پرولین = proline 

پرولین = proline

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پرولین، Proline می باشد.

پرولین چیست؟


پرولین = Proline
proline = پرولین

PROLINE — An amino acid. (See Amino Acids.) (INCI dictionary)


واژه «پرولین» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول


 کرم دور چشم کوهِرِنس لیراک پاریس این کرم با برخورداری از بافتی عاری از چربی و بدون اسانس به لطف برخورداری از فرمولاسیونی جامع شامل توکوفرول (ویتامین E)، دی پالمیتوئیل هیدروکسی پرولین (ماده افزایش دهنده سنتز کلاژنIII)، رتینول (ویتامین A)، سدیم اسکوربات (ویتامین Cهیالورونیک اسید (مرطوب کننده قوی)، مواد ترمیم کننده بافت (ederline : عصاره سیب) و ماده ضد پف (عصاره جلبکِ Cyclotella) محصول مناسبی برای کل ناحیه دور چشم مناسب سنین بالای سال است.
مشاهده مطلب

شیمی مو

ماده اصلی تشکیل دهنده موی سر و بدن انسان پروتئینی به نام کراتین است که از واحدهای مونومری اسید آمینه های سولفوردار تشکیل شده است. پیوندهای هیدروژنی، نمکی، دی سولفیدی و اتری از جمله پیوندهای شیمیایی موجود در مولکول های کراتین هستند. کراتین مو از اسیدهای آمینه پرولین و سیستئین تشکیل شده که از طریق طولی و عرضی با یکدیگر در ارتباطند.
 توالی و نسبت اسیدهای آمینه دو دسته کلی کراتین را تولید می کند. کراتین نرم که در سلول های اپیتلیال یافت می شوند کراتین سخت (hard) که در مو یافت می شود. در رشته های کراتین اپیتلیال، نواحی سر و دم (head & tail) رشته پروتئینی غنی از اسید آمینه گلیسین و سرین می باشد؛ محتوای پرولین پایینی دارند و دنباله های آن فاقد اسید آمینه سیستئین می باشد.
 در کراتین مو، رشته پروتئین غنی از اسید آمینه های پرولین و سیستئین می باشد. هر زنجیره پپتیدی کراتین همانند تمامی پپتیدها از اتصال آمیدی بین گروه آمین (NH2) و گروه کربوکسیل (COOH) دو اسید آمینه مجاور تشکیل یافته است؛ اما آنچه سبب استحکام این رشته ها می گردد، پل های عرضی است که این رشته ها را در کنار یکدیگر قرار می دهد و سبب افزایش استحکام آن ها می گردد.
مشاهده مطلب

کلاژن چیست؟

حدود ۷۷% از وزن خشک بدون چربی درم، از کلاژن تشکیل یافته است. 
 پرولین یکی از آمینواسیدهای تشکیل دهنده پروتئین کلاژن است. پرولین را می توان با مواد رادیواکتیو علامت گذاری نموده و به کشت حاوی فیبروبلاست انسان افزود. به این ترتیب کلاژن های جدید سنتز شده را می توان از طریق شناسایی این ملکولهای علامت گذاری شده در درون ساختار پروتئین کلاژن مشخص نمود.
 مشخصه کلاژن حضور دو اسید آمینه خاص به نامهای هیدروکسی لایسین و هیدروکسی پرولین است. با اندازه گیری میزان هیدروکسی پرولین می توان مقدار کلاژن سنتز شده توسط سلول را مشخص نمود. همچنین می توان مقدار کلاژن تخریب شده در اثر یک بیماری یا در خلال برخی فرایندهای فیزیولوژیکی را مشخص نمود. آیا کلاژن را می توان به عنوان یکی از اجزاء محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نمود؟ کلاژن یک پروتئین بزرگ است که آب را به خود جذب می کند. به همین علت مرطوب کننده خوبی محسوب می شود. اما با توجه به اینکه از سطح پوست جذب نمی شود، اثراتی که در مورد آن ادعا می شود، مثل اثر پیشگیری از چین و چروک را براورده نمی کند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتور وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت.
 پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. محصولات پلاسنتا وژتال شیرپاک کن حاوی روغن هسته زردآلو
مشاهده مطلب

واژه «پرولین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


PROLINE — An amino acid. (See Amino Acids.) (INCI dictionary)



مطلب قبلی: پروژرین

مطلب بعدی: پروموت

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید