اولئیک اسید = Oleic acid  

اولئیک اسید = Oleic acid

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اولئیک اسید، Oleic Acid می باشد.

اولئیک اسید چیست؟


اولئیک اسید = Oleic Acid
linoleic acid = لینولئیک اسید

FOENICULUM VULGARE — Fennel. Rich in oleic and linoleic acids, essential fatty acids. It has a tightening and firming action on the skin. (INCI dictionary)
LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID — See Glyceryl linoleate, Glyceryl linolenate. (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Linoleic Acid, Linolenic Acid – Glycer yl linoleate, Glycer yl linolenate (INCI dictionary)
MARAJUCA OIL: Naturally-derived from the seed of the passion fruit plant, sustainably harvested from the forests of Brazil, Marajuca oil is full of antioxidants, linoleic acid and omega 6. Skin's natural lipid barrier is restored and maintained when using this oil for facial cleansing. Hydration returns to normal levels immediately. Firming and other texture changes will occur after continuous use. (cellularskinrx.com)
Linoleic Acid: An essential fatty acid. Used in cosmetics, vitamins. Alternatives: (See alternatives to Fatty Acids.) (peta.org)


واژه «اولئیک اسید» در مقالات سایت احسان حسنانی

سبوم یا چربی طبیعی پوست

سبوم، چربی طبیعی پوست
 2. عملکرد ضدباکتری: یکی از رفتارهایی که به سبوم نسبت داده می شود، عملکرد ضدباکتری است. بیشترین بخش از این عملکرد را به اولئیک اسید و پالمیتیک اسید نسبت می دهند. برخی منابع این عملکرد را به آنتی بادی IgG موجود در سبوم نسبت داده اند.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است.
 روغن ها نیز از جمله پرکاربردترین مواد پوشاننده می باشند. روغن پارافین اگرچه در سال اخیر مورد استفاده موضعی داشته است ولی بی گمان روغن های طبیعی از جمله پوشاننده های پرمصرف در فرآورده های آرایشی می باشند. از جمله اسیدهای چرب ضروری که در این روغن ها وجود دارد می توان به اسید لینولئیک اشاره نمود. روغن آفتابگردان که حاوی اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد، علاوه بر اثرات پوشانندگی به سرعت سد دفاعی لایه شاخی را ترمیم می کند. روغن اناگر از گیاهی به نام اناگر با نام علمی Oenothera biennis استخراج می شود حاوی اسیدهای چرب امگا- است که هم لینولئیک اسید و هم گاما لینولئیک اسید دارد. این روغن نیز با حفظ ساختار لایه شاخی و اعمال اثرات پوشانندگی یک مرطوب کننده مناسب است. روغن زیتون علاوه بر ترکیبات چرب ضروری، دارای ترکیبات آنتی اکسیدان نیز می باشد. روغن جوجوبا نیز در فرآورده های آرایشی کاربرد فراوانی دارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسان

فلراسان روغن گیاهی فاسد نشدنی است که به عنوان نرم کننده در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 فلوراسان که از گونه اصلاح شده آفتاب گردان به دست آمده یک تری گلیسیرید طبیعی با خاصیت نرم کنندگی فوق العاده است که به خودی خود مقاومت زیادی در برابر اکسیداسیون دارد. علت پایداری بی نظیر فلوراسان بالا بودن میزان اولئیک اسید - که فقط یک درجه غیر اشباعی دارد - و پایین بودن میزان اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه می باشد.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: صابون ها

صابون یک سورفکتانت آنیونی از جنس کربوکسیلات است که اسید چرب تشکیل دهنده آن می تواند دودسیل، میریستیل، استئاریک یا اولئیک باشد. مزیت صابون ها آن است که حاوی مواد نفتی نیستند اما عیب بزرگ صابون ها ناپایداری در برابر یون کلسیم و منیزیم (سختی آب) است. صابون پیه، صابون نارگیل، صابون های اولئیک و صابون های تال از انواع مختلف صابون می باشند.
 •  صابون های تال؛ صابون های تهیه شده از روغن تال (مخلوطی از اسیدهای چرب و اسیدهای رزین حاصل از چوب). روغن تصفیه شده تال عموماً مشتمل بر 30-25% اسیدهای رزین، 75-70% اسیدهای چرب (5% اشباع، 25% اولئیک اسید، لینولئیک و اسیدهای غیراشباع دیگر 70%). اسیدهای چرب روغن تال نیز اسیدهایی با ترکیبی مشابه هستند با این تفاوت که مقدار رزین آن ها برابر با 10-1% می باشد.
 1- حلالیت: صابون C12 اشباع در آب محلولند، صابون های C18 بسیار به آرامی حل می شوند. صابون های C16-C18 غیراشباع در آب محلولند. صابون های پتاسیمی نسبت به انواع سدیمی حلالیت بیشتری دارند (این حالت برای سولفات ها بالعکس است به طوری که انواع پتاسسیمی نامحلول ترند.) نمک های آمین حلالیت بهتری دارند (MEA، DEA، TEA). نمک های TEA (تری اتانول آمین) لوریک اسید و اولئیک اسید نسبت به نوع سدیمی ملایم تر بوده، حلالیتشان بالاتر و کف بهتری دارند اسیدهای چرب روغن تال (ساخته شده با اسیدهای غیراشباع) حلالیت بیشتری در آب داشته و ویسکوزیته کمتری نسبت به انواع حاصل از پیه ایجاد می کنند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ریوایوژن

برند آمریکایی محصولات ضد ریزش مو فرموله شده توسط درماتولوژیست ایرانی دکتر الکس خدوی
 revivosion ترکیبات تشکیل دهنده: انواع اسیدهای چرب ضروری لینولنیک اسید، آلفا لینولئیک اسید ، لینولنیک اسید و اولئیک اسید به عنوان بخش اصلی فرمول و عامل مهار آنزیم - آلفا ردوکتاز
مشاهده مطلب

واژه «اولئیک اسید» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


from safflower seeds. Rich in skin-soothing oleic acid and vitamin E. (INCI dictionary)
MORINGA OLEIFERA SEED OIL — An emollient high in antiox- idants, oleic acid and other skin nutrients. Used in skin care formu- lations for its protective and moisturizing proper ties. (INCI dictionary)
OLEA EUROPAEA OIL — Olive Oil. Rich emollient high in oleic acid, very beneficial to the skin. Used in hair and skin care prepara- tions for thousands of years for its softening and smoothing effect. (INCI dictionary)
Oleic Acid: Obtained from various animal and vegetable fats and oils. Usually obtained commercially from inedible tallow. (See Tallow.) In foods, soft soap, bar soap, permanent wave solutions, creams, nail polish, lipsticks, many other skin preparations. Derivatives: Oleyl Oleate, Oleyl Stearate. Alternatives: coconut oil. (See alternatives to Animal Fats and Oils.) (peta.org)


dandruff causes
علت های تشکیل شوره سر . در مرحله اول قارچ طبیعی پوست سر، مالاسزیا، سبوم را تجزیه می کند. وقتی سبوم یا چربی طبیعی پوست مصرف شد، اولئیک اسید که محرک است آزاد می شود. در مرحله سوم، پوست سر متورم شده و پوسته پوسته می شود. در مرحله چهارم پوست سر دچار تحریک، خارش، التهاب، سوزش می شود و شما را آزار می دهد.
fatty acids2
اسید چرب های مختلف شامل استئاریک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و لینولنیک اسید
comedogens pouchers 410
ایزوپروپیل میریستات، ایزوپروپیل پالمیتات، اولئیک اسید، روغن نارگیل، لانولین، کره کاکائو برخی از مواد پرمصرف با خاصیت تولید آکنه یا آکنه ژنیک یا به اصطلاح قدیمی آن، کومدوژنیک می باشند.
منبع: پوچرز ، ص 410
argan oil fatty acid composiotion
ترکیبات تشکیل دهنده روغن آرگان شامل 99 درصد تری گلیسیرید و اسیدهای چرب دیگری مثل میریستیک اسید، پالمیتیک اسید، استئاریک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید، آلفا لینولنیک اسید، آراشیدیک اسید، بهنیک اسید، اوسیریک اسید


مطلب قبلی: پماد

مطلب بعدی: بویایی


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید