با نام علمی Athyrium filix-foemina یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سرخس ماده Lady Fern از واژه سرخس استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه سرخس نر Male Fern

گیاه سرخس نر یا به انگلیسی Male Fern با نام علمی Dryopteris filix-mas یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سرخس نر Male Fern از واژه سرخس استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه سرخس استفاده شده است.
ماماکو ماماکو عصاره برگ درخت سرخس نیوزلندی است که باعث انقباض و سفت شدن پوست شده و چروک های اولیه را از بین می برد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: شرابی بنفش

مطلب بعدی: مالئیک اسید

5294

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید