پپتیدها = peptides 

پپتیدها = peptides

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پپتیدها، می باشد.

پپتیدها چیست؟


اولیگوپپتیدها = Oligopeptides
oligopeptides = اولیگوپپتیدها

پپتیدهای سیگنالی = Signal Peptide
signal peptide = پپتیدهای سیگنالی

پپتیدها = Peptides
antimicrobial peptides = پپتیدهای آنتی میکروبیال، پپتیدهایی که خاصیت ضد میکروبی دارند

oligopeptides = اولیگوپپتیدها

Peptides

واژه «پپتیدها» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم.
 پپتید چیست؟ پتیدها پروتئین های خیلی کوچک یا مینی پروتئینها هستند. پروتئین ها ملکولهای بزرگی هستند که از اتصال تعداد زیادی اسید آمینه تشکیل شده اند. یک پروتئین می تواند از یک صد تا چندصدهزار اسیدآمینه تشکیل شده باشد. حال اگر تعداد این اسیدهای آمینه به چند عدد کاهش یاید، چیزی که باقی می ماند همان پپتید است. بسیاری از ملکولهای حیاتی بدن پپتید هستند. برخی از پپتیدهای طبیعی مهم بدن که در دنیای آرایشی بهداشتی اهمیت دارند عبارتند از فاکتور رشد هپاتوسیت (1) ، فاکتور رشد انتقالی (2)، ملانوتروپین یا هورمون تحریک کننده ملانین (3). این پپتیدها می توانند در نقش پیام رسان عمل کنند. به این معنا که در درون بدن گشت زنی کنند و به سلول های مختلف بگویند که چه کار بکنند و چه کاری نکنند. مثلا فاکتور رشد هپاتوسیت می تواند به فیبروبلاست بگوید که کلاژن بیشتری بساز! یا مثلا ملانوتروپین می تواند به ملانوسیت بگوید که ملانین کمتری یا ملانین بیشتزی بساز!
 پپتیدها از سه راه می توانند چروک ها را بهبود ببخشند
 پپتیدها در محصولات اناگرین پپتیدهای ماتریکین، انافیلین و روغن اناگر ترکیبات موثر اصلی استفاده شده در محصولات ضدچروک اناگرین هستند.
 پپتیدها در محصولات رک
 برای آگاهی بیشتر بروشور رک را دانلود و مطالعه کنید. پپتیدهای پیام رسان (مثل ماتریکسیل) چگونه عمل می کنند؟ کلاژن یک نوع پروتئین است. وقتی کلاژن شکسته می شود تبدیل به بخش های کوچکی با نام پپتید می شود. برخی از این پپتیدها دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه هستند که توسط فیبروبلاستها قابل شناسایی هستند. وجود این توالی خاص در پپتیدها به فیبروبلاست علامت می دهد که پوست کمبود کلاژن دارد. فیبروبلاستها با دیدن این علامت (این توالی خاص از اسیدهای آمینه) شروع به کلاژن سازی می کنند. ماتریکسیل به تقلید از همان پپتیدهای خاص که آن توالی خاص از اسیدهای آمینه را دارند ساخته شده اند. وقتی این بایوپپتیدها روی پوست مالیده می شوند در واقع به نوعی به پوست کلک می زنند و علامتی مشابه زمانی که کلاژن تخریب شده به فیبروبلاستها می دهند. به این ترتیب فیبروبلاست پوست شروع به کلاژن سازی می کنند.
 عکس و نقل از Dr Kadir Laboratories ترکیبات شبه بوتاکس (مثل آرژیرلین) چگونه عمل می کنند؟ در کنار بایوپپتیدهای پیام رسان (10)، نوع دیگری از بایوپپتیدها به نام نوروپپتیدها (11) نیز وجود دارند. این ها همان ترکیبات شبه بوتاکس هستند که به تازگی مرتب تبلیغشان را می شنویم. این ترکیبات از انتقال علائم عصبی به ماهیچه های پوست جلوگیری می کنند و اجازه نمی دهند که ماهیچه های پوست منقبض شوند. وقتی ماهیچه های پوست نتوانند منقبض شوند چروک ها نیز تشکیل نمی شوند. کرم های حاوی این ماده غالباً با نامهایی مثل رینکل ریلکس (12) یا ریلکسور (13) معرفی می شوند. پپتیدهای طبیعی یا گیاهی از دیدگاه شیمی پپتیدها ترکیباتی هستند که از اتصال چند واحد اسید آمینه تشکیل شده اند. پروتئین ها در واقع پلیمرهای اسید آمینه هستند و پلی پپتید هم خوانده می شوند. وقتی پروتئین هیدرولیز می شود ترکیبات حاصل از هیدرولیز ممکن است اسیدهای آمینه یا ترکیبات حاصل از چند اسید آمینه به نام پپتید باشد. به همین علت پروتئین های هیدرولیز شده را پپتید نیز می نامند.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
استیل هگزا پپتید استیل هگزا پپتید 3 و استیل اوکتا پپتید 3، پپتیدهای سنتزی هستند که عملکردی شبیه بوتاکس دارند ولی به مراتب ضعیف تر از آن می باشند. استفاده از این پپتیدها تا 1 درصد مجاز است.
مشاهده مطلب

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 سورفکتانتهای شامپو در شامپو دو نوع سورفکتانت وجود دارد. سورفکتانت اولیه و ثانویه. سورفکتانت اولیه بیشترین مقدار را در شامپو داشته و مسئول اصلی ایجاد کف و پاک کنندگی است. سورفکتانت های ثانویه مجموعه ای دو یا چندتایی هستند که برای کم نمودن اثر خشن سورفکتانت اولیه یا ایجاد لطافت و تغییر در ماهیت کف به کار می روند. مواد تقویت کننده کف نیز سورفکتانت ثانویه تلقی می شوند. مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند دارای بار الکتریکی مثبت باشند (یعنی ماهیت کاتیونی داشته باشند) مثال: پلی کواترنیوم 10 مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند بدون بار مثبت باشند و یا دارای خاصیت پوشانندگی و با ایجاد لایه روی تارهای مو عمل نمایند. مثال: سیلیکون ها و دایمتیکون ها مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو مواد اکتیو می توانند برای هدف هایی خاص در فرمول شامپو استفاده شوند. مواد ضدشوره، مواد ضد ریزش، ضد خارش، ضد موخوره از انواع مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو هستند. انواع عصاره ها، پپتیدها و ویتامین ها جزء این دسته قرار می گیرند. مواد اصلاح کننده شامپو گاهی اوقات فرمول شامپو به دلیل بو یا رنگ نامطلوب نیازمند تغییر است. همچنین گاهی نیاز است اسیدیته و یا ویسکوزیته شامپو اصلاح شود. به همین منظور موادی مثل اسانس ها، رنگ ها، مواد صدفی کننده، اسید سیتریک، اسید لاکتیک و نمک به فرمولاسیون شامپو اضافه می شوند. این مواد را اصلاح کننده یا اصلاح گر می نامند. مواد محافظ یا نگهدارنده هر محصولی آرایشی بهداشتی که حاوی آب است، نیازمند بکارگیری ماده نگهدارنده می باشد. مواد نگهدارنده برای محافظت از شامپو در برابر رشد انواع باکتری، قارچ و مخمر استفاده می شوند. پارابن ها و متیل کلرو ایزو تیازولینون از جمله مواد نگهدارنده رایج مورد استفاده در شامپوها هستند. ویتامینه کردن شامپو به چه معناست؟ برخلاف آنچه تصور می شود، ساقه مو قابلیت جذب مواد تقویت کننده مو و ویتامین ها را ندارد، زیرا تنها منبع تغذیه رسان برای مو، سیستم گردش خون ناحیه پوست سر است که ویتامین ها و سایر مواد مغذی مو را از طریق عروق خونی به ریشه مو می رساند. بنابراین اضافه کردن هر نوع ماده مغذی تحت عنوان ویتامین ها به شامپوها، جذب ساقه مو نمی شود و برای تغذیه مو و تقویت آن باید ویتامین ها و مواد مغذی به صورت خوراکی استفاده شود.
 تنوع شامپوهای پنتین تقسیم بندی بر اساس میزان ملایمت شامپو خیلی ملایم، شامپو ملایم، شامپو معمولی، شامپو غلیظ تفاوت بین شامپوهای غلیظ با شامپوهای معمولی چیست؟ در شامپوهای غلیظ، غلظت مواد فعال سطحی و شوینده های اصلی بیشتر است. به همین علت برای موهای چرب مناسبترند. البته غلظت امتیازی برای شامپو نیست. اکثر شامپوها از نظر فرمولاسیون به هم نزدیک هستند. به عبارت دیگر، با رقیق کردن شامپوهای غلیظ-تر قبل از استفاده، می توان موهای خشک و معمولی را نیز شامپو نمود. تقسیم بندی بر اساس داشتن مواد خاص برای منظوری خاص شامپو ضدشوره، شامپو ویتامینه و ... مواد مؤثره یا اکتیو مواد اکتیو می توانند برای هدف هایی خاص در فرمول شامپو استفاده شوند. مواد ضدشوره، مواد ضد ریزش، ضد خارش، ضد موخوره از انواع مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو هستند. انواع عصاره ها، پپتیدها و ویتامین ها جزء این دسته قرار می گیرند. انواع شامپو بر اساس نوع مو شامپوها بر اساس نوع مو به چرب، معمولی و خشک تقسیم بندی می شوند.
مشاهده مطلب

شیمی مو

ماده اصلی تشکیل دهنده موی سر و بدن انسان پروتئینی به نام کراتین است که از واحدهای مونومری اسید آمینه های سولفوردار تشکیل شده است. پیوندهای هیدروژنی، نمکی، دی سولفیدی و اتری از جمله پیوندهای شیمیایی موجود در مولکول های کراتین هستند. کراتین مو از اسیدهای آمینه پرولین و سیستئین تشکیل شده که از طریق طولی و عرضی با یکدیگر در ارتباطند.
 در کراتین مو، رشته پروتئین غنی از اسید آمینه های پرولین و سیستئین می باشد. هر زنجیره پپتیدی کراتین همانند تمامی پپتیدها از اتصال آمیدی بین گروه آمین (NH2) و گروه کربوکسیل (COOH) دو اسید آمینه مجاور تشکیل یافته است؛ اما آنچه سبب استحکام این رشته ها می گردد، پل های عرضی است که این رشته ها را در کنار یکدیگر قرار می دهد و سبب افزایش استحکام آن ها می گردد.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پپتیدهای بیومیمتیک که به تقلید از ملکولهای بیولوژیکی بدن مثل فاکتورهای رشد ساخته شده اند. در محصولات سری رینکل کورکشن RoC، یکی از این پپتیدها به نام پالمیتوئیل اولیگوپپتید به کار رفته است که با تحریک فیبروبلاستهای درم، سنتز کلاژن و هیالورونیک اسید را افزایش می دهد. رتینول و هیالورونیک اسید مصنوعی از دیگر مواد موثره محصولات سری رینکل کورکشن RoC است که درجای دیگری درموردشان بیشتر توضیح داده خواهد شد.
مشاهده مطلب

پوشش اسیدی چیست؟

پوشش اسیدی پوست، مسئول حفاظت از پوست در برابر آلودگی ها، سموم و باکتری ها است.
 ترکیبات تشکیل دهنده روکش اسیدی پوست مواد محلول در آب روکش اسیدی دو دسته هستند. مواد معدنی و آلی . ترکیبات معدنی موجود در روکش اسیدی پوست شامل یون های سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و انواع آنیون ها نظیر کلریدها و ... است. اسیدهای آلی روکش اسیدی پوست بخش آلی عمدتاً از اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید بوتیریک، اسید اسکوریک، اوره، آثاری از اسید اوریک با مقادیر اندکی از پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه مشاهده می شود. اسیدهای آمینه روکش اسیدی پوست مهم ترین اسیدهای آمینه سطح پوست شامل اسید گلوتامیک، اسید اسپارتیک، آرژینین، هیستیدین، لیزین، آلانین، سرین، لوسین، والین، پرولین، گلیکوکول، فنیل آلانین و تیروزین می باشد. در مجموع متجاوز از اسید آمینه در سطح پوست شناسایی شده است. این اسیدها خیلی زود در سطح پوست تشکیل می شوند و از زمان طفولیت و همان هفته های نخست تولد، تقریباً تمام اسیدهای آمینه موجود در پوست بالغین را می توان در پوست اطفال نیز پیدا نمود ولی از نظر کمی با هم اختلاف دارند. منشأ این اسیدهای آمینه چندان مشخص نیست، بعضی از این اسیدها را می توان در ترکیب عرق و همین طور در ترشحات غدد مولد چرب پیدا نمود، بعضی ها از خود اپیدرم ناشی می شوند، به ویژه از طبقات عمقی اپیدرم و تنها اسید آمینه ای که منشأ آن طبقه شاخی است هیستیدین است.
مشاهده مطلب

مفهوم بایومیمتیک در صنایع بهداشتی آرایشی

بایومیمتیک، زیست مقلد نیز ترجمه شده است. به تازگی نوع خاصی از مواد مؤثره آرایشی بهداشتی که ساختار پپتیدی دارند، برای بکارگیری در فرمولاسیون های پیشرفته آرایشی بهداشتی ارائه شده است. پپتیدهای بایومیمتیک با الهام از پپتیدهای طبیعی پوست ساخته شده و با ویژه گری خاصی مکانیزم های فیزیولوژیکی پوست را اجرا می کنند. بیومیمتیک به تعبیری به پروسه ها، ترکیبات و سیستم هایی که از طبیعت تقلید می کنند، اشاره می کند. 0
 دانشمندان فرایندهای بیولوژیکی بدن انسان را بررسی کرده و ملکول های فعال موجود در بدن را در جستجوی یافتن جایگزین های سنتزی و بهتر مطالعه می کنند. استفاده از پپتیدها در محصولات آرایشی راهکار نسبتاً جدیدی است که به علت نیاز صنایع آرایشی به مواد موثره کارآمدتر ، فعالتر ، خالص تر ، نیاز به دوزهای پائین تر ، و با اجزاء مشخص تر ارائه شده است. برخلاف پپتیدهای سنتز شده، عصاره های طبیعی ناهمگن و حاوی صدها ملکول منفرد هستند.
 پپتیدهای بایومیمتیک الهام گرفته از پپتیدهای طبیعی پوست هستند و با ویژه گری خاصی مکانیسم های فیزیولوژیکی پوست را اجرا می کنند. الیگوپپتیدها و پلی پپتیدها وظایف پراهمیتی مثلاً به عنوان هورمونها (پپتیدهای هورمونی ) یا به عنوان ناقلین عصبی یا تعدیل کننده های عصبی (نوروپپتیدها ) دارند. البته پپتیدهای بایومیمتیک کپی کامل پپتیدهای طبیعی نیستند بلکه حاوی توالی خاصی از اسیدهای آمینه هستند که فعالیت پپید، مربوط به آن توالی می باشد.
مشاهده مطلب

پپتیدهای ماتریکین در محصولات آرایشی بهداشتی

ماتریکین به پپتیدهایی گفته می شود که در اثر تجزیه مولکول های ماتریس برون سلولی آزاد می شوند. پپتیدهای ماتریکین به پپتیدهایی گفته می شود که مشابه با ماتریکین ها دارند. به عبارت دیگر دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه مشابه پپتیدهای جدا شده از کلاژن های تخریب شده پوست است. پالمیتوئیل اولیگو پپتید، یکی از پپتیدهای ماتریکین است که با فریب سلول های فیبروبلاست آن ها را به کلاژن سازی می گمارد.
 در بخش میانی پوست، سلولهایی به نام فیبروبلاست وجود دارد که وظیفه ساخت و تولید کلاژن را به عهده دارند. وقتی کلاژن در پوست تجزیه می شود، به قعطه های کوچکی به نام پپتید تبدیل می شود. روی سطح سلول های فیبروبلاست ، سنسورهایی وجود دارد که قادر به شناسایی برخی از این پپتیدها می باشد و با شناسایی آنها متوجه می شود که کلاژن از بین رفته و باید کلاژن تازه بسازد.
 این پپتیدها دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه هستند که توسط فیبروبلاست پوست قابل شناسایی هستند. این پپتیدها را ماتریکین می نامند زیرا در اثر تجزیه ملکولهای بزرگ ماتریس برون سلولی بوجود می آیند. دانشمندان این توالی را شناسایی کرده و از روی آن پپتیدهای ماتریکین را به صورت سنتزی ساخته اند. همچنین برای افزایش اثربخشی این ماده، پپتید را به یک اسید چرب به نام اسید پالمتیک متصل کرده و با نام پالمیتوئیل اولیگوپپتید در فرمولاسیون محصول استفاده می کنند.
 اگر با دقت به لیست ترکیبات تشکیل دهنده کرم های ضد چروک اناگرین نگاه کنید پالمیتوئیل اولیگوپپتید را خواهید یافت. این پپتید به داخل پوست نفوذ کرده در مجاورت فیبروبلاستها قرار گرفته و به نوعی به سلول کلک می زنند. چرا که فیبروبلاست با دیدن این پپتیدها به تصور اینکه کلاژن پوست تخریب شده شروع به کلاژن سازی می کنند!
مشاهده مطلب

برنزه شدن بدون آفتاب

اگر برنزه کردن با آفتاب به پوست آسیب می رساند، چرا برنزه کردن بدون آفتاب یا برنزه کردن با محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده را امتحان نکنیم؟
 ترجمه: تمایل به استفاده از محصولات برنزه کننده، همزمان با افزایش آگاهی مردم از خطرات ناشی از مواجهه با پرتوهای فرابنفش افزایش یافت و به این ترتیب فرآورده های برنزه کننده مصنوعی وارد بازار شد. فرمولاسیون محصولات برنزه کننده بدون آفتاب یا اتوبرنزه کننده ها امروزه پیشرفت چشمگیری در زمینه افزایش زیبایی محصول داشته است. دی هیدروکسی استون، یکی از مواد موثره به کار رفته در محصولات برنزه کننده بدون آفتاب است که پوست را با مکانیزم رنگ آمیزی تیره می کند. دی هیدروکسی استون در دیکشنری بین المللی مواد اولیه آرایشی به عنوان ماده رنگ کننده یا رنگ ماده رنگی بدون رنگ (colorless dye) طبقه بندی شده است. در کنار این ماده، شتاب دهنده های فرایند رنگی شدن پوست وجود دارد که پیش سازهای تیروزین هستند و شتاب دهنده های دیگر که حاوی پسورالن بوده و به مواجهه با پرتو فرابنفش برای عملکرد خود نیاز دارند. این نوع از مواد که شتاب دهنده نام دارند مواد موثره اتوبرنزه کننده ها دی هیدروکسی استون دی هیدروکسی استون با فرمول شیمیایی C3H6O3 یک پودر بلوری سفید جاذب‌الرطوبه است. این قند سه کربنی در محلول های آبی به فرم دایمر یا دوتایی در می آید. با حرارت دادن محلول الکلی، اتری یا استونی آن، دوباره به مونومر تبدیل می شود. شکل مونومری این ماده، در واکنش قهوه ای شدن پوست اهمیت دارد. دی هیدروکسی استون در پ.هاش 4 تا 6 پایدار است و در pH بالای 7 اثر خود را از دست داده و به رنگ قهوه ای در می آید. محلول بافر شده در pH 5 پایدارترین شکل است. حرارت دادن این ماده در دمای بالای 38 درجه سانتیگراد برای مدت زمان طولانی می تواند پایداری آن را تحت تأثیر قرار دهد. دی هیدروکسی استون باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. در واکنش قهوه ای شدن میلارد، گروه آمینی اسیدهای آمینه، پپتیدها یا پروتئین ها با گروه هیدروکسیل گلیکوزیدی این قند واکنش می دهد. دی هیدروکسی استون در این واکنش می تواند یک قند سه کربنی در نظر گرفته شود که با گروه های آمینی آزاد موجود در آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئین های کراتین پوست واکنش داده و محصولات و کروموفورهایی که به آن ها ملانوئیدین گفته می شود، تشکیل دهد. ملانوئیدین ها ویژگی های فیزیکوشیمیایی مشابه با ملانین طبیعی دارند. آریترولوز نوعی قند گیاهی است که به لحاظ شیمیایی ساختاری مشابه و سازگار با DHA دارد. هنگامی که DHA در پوست فعالیت می کند رنگ پوست به قهوه ای مایل به قرمز یا نارنجی متمایل می گردد. از این رو، آریترولوز، کمک می کند تا رنگ آن به سمت برنزه متمایل به طلایی پیش رود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی سریتا


 پپتیدها و ویتامین های تقویت کننده فولیکول مژه در محلول تقویت کننده مژه سریتا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کامفورت زون Comfort Zone

کامفورت زون برند ایتالیایی محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از پوست است که توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 Halloxyl : مخلوطی از پپتیدها و فلاونوییدها
مشاهده مطلب

واژه «پپتیدها» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ACETYL HEXAPEPTIDE 30: A longer chain acetyl molecule cousin to Acetyl Hexapeptide 3 and 8. Similarly, it inhibits acetylcholine release both pre- and post-synaptically to block nerve signals that cause facial muscles to contract and eventually, form lines and wrinkles. This reduction in nerve signal intensity and muscular contractions reduces and prevents the formation of dynamic wrinkles that make your skin look aged. Use of Acetyl Hexapeptide 30 in combination with other Acetyl Hexapeptide molecules has an additive effect which is more powerful than using any of the amino-peptides alone. (cellularskinrx.com)
SOY PEPTIDES: Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and increase collagen and elastin synthesis. This results in firmer-looking skin. Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to UV light and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing inflammation. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)


collagen og
هر تار کلاژن از فیبریل های به هم تنیده تشکیل شده که فیبریل ها خود از میکروفیبریل ها ساخته شده اند. در درون میکروفیبریل ها مارپیچ های تروپوکلاژن از جنس پپتیدها وجود دارد.
ecollagen
تصویر از کاتالوگ اوریفلیم، کمپلکس ضد چروک اکولاژن معرفی شده که ترکیب پپتیدهای انرژی زا، پپتید کلاژن و پپتید آنتی اکسیدان می باشد.
peptides
پپتیدها در محصولات آرایشی
kermancosm32
ارائه پوستر توسط خانم پریناز امیری مقدم با موضوع پپتیدها در صنایع آرایشی بهداشتی
peptides for cosmetics.
منبع: کانال تلگرام کنفرانس کازمتیک کرمان
nmf composition pouchers 397
 ترکیب درصد فاکتور مرطوب کننده طبیعی یا NMF: همانطور که می بینید 40 درصد ترکیب درصد NMF ها را اسبد آمینه آزاد تشکیل می دهد. لاکتات یا لاکتیک اسید 12 درصد، پیرولیدون کربوکسیلیک اسید، اوره، نمک های معدنی، قندها، اسیدهای آلی، پپتیدها و یوروکانیک اسید، ترکیبات دیگر تشکیل دهنده NMF ها می باشد.
منبع: پوچرز ، ص 397
soybeab peptide
پپتیدهای سویا


مطلب قبلی: ازن

مطلب بعدی: اسکار

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید