زیتون = Olive 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

زیتون = Olive

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه زیتون، Olive می باشد.
زیتون
زیتون

زیتون چیست؟


زیتون = Olive
olive = زیتون

واژه «زیتون» در مقالات سایت احسان حسنانی

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد. | در مقاله تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان از واژه زیتون استفاده شده است.
مراقبت از پوست در مصر باستان خمیری از مرمر سفید پودر شده و عسل در زمان مصر باستان برای داشتن پوستی نرم استفاده می شد. جعبه لوازم آرایش در میان تجهیزات تدفین یافت شده است. انواع چربی هایی که از احشام غازها و وال ها به دست می آمد، همچنین روغن های گیاهی مثل کرچک و بزرک نیز استفاده می شد. حدودا از سال 1400 قبل از میلاد، روغن زیتون و روغن بادام نیز از یونان وارد مصر گردید. مصری ها از شنبلیله نوعی پماد، برای جوانسازی تهیه می کردند.
مشاهده مطلب

ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو

روش های مختلفی برای پرپشت کردن و پر رنگ کردن ابروها وجود دارد. استفاده از روغن زیتون و روغن بادام و وازلین برای تقویت ابرو از گذشته های دور رایج بوده است. از روش های آرایشی پر پشت کردن ابروها کی توان به مداد ابرو و ریمل ابرو اشاره نمود. | در مقاله ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو از واژه زیتون استفاده شده است.
از گذشته های دور، از روشهای آرایشی و درمانی مختلفی برای آرایش چشم ها و پر پشت کردن ابروها استفاده می شده است. از روش ها و دستورالعمل های خانگی پرپشت کردن ابروها احتمالا زیاد شنیده اید. شاید هم بارها روشهای مختلف را امتحان کرده اید! روغن زیتون، روغن بادام و بسیاری از راهکارها مثل ماساژ ابرو با برس یا ماساژ با نوک انگشتان با کمک این روغن ها از انواع روش هایی است که این روزها در مجلات و کانال های تلگرام توضیح داده می شود. وازلین هم یار همیشگی پر پشت کردن مژه و ابروها بوده و در کنار روغنهای تقویتی مژه و ابرو استفاده می شود. حتی بنیانگذار برند میبلین، اولین ریمل چشم خود را با آمیختن وازلین و دوده زغال در حدود صد سال پیش ابداع کرد.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست و مو در بارداری

در دوران بارداری و حاملگی پوست تغییرات زیادی می کند. علاوه بر این در سه ماه اول بارداری برای ایمنی جنین توصیه می شود که مصرف برخی محصولات آرایشی مثل اسپری موهای حاوی فتالات یا کرم های حاوی هیدروکینون یا اسید سالیسیلیک استفاده نشوند. استفاده از رنگ مو در سه ماه اول حاملگی مطلقاً ممنوع است و برای استفاده از لاک ناخن محدودیت وجود دارد. برای تطابق پوست با شرایط دوران بارداری اقداماتی نظیر استفاده از روغن ها و محصولات آنتی استرچ مارک توصیه می شود. ترک های پوست، لکه های پوست، به هم خوردن نظم رشد و ریزش مو، شکننده شدن ناخن ها، تغییر شکل عروق خونی از جمله مواردیست که در دوران بارداری برای پوست اتفاق می افتند و باید مدنظر قرار داده شوند. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: پوست و مو در بارداری از واژه زیتون استفاده شده است.
برای از بین بردن ترک های شکم اقدام درمانی خاصی وجود ندارد. اما اقدامات پیشگیرانه بسیار مؤثر است. با استفاده از روغن هایی مثل روغن زیتون و یا کرم های تخصصی پوست را ماساژ دهید تا در هنگام کش آمدن، پوست نرم باشد و ایجاد شکاف در بافت ننماید. برای درمان ترک های حاملگی روش هایی مثل لیزر ممکن است مؤثر باشند ولی به طور کامل برطرف نمی نمایند.
مشاهده مطلب

فرایند عصاره گیری یا استخراج

استخراج به روش جداسازی بر اساس مکانیزم حلالیت گفته می شود. استخراج یکی از مباحث عملیات واحد در مهندسی شیمی است که می تواند جداسازی مایع از مایع یا جداسازی فاز جامد از مایع باشد. در مبحث جداسازی عصاره از گیاهان، استخراج به روش هایی گفته می شود که در آن مواد مؤثره گیاه با مکانیزم حلالیت توسط یک حلال از گیاه جدا می شوند. این حلال می تواند غیر فرار یا فرار باشد. روغن ها و چربی ها از حلال های غیرفرار و گاز بوتان و گاز کربنیک از حلال های فرار به شمار می آیند. | در مقاله فرایند عصاره گیری یا استخراج از واژه زیتون استفاده شده است.
Ref: Extraction in pharmaceutics by Mudassar Ahmed, Slideshare.net انفلوراژ (Enfleurage) در این روش شکوفه گلها در لابلای چربی (در دمای محیط) خوابانیده می شود. به این صورت که درون قالبهای چوبی به نام chasis ، صفحات شیشه ای را که دو طرف آن توسط چربی یا برس مالیده شده و شکوفه ها به صورت تنک بر روی چربی پراکنده شده قرار می دهند. سطح تماس را توسط شیارهایی که با کاردک چوبی ایجاد شده افزایش می دهند و به این ترتیب چندین قالب چوبی روی هم قرار داده می شوند. بعد از یک روز یا دو روز بستگی به نوع گل ، گلهای تازه را جایگزین می کنند و عمل تعویض گلها را آنقدر ادامه می دهند تا چربی ها اشباع گردند محصول نهایی «پماد تطهیر» (pomads for washing) نام دارد چربی مورد استفاده می تواند چربی تصفیه شده خوک و یا چربی اطراف احشاء گوساله باشد. به جای چربی همچنین می توان از روغن زیتون یا پارافین مایع استفاده کرد. اسانس موجود در این چربی اشباع شده را توسط استخراج با الکل جداسازی می نمایند.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است. | در مقاله اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده از واژه زیتون استفاده شده است.
روغن ها نیز از جمله پرکاربردترین مواد پوشاننده می باشند. روغن پارافین اگرچه در سال اخیر مورد استفاده موضعی داشته است ولی بی گمان روغن های طبیعی از جمله پوشاننده های پرمصرف در فرآورده های آرایشی می باشند. از جمله اسیدهای چرب ضروری که در این روغن ها وجود دارد می توان به اسید لینولئیک اشاره نمود. روغن آفتابگردان که حاوی اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد، علاوه بر اثرات پوشانندگی به سرعت سد دفاعی لایه شاخی را ترمیم می کند. روغن اناگر از گیاهی به نام اناگر با نام علمی Oenothera biennis استخراج می شود حاوی اسیدهای چرب امگا- است که هم لینولئیک اسید و هم گاما لینولئیک اسید دارد. این روغن نیز با حفظ ساختار لایه شاخی و اعمال اثرات پوشانندگی یک مرطوب کننده مناسب است. روغن زیتون علاوه بر ترکیبات چرب ضروری، دارای ترکیبات آنتی اکسیدان نیز می باشد. روغن جوجوبا نیز در فرآورده های آرایشی کاربرد فراوانی دارد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه زیتون استفاده شده است.
روغن زیتون عامل مؤثر ضد پیری و محافظ پوست در برابر رادیکال های آزاد
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال از واژه زیتون استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی ایوروشه از واژه زیتون استفاده شده است.
عصاره هاماملیس (نرم کننده و آرامش بخش) به کار رفته در محصولات هاماملیس ایوروشه عصاره میوه های تمشک، توت وحشی، هلو، وانیل و زیتون در محصولات پلزیر ناتور ایوروشه
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه زیتون استفاده شده است.
درمولن ماده ای که از روغن زیتون استخراج می شود و شامل قسمت های صابونی نشدنی روغن طبیعی زیتون می باشد. درمولن حاوی اسکوالن، ویتامین های طبیعی و فیتواسترول ها می باشد.
عصاره روغن زیتون بخش صابونی نشدنی روغن زیتون حاوی مواد با ارزشی مثل اسکوالن، فیتواسترول ها، توکوفرول ها و کاروتن ها می باشد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: هم زدن

مطلب بعدی: منشأ

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !