مشک دانه = Musk Mallow 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

مشک دانه = Musk Mallow

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مشک دانه، Musk Mallow می باشد.

مشک دانه چیست؟


مشک دانه = Musk Mallow
Musk mallow, Abelmoschus moschatus = مشک دانه

واژه «مشک دانه» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه مشک دانه Musk mallow

گیاه مشک دانه یا به انگلیسی Musk mallow با نام علمی Abelmoschus moschatus یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه مشک دانه Musk mallow از واژه مشک دانه استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: انگور کوهی

مطلب بعدی: گیاه مورد

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !