کدو حلوایی = Pumpkin 

کدو حلوایی = Pumpkin

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کدو حلوایی، Pumpkin می باشد.
کدو حلوایی
کدو حلوایی

کدو حلوایی چیست؟


کدو حلوایی = Pumpkin
Pumpkin, Cucurbita pepo = کدو حلوایی، کدوی رشتی، کدو تنبل

واژه «کدو حلوایی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه کدو حلوایی Pumpkin

گیاه کدو حلوایی یا به انگلیسی Pumpkin با نام علمی Cucurbita pepo یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه کدو حلوایی Pumpkin از واژه کدو حلوایی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

تاریخچه عطر و ادکلن

استخراج اسانس قدمتی طولانی دارد. وجود ادوات سفالین تقطیر که قدمتی 5000 ساله دارند، وجود گلاب در ایران و رم باستان از جمله شواهد استفاده از مواد خوشبو در تاریخ بشر است. در قرن 16 میلادی، کتابی چاپ شد که در آن 60 گیاه اسانس دار معرفی شده بود. شهر گراس در فرانسه و شهر کلن در آلمان محل تولید عطر و اسانس از قرن 18 میلادی تاکنون می باشند. سنگ نگاره هایی وجود دارد که مصریان باستان را در حال عطرسازی نشان می دهد. غالیه، دستنبو، شمامه، عبیر از جمله مواد معطری هستند که در آثار شعرای ایرانی یافت می شوند. | در مقاله تاریخچه عطر و ادکلن از واژه کدو استفاده شده است.
قرع و انبیق دستگاهی است که جهت تقطیر مایعات به کار میرود، و آن مجموع دو ظرف است یکی قرع که دیگی است شبیه کدو برای جوشاندن موادی است که میخواهند تقطیر کنند و دیگری انبیق که جهت تقطیر بخارات حاصل از قرع است . (از دایرةالمعارف فارسی ).
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر

رنه فورتره از پیشگامان طراحی محصولات زیبایی و مراقبت از مو می باشد که از سال ۱۹۸۰ با لابراتوارهای پیرفابر فرانسه فعالیت می کند. محصولات آرایشی بهداشتی این برند حاوی عصاره های گیاهی و اسانس های روغنی گیاهان می باشد. رنه فورتره معتقد است که راز داشتن موی زیبا، پوست سر سالم است. همان گونه که گیاه سالم از خاک حاصلخیز منشأ می گیرد، موی زیبا نیز در پوست سر سالم می روید | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر از واژه کدو استفاده شده است.
اسانس ریحان، زیره سیاه، نعناع فلفلی، عصاره کدو قلیانی (کنترل کننده ترشح چربی)، اسانس میخک، آویشن، رزماری، پرتقال شیرین
مشاهده مطلب

گیاه کدو حلوایی Pumpkin

گیاه کدو حلوایی یا به انگلیسی Pumpkin با نام علمی Cucurbita pepo یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه کدو حلوایی Pumpkin از واژه کدو استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: پسورالن

مطلب بعدی: پوستول

1695

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید