مقاومت = resistance  

مقاومت = resistance

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مقاومت، Resistance می باشد.

مقاومت چیست؟


مقاومت در برابر فرسایش = Wear Resistance
wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش

مقاومت = Resistance
combing resistance = مقاومت مو در برابر شانه

natural resistance = مقاومت طبیعی

resistance = مقاومت

SWISS GARDEN CRESS: This liposomal form provides resistance against environmental insults and stress-induced damage. Supports skin's natural detoxifying enzymes while enhancing cellular resistance. Promotes elimination of environmental toxins. Used in Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)
water resistance = مقاومت در برابر آب

wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش

maximum resistance to electrolytes = مقاومت حداکثری نسبت به الکترولیت ها

مقاومت در برابر آب = Water Resistance
water resistance = مقاومت در برابر آب

Water Resistance

واژه «مقاومت» در مقالات سایت احسان حسنانی

دانستنی های فر کردن مو

فر کردن موها با استفاده از مواد شیمیایی انجام می شود. اگر درست اقدام نکنیم به موها آسیب خواهیم زد. فرکننده ها از محصولات آرایشی بهداشتی خطرناک به شمار می آیند. فر کردن شیمیایی مو با موادی حاوی تیوگلیکولیک اسید که پیوندهای دی سولفید پروتئین های مو را می شکنند و پس از پیچیدن به دور میله فر توسط محلول خنثی کننده دوباره پیوند می دهد، تشکیل شده است.
 Source: www.pg.com فر دهنده های شیمیایی در سه مرحله عملیات شکستن و تشکیل مجدد پلهای گوگردی را انجام می دهند . واکنشهای شیمیایی که در این سه مرحله انجام می شوند از نوع واکنشهای کاهشی- اکسایشی (Redox) به صورت زیر هستند: 1- مرحله کاهش(Reduction) در این مرحله پیوندهای دی سولفید (-S-S-) بین پروتئین های مو شکسته و به پیوندهای H-S تبدیل می گردد (به این واکنش کاهش و یا احیا گفته می شود چون به اتم گوگرد هیدروژن اسیدی داده شده است) 2- مرحله تغییر آرایش(Rearragement) در این مرحله مو که قابلیت فرم گرفتن دارد حول میله فر (Roller) پیچیده می شود تا به قطر دلخواه فر بخورد. 3- مرحله اکسایش(Oxidation) دراین مرحله پیوندهای S-S دوباره شکل داده می شود (به این واکنش اکسایش گفته می شود زیرا با وارد کردن اتم اکسیژن به داخل ساختمان مو اتم های هیدروژن که در مرحله کاهش اضافه شده بودند به صورت ملکولهای آب خارج می شوند) به این مرحله در اصطلاح آرایشگاهی خنثی سازی(Neutralisation) نیز گفته می شود. نکته مهم: از آنجا که در این سری از واکنش ها بسیاری از پیوندهای S-S دوباره تشکیل نمی شوند موها دچار آسیب هایی مانند از بین رفتن لیپید ، تخریب پروتئین مو و کاهش مقاومت کششی رشته های مو خواهند گردید انواع محصولات احیا کننده (کاهنده) برای فر الف- کرمهای هیدروکسیدی Alkaline hydroxide creams
 برای فر کردن مو ابتدا توسط محلولی حاوی یک ماده احیا کننده مانند تیوگلیکولیک اسید (thioglycollic acid) پیوندهای دی سولفید (-S-S-) بین پروتئین های مو را که اسکلت اصلی مو به شمار می رود شکسته و به پیوندهای H-S تبدیل می کنند، مو در این حالت قابلیت فرم گرفتن دارد آن را حول میله فر (roller) می پیچند تا به قطر دلخواه فر بخورد و سپس توسط نوترالیزان (Neutralizer) که محلولی حاوی یک ماده اکسید کننده ( مثل (H2O2 در فرمولاسیون خود است پیوندهای S-S دوباره شکل داده می شود، در این سری از واکنش ها بسیاری از پیوندهای S-S دوباره تشکیل نمی شود و موها آسیب خواهد دید(آسیب هایی مانند کاهش لیپید ، تخریب پروتوئین مو و کاهش مقاومت کششی رشته های مو و … ) صاف کردن مو شبیه فرزدن مو است با این تفاوت که پس از شکستن پیوندهای دی سولفید مو به جای آنکه موها حول یک میله پیچانده شوند بوسیله شانه کشیده می شوند
مشاهده مطلب

صابون گلنار چیست؟


 به عبارت تقویت مو دقت کنید! اینکار تا اواخر دهه 60 نیز رواج داشته و هنوز هم بسیاری از افراد (مخصوصا دهه شصتی ها و دهه پنجاهی ها) این کار را می کنند. صابون گلنار پاک کنندگی خوبی دارد و موی سر را بسیار تمیز می کند. اما مشکلی که وجود دارد آن است که این صابون نیز همانند بقیه صابون ها، در برابر یون فلزاتی مثل کلسیم و منیزیم موجود در آب مقاومت کمی دارد و تشکیل رسوب می دهد. به همین علت مویی که با صابون گلنار شسته شده باشد، کدر شده و به علت ویژگی قلیایی آن، زبر و کدر می گردد. بنابراین اگر از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید با این صابون موی سر خود را بشویید، به شما توصیه می شود، یک بار هم موهای خود را شامپو کنید تا این رسوبات از لابه لای موها پاک شده و pH پوست سر و موها متعادل شود.
مشاهده مطلب

فرکننده های مو چیست؟

فر کردن موها با از بین بردن پل های گوگردی اسکلت اصلی مو و تشکیل مجدد آن عمل می کند. کاهش، تغییر آرایش و اکسایش سه مرحله اصلی هر فرکننده شیمیایی است.
 برای فر کردن مو ابتدا توسط محلولی حاوی یک ماده احیا کننده مانند تیوگلیکولیک اسید (thioglycollic acid) پیوندهای دی سولفید (-S-S-) بین پروتئین های مو را که اسکلت اصلی مو به شمار می رود شکسته و به پیوندهای H-S تبدیل می کنند، مو در این حالت قابلیت فرم گرفتن دارد آن را حول میله فر (roller) می پیچند تا به قطر دلخواه فر بخورد و سپس توسط نوترالیزان (Neutralizer) که محلولی حاوی یک ماده اکسید کننده ( مثل (H2O2 در فرمولاسیون خود است پیوندهای S-S دوباره شکل داده می شود، در این سری از واکنش ها بسیاری از پیوندهای S-S دوباره تشکیل نمی شود و موها آسیب خواهد دید(آسیب هایی مانند کاهش لیپید ، تخریب پروتوئین مو و کاهش مقاومت کششی رشته های مو و … )
مشاهده مطلب

محصولات برنزه کننده پوست

به جای حمام آفتاب گرفتن و قرار دادن پوست در معرض آفتاب سوختگی و سرطان، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از کرم ها، روغنها، اسپری ها و سایر محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده پوست استفاده کنند.
 Contains: Water, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Riboflavin پسورالن ها (Psoralens) پسورالن ها دسته ای از مواد می باشند که میزان حساسیت پوست را نسبت به اشعه ماورای بنفش افزایش می دهند و به دنبال آن سبب برنزه شدن می گردند. کاربرد این ماده، در فرد حساسیت زا است و عوارض ناخواسته ای را به دنبال دارد، بنابراین معمولاً نه برای برنزه کردن، بلکه برای عوارض پوستی وخیم مانند بیماری برص (vitiligo) استفاده می شوند. اکتیو تجاری: توسولین گوا کمپانی گوا اما روش جالبتری را پیشنهاد می کند: پیشنهاد «گوا» این است که از تعطیلات لذت ببرید و موقع آفتاب گرفتن، از ضدآفتاب برای محافظت از پوست استفاده کنید. اما از ضدآفتابهایی استفاده کنید که حاوی «توسولین» هستند! اثر توسولین طبیعی است. توسولین به کمک نور آفتاب می آید و ملانین-سازی را در پوست افزایش داده و پوست را برنزه می کند. ضمن اینکه مقاومت پوست را نیز افزایش می دهد.
مشاهده مطلب

شامپوهای حجم دهنده

آیا واقعا چیزی به نام شامپوی حجم دهنده وجود دارد؟ چه چیزی داخل شامپو است که آن را حجم دهنده نموده است؟
 چرا شامپو حجم دهنده؟ یکی از انواع موها موهای نازک، کم حجم و بی حالت است. قطر تارهای این نوع مو حدوداً یک چهارم قطر موهای معمولی است. به راحتی الکتریسته ساکن را جذب می کند. مدل دادن به موی نازک سخت است و در برابر تنشهای محیطی حساس تر است و مقاومت کمتری دارد. قدرت راست ایستادن ندارد و به راحتی به کف سر می چسبد به همین علت چربی سر به راحتی روی تارهای مو پخش می شود. معرفی شامپوی خارجی شامپو حجم دهنده فیتو ولوم شامپوی حجم دهنده مو، برای موهای نازک و کم حجم ترکیبات جمع کننده منافذ پوست سر، ترشح چربی سر را کاهش می دهد.
مشاهده مطلب

آشنایی با آفتاب سوختگی

0
 - مواجهه درازمدت در برابر نور خورشید سبب تخریب رشته های الاستین و کلاژن موجود در درم می گردد. این امر به از بین رفتن ویژگی های کشسانی و مقاومت فیزیکی پوست و نتیجتاً بروز چین و چروک در پوست فرد منجر می شود.
مشاهده مطلب

کوتیکول مو چیست؟

بیرونی ترین لایه ساقه مو کوتیکول است. حدود 10 درصد از وزن مو را کوتیکول تشکیل می دهد. 
 Image source: thenaturalhavenbloom.com ضخامت هر لایه حدود 0.5 میکرومتر است و در هر برش عرضی ساقه مو، کوتیکول ضخامتی حدود 5 میکرومتر دارد. اعمال تنش فیزیکی بر سطح مو مانند برس زدن، شانه کردن، حوله زدن، استفاده از روش های آرایش آسیب رسان (مانند شانه داغ)، سبب می گردد تا سطح آزاد هر لایه آسیب ببیند و این امر باعث می شود به تدریج سطح مو از کوتیکول عریان شود و لایه های زیرین که مقاومت کمتری نسبت به تنش های فیزیکی دارند، در معرض محیط قرار گیرد. این حالت به تدریج آسیب های جدی تری را برای ساقه مو به دنبال خواهد داشت.
مشاهده مطلب

پایان نامه کارشناسی ارشد احسان حسنانی

پایان نامه کارشناسی ارشد من در مورد قابلیت آبدهی توده های زیستی بود. بالا بودن حجم آب در لجن های بیولوژیکی یکی از معضلات فرایند تصفیه فاضلاب است.
 در این پژوهش علاوه بر روش های سنتی اندازه گیری قابلیت آب دهی مانند اندیس حجمی لجن (SVI)، زمان فیلتراسیون (TTF) و مقاومت ویژه فیلتراسیون (SRF) که در گذشته به کارگرفته می شده اند، از روش نسبتاً جدیدی به نام زمان مکش موئین (CST) استفاده شده است. با مقایسه نتایج به دست آمده از داده های این روش با روش های قدیمی، نتیجه گیری شد که این روش ساده تر بوده و نتایج بهتری ارائه می کند. بر اساس این یافته، در سراسر این پژوهش برای اندازه گیری قابلیت آب دهی از روش زمان مکش موئین استفاده شده است. هدف اصلی این مطالعه، اصلاح فرایندهای تغلیظ، پیش تصفیه و تصفیه لجن های فعال مازاد بوده است به طوری که در نهایت لجنی با قابلیت آب دهی بهتر تشکیل گردد. ته نشینی گرانشی، سونیکیشن و فرایند هضم بی هوازی دما-فازی به ترتیب به عنوان نمونه هایی از فرایندهای تغلیظ، پیش تصفیه و تصفیه انتخاب شده و مورد بررسی قرار گرفتند. نشان داده شد که بهترین فاکتور تغلیظ برای غلیظ کردن لجن فعال مازاد، محدوده غلظتی 2 تا 3 درصد TS بوده است. همچنین نشان داده شد که این محدوده غلظتی برای تسهیل و بهبود راندمان فرایند سونیکیشن نیز بهترین محدوده است. بر اساس این نتایج، عمل هضم زیستی بر روی لجن سونیکیت شده با غلظت جامدات 2درصد انجام-شد. اندازه گیری های قابلیت آب دهی نشان داد که انجام فرایند سونیکیشن کم انرژی و کم شدت قبل از عمل هضم-زیستی می تواند موجب بهبود آب دهی لجن فعال مازاد پس از عمل هضم گرمادوست گردد.
مشاهده مطلب

تصفیه فاضلاب از دیدگاه مهندس شیمی

تصفیه فاضلاب با روش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی در مراحل مختلف انجام می شود. بسیاری از مهندسین شیمی در صنعت تصفیه فاضلاب مشغول به کار هستند.
 پس از انجام تصفیه بیولوژیکی به میکروارگانیسمهای موجود در حوضچه ته نشیتی بیولوژیکی زمان داده می شود که در یک محیط آرام تشکیل کلونی داده و ته نشین شوند. لجن که در واقع فاز زیرین حوضچه ته نشینی بیولوژیکی است سرشار از میکروارگانیسم ها می باشد زیرا در واقع این میکروارگانیسم های رشد کرده هستند که بخش اعظم قسمت جامد لجن را تشکیل می دهند. به همین علت به آن زیست توده نیز گفته می شود. اندازه گیری قابلیت آبدهی لجن برای اندازه گیری میزان آبدهی لجن در گذشته پارامترهایی مانند اندیس حجمی لجن(Sludge volume index) به اختصارSVI ، زمان برای فیلتر شدن حجم مشخصی از لجن (Time to filter)استفاده می شدند. امروزه برای این منظور از روش جدیدی استفاده می شود که در آن پارامتری به نام زمان مکش موئینه (Capillary suction time) توسط دستگاهی که متعاقبا شرح داده خواهد شد اندازه گیری می شود. این روش از سال 1998 به عنوان روش استاندارد انجمن بهداشت عمومی آمریکا (APHA) مطرح می باشد[14] . این پارامتر نسبت معکوس با میزان آبدهی لجن (Sludge dewaterability) دارد به طوریکه هر چه CST بیشتر باشد میزان آبدهی لجن کمتر است. زمان مکش موئینه، زمان لازم برای مهاجرت آب از درون یک فیلتر کاغذی تحت خلا برای طی مسافت مشخصی از درون فیلتری با خصوصیات معین می باشد. به موازات این روش، معمولا مقاومت ویژه فیلتراسیون (SPF) نیز به عنوان معیاری برای تعیین قابلیت آبدهی آب مطابق روشی که متعاقبا شرح داده خواهد شد اندازه گیری می شود. زمان مکش موئینه (Capillary suction time) زمان مکش موئینه (CST) زمان لازم برای بیرون کشیدن (Draw) حجم مشخصی از مایع صاف شده (Filterate) از درون یک سوسپانسون، توسط فشار مکش موئینه اعمال شده بر آن می باشد. این روش که اولین بار توسط گاله و بسکرویل(Gale and Baskerville) در سال 1967 به عنوان یک روش ساده برای اندازه گیری آبدهی لجن مطرح شده بود پس از انجام اصلاحاتی در سال 1998 به عنوان روش استاندارد آفا (APHA) در آمد. این روش جایگزین روش دردسر ساز (Cumbersome) فیلتراسیون تحت خلا شد[16].
مشاهده مطلب

کتاب تصفیه آب دکتر امیری

کتاب اصول تصفیه آب تألیف دکتر محمد چالکش امیری مدت زیادیست به عنوان یک کتاب درسی در بسیاری از رشته ها از جمله مهندسی شیمی تدریس می شود. نسخه جدید آن که سرفصلهایش در یک درس سه واحدی برای ما تدریس شده بود قرار بود که به صورت کتاب دیگری منتشر شود. من به عنوان یکی از دانشجویان دکتر امیری شخصا شاهد بوده ام که چه زحمات زیادی بابت تهیه این کتاب کشیده شد. به نوبه خودم سعی کردم تاجایی که می توانم برای تالیف این کتاب به دکتر کمک کنم. تابستان سال 81 زمان زیادی را برای ویراستاری و صفحه نگاری این کتاب کردم. از خاطرات آن روزها بازی های جام جهانی 2002 کره جنوبی و ژاپن بود که صبح ها برگزار می شد و من در چاپخانه نشر ارکان مشغول اصلاح غلطهای املایی و ویرایش کتاب بودم تا این که در نهایت در پاییز سال 94 بالاخره کتاب وارد قفسه های کتاب فروشی گردید. از ویژگی های نگارش دکتر امیری ساده نویسی و سبک مفهومی کتاب هایشان است. به همین علت مطالعه این کتاب را به علاقه مندان توصیه می کنم.
 برای شست و شوی غشاها، استفاده همزمان مواد اکسیدان با سود سوزآور انجام می شود. الکترودیالیز الکترودیالیز روش نسبتاً جدیدیست و کمتر از سال عمر دارد. در الکترودیالیز از غشاهایی استفاده می شود که طبیعتی مثل رزین های تعویض یونی دارند. با این تفاوت که رزین های تعویض یونی به صورت دانه ای هستند اما غشاهای الکترودیالیز به صورت صفحه ای بوده و مقاومت مکانیکی خوبی دارند.
مشاهده مطلب

کورنئومتری در آزمایشگاه آرایشی بهداشتی

کورنئومتری، روش اندازه گیری رطوبت پوست است. ظرفیت خازنی پوست یا کورنئو یکی از فاکتورهاییست که برای تعیین میزان آب پوشیده شدن اپیدرم و کمیت دادن به اثر محصولات آرایشی مرطوب کننده استفاده می شود. کورنئومتری یا اندازه گیری ظرفیت خازنی پوست توسط دستگاه کورنئومتر انجام می شود. کورنئومتر با کورنومتر فرق می کند!
 Rx: resistance (Rx = 1/conductance), مقاومت (عکس هدایت)
مشاهده مطلب

مفهوم ابیس، اعماق دریا در متون بهداشتی آرایشی

هم ایستایی یا هموستاز از واژه لاتین هومو به معنای همانند و استاسیس به معنای ایستایی و تعادل گرفته شده. هم ایستایی یعنی موجود زنده بتواند با تنظیم محیط داخلی بدن خود، شرایط ثابت و پایداری در محیط اطراف برای خود فراهم کند. شاید بتوان هم ایستایی را تطابق نیز معنا کرد.
 از سخت زیان اعماق اقیانوس، ترکیباتی به دست می آید که مقاومت بالایی دارند و برای محفاظت از پوست قابل استفاده می باشند. یکی از این مواد ابیسین نام دارد که برای محافظت از پوست های حساس طراحی شده است.
مشاهده مطلب

پروتئین کراتین در محصولات آرایشی بهداشتی

95 درصد ساختمان مو را پروتئینی به نام کراتین تشکیل می دهد. کراتین از زنجیرهای بلند آمینواسید تشکیل شده. رشته های کراتین با دو نوع پیوند به نام های هیدروژنی و گوگردی با یکدیگر متصل هستند.
 درصد ساختمان مو را کراتین تشکیل می دهد. کراتین پروتئینی رشته ای است که از زنجیره های بلند آمینو اسید تشکیل شده است. اتصال زنجیره های کراتینی را پیوندهای شیمیایی تضمین می کنند. این پیوندها شکل طبیعی مو و همچنین قابلیت انعطاف و مقاومت مو در برابر شکستگی را تعیین می کنند.
مشاهده مطلب

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: کاپیسلپرو

کاپیسلپرو ترکیبی است از عصاره قارچ شیتاکه و عصاره سیب وحشی که برای ممانعت از ریزش مو در محصولات آرایشی بهداشتی فیتو کاربرد دارد.
 • قارچ گیاهی شیتاکه، تولید سیرتوئینها را افزایش می دهد. با افزایش تولید سیرتوئین ها مقاومت طبیعی فولیکولهای مو بیشتر شده، طول سیکل های مو افزایش می یابد و دوام و طول عمر تارهای مو بیشتر می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی توتارول

توتارل عصاره درخت توتارا است که به عنوان نگهدارنده در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 در کشور نیوزلند درختی بسیار مقاوم و تنومند به نام توتارا وجود دارد که منحصراً در این کشور می روید. این درخت ده ها و حتی صدها سال عمر می کند و به همین علت قامتی بسیار بزرگ و برافراشته دارد. مسن ترین توتارای زنده سال عمر و متر طول دارد. مردم این منطقه سالهاست که این درخت را می شناسند و آن را به عنوان سنبل مقاومت تکریم می کنند. آنها از گذشته های بسیار دور از چوب این درخت برای خانه سازی و ساخت قایق استفاده می کرده اند.
 دانشمندان به تازگی پی برده اند که راز مقاومت این درخت تنومند برخورداری از یک ماده آنتی اکسیدان و آنتی میکروبیال قوی در درون چوب آن به نام توتارول می باشد. این ترکیب در کمپانی Mende-dek نیوزلند با روش استخراج فوق بحرانی با CO2 جداسازی شده و با روش «خشک کردن با سرما» رطوبت آن به کمتر از %1 کاهش یافته و به شکل یک ماده نرم پودری شکل در آمده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسان

فلراسان روغن گیاهی فاسد نشدنی است که به عنوان نرم کننده در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 فلوراسان که از گونه اصلاح شده آفتاب گردان به دست آمده یک تری گلیسیرید طبیعی با خاصیت نرم کنندگی فوق العاده است که به خودی خود مقاومت زیادی در برابر اکسیداسیون دارد. علت پایداری بی نظیر فلوراسان بالا بودن میزان اولئیک اسید - که فقط یک درجه غیر اشباعی دارد - و پایین بودن میزان اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه می باشد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی گلوسامر

گلوسامر پلیمر گیاهی است که برای زیباسازی و افزایش جذابیت فرمولاسون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 گلوسامر یک پلیمر گیاهی است که پوست را با لایه ای محکم و غیر قابل نفوذ می پوشانند. این پوشش، اجزاء فعال فرمولاسیون را در جای خود بر روی پوست تثبیت نموده و به آنها اجازه می دهد که با داشتن زمان کافی عملکرد واقعی خود را نشان دهند ضمن اینکه پوست را درخشان کرده و خواص لامسه ای آن را اصلاح می کند. این ویژگی ها، فرمولاتور محصولات مراقبت از پوست و مو را قادر می سازد که ادعاهای مشتری پسندی مانند مرطوب کنندگی، حالت دهندگی، مقاومت در برابر آب ، مقاومت در برابر مالش و درخشنگی بیشتر را برای محصول خود مطرح نماید. به کارگیری پلیمرهای سنتزی برای دستیابی به مزایای ذکر شده هرچند دست یافتنی است اما معایبی دارد. پلیمرهای سنتزشده اغلب حاوی مونومرهای باقی مانده و محصولات جانبی واکنش می باشند. همچنین ممکن است مشکلات انحلال یا محدودیتهای فرمولاسیونی ایجاد نمایند. علاوه بر این، مواد سنتزی جایگاه مواد طبیعی را در ذهن مشتری ندارند و به کار بردن آنها مانع از آن می شود که بتوان ادعاهایی مانند جوش زا نبودن و سازگاری با محیط زیست را برای محصول نهایی مطرح نمود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی بیولین

بیولین عصاره گیاه چیکوری است که برای تقویت فلورای نرمال پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 این افراد هنگامی که محصولات آرایشی بهداشتی خریداری می کنند باید به لیست ترکیبات تشکیل دهنده محصول نگاه کنند و اطمینان حاصل کنند که مواد پرزرواتیو (نگهدارنده) خاصی که نسبت به آنها حساسیت دارند در محصول وجود ندارد. همچنین به آن ها توصیه می شود که از محصولاتی استفاده کننده که برای پوست های حساس طراحی شده اند. یکی از مزیت های محصولاتی که برای پوست های حساس طراحی شده، وجود ترکیبات پری بایوتیک مثل بیولین است که برای میکروارگانیسمهای مفید یک مکمل غذایی ارزشمند و برای میکروارگانیسمهای مضر یک ماده غیر قابل استفاده است. به این ترتیب با تقویت میکروارگانیسمهای مفید، مقاومت پوست را در برابر عوامل برهم زننده تعادل پوست (مثل سرما، نور آفتاب، پرزرواتیوها و آنتی بیوتیک ها) بیشتر می کنند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی توسولین

توسولین یکی محصولات بیوتکنولوژی است که برای برنزه کردن پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 روش دیگر استفاده از کرمهای اتوبرنزه کننده حاوی DHA است. این روش اگرچه از نظر ایمنی مورد تائید FDA می باشد، اما یک روشی طبیعی نیست و برنزه شدن با این روش گاهی به نارنجی شدن پوست می انجامد! کمپانی گوا اما روش جالبتری را پیشنهاد می کند: پیشنهاد «گوا» این است که از تعطیلات لذت ببرید و موقع آفتاب گرفتن، از ضدآفتاب برای محافظت از پوست استفاده کنید. اما از ضدآفتابهایی استفاده کنید که حاوی «توسولین» هستند! اثر توسولین طبیعی است. توسولین به کمک نور آفتاب می آید و ملانین-سازی را در پوست افزایش داده و پوست را برنزه می کند. ضمن اینکه مقاومت پوست را نیز افزایش می دهد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی اسکین گاردین

0
 • برای به کارگیری در محصولات آرایشی بهداشتی مناسب پوست خشک و حساس توصیه می شود. ترکیبات مغذی «اسکین گاردین» اسکین گاردین حاوی عصاره جینسنگ است که از هزاران سال پیش در آسیا برای افزایش طول عمر و سلامتی استفاده می شده است. عصاره جینسنگ دارای ترکیباتی به نام جینسنوساید است که منحصراً در جینسنگ یافت می شوند. تحقیقات نشان داده است که این ترکیبات، مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش داده و دارای ویژگی های ضداکسیدانی و ضدالتهابی هستند. مزایای «اسکین گاردین» تامین رطوبت: اسکین گاردین در نقش یک ترکیب بازسازنده بیومیمتیک، رطوبت پوست را به شکلی ماندگار تامین می نماید. تسکین پوست: اسکین گاردین با افزایش یکپارچگی لایه سدی پوست، از نفوذ مواد آلرژی زا به داخل پوست از طریق اپیدرم جلوگیری می کند. این محصول به پوست حساس آرامش می بخشد. تغذیه پوست: اسکین گاردین با برخورداری از عصاره جینسنگ، مواد مغذی مورد نیاز پوست را تامین نموده و سلامت پوست را افزایش می دهد. محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی: اسکین گاردین با ترمیم و بازسازی لایه انسدادی، از پوست در برابر عوامل آسیب رسان محیط محافظت می نماید. لطافت پوست: محصولات حاوی اسکین گاردین لطافت پوست را افزایش می دهند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: استرهای فسفات


 4- سازگاری با یون های آبکی: عمل فسفاته کردن با TPA محصولاتی با سازگاری بهتری نسبت به حالتی که از (P2¬O5) استفاده شود، ایجاد می کند؛ با آهن و دیگر یون های فلزی کمپلکس می دهند، پلی اکسی اتیله کردن این مولکول ها مقاومت خوبی در برابر آب سخت و الکترولیت تغلیظ شده ایجاد می کند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: الکل اتر سولفات ها


 الکل های آبگریز مورد استفاده، مشابه مواردی است که در قسمت آلکیل سولفات ها توضیح داده شد. ولی اکسو الکل ها با تعداد کربن فرد، نسبت به تولید الکل سولفات ها بیشتر مورد مصرف قرار می گیرند. اسید آزاد این ترکیبات ناپایدار است (همانند الکل سولفات ها) و باید به محض سنتز شدن خنثی شود. محصولات دارای اکتیو بالا (%65-70) چندین مزیت دارند. همان طور که واضح و مبرهن است هزینه نقل و انتقال و انبارداری کاهش یافته و مقاومت ماده حتی بدون نگهدارنده در برابر آلودگی های میکروبی افزایش می یابد. همچنین درصد ناخالصی ها نیز در ترکیبات دارای اکتیو بالا کمتر است.
 4- مواد شیمیایی پایه روغنی: اترسولفات های سه مول اتوکسیله به عنوان کف کننده در کف حفاری استفاده می شوند. خصوصاً در جایی که مقاومت در برابر نمک ها آب سخت مورد نیاز باشد، ولی پایداری حرارتی آن ها محدود است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر

رنه فورتره از پیشگامان طراحی محصولات زیبایی و مراقبت از مو می باشد که از سال ۱۹۸۰ با لابراتوارهای پیرفابر فرانسه فعالیت می کند. محصولات آرایشی بهداشتی این برند حاوی عصاره های گیاهی و اسانس های روغنی گیاهان می باشد. رنه فورتره معتقد است که راز داشتن موی زیبا، پوست سر سالم است. همان گونه که گیاه سالم از خاک حاصلخیز منشأ می گیرد، موی زیبا نیز در پوست سر سالم می روید
 مواد مؤثره اسانس های روغنی، ویتامین های B5 و B6، ویتامین E ترکیبات انحصاری •  Cimentrio : کمپلکسی از فیتواسترول، سرامید و اسیدهای چرب ضروری دانه سویا، بازسازی کننده و تقویت کراتین مو، سیمان بین سلولی مشابه مواد بیولوژیک بدن، تقویت کراتین سازی، حفظ رطوبت، افزایش استحکام و مقاومت تار مو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین

بایوسکرین محصولات آرایشی بهداشتی فرانسوی هستند که برای پوست های حساس طراحی و تولید شده اند.
 DIOZINAC Sebo-Matt Cream تنظیم کننده چربی پوست امولسیون فاقد چربی جبران رطوبت از دست رفته پوست صاف کننده و مات کننده می توان به عنوان کرم مرطوب کننده روزانه استفاده نمود افزایش دهنده مقاومت پوست در برابر محصولات درمان کننده آکنه Key Ingredients: Diosmectite (clay), Zinc, Titanium Dioxide particles, in synergy with soothing ingredients and mattifying agents روش مصرف: صبح ها، پس از شستشوی پوست با ژل پاک کننده پیوریف ای سی، روی پوست تمیز استفاده شود. می تواند به تنهایی یا به همراه محصولات درمان کننده آکنه استفاده شود. کرم ضدجوش
مشاهده مطلب

برند عطریات فندی

برند فرانسوی عطریات و مد و زینتی
3- Fand di Fendi Eau de Parfum Extreme با F های مشکی رنگ روی شیشه عطر Fan di Fendi EDP «فَندی فِندی» تجسمی ناب از لذت است. قطعه ای با شکوه از احساسات طلایی که تمایل به مصرف دوباره را در بانوی خود زنده نگه می دارد. ادوپرفیوم «فَندی فِندی»، انتخابی بسیار مناسب است برای شروع یک روز جدید با رایحه دل انگیز میوه های باغ های آفتابی ایتالیا. نیمه های روز، فاز میانی رایحه این عطر که آمیزه ای است از گلهای یاس و رز خودش را نشان می دهد. حوالی عصر، پوست برای انعکاس روایح چرم و پاچولی که پایه این عطر را تشکیل می دهد در بهترین وضعیت قرار دارد. پایه این عطر، رایحه ای است احساس برانگیز که تمایل شما را برای شروع یک روز دیگر و یک بار دیگر تجربه کردن «فَندی فِندی» فرا می خواند. Fan di Fendi EDT ادوتوالت «فَندی فِندی» دارای رایحه ی است شاد، تازه و با طراوت که تائیری سمبلیک، جاودانه و با شکوه دارد. ادوتوالت «فَندی فِندی» برای ستایش از تمثیلی ترین کدهای فندی طراحی شده است. تاج نقره ای، گوشه های تیز و مستطیلی، بطری شیشه ای و حروف جادویی نقش بسته بر روی آن، تجلی گر خلاقیت و شکوه این عطر می باشند. میان رایحه این عطر آمیزه ای است از یاس زرد و گل بروم، با پیش رایحه ای از نارنگی، چای سیاه و دانه لیمو که روی پایه ای از چرم و پاچولی هنرنمایی می کنند. این ویژگی ها از ادوتوالت «فَندی فِندی»، عطری ناب و مدرن ساخته که مقاومت را در برابرش غیر ممکن می سازد.
مشاهده مطلب

برند عطریات کورلوف

برند عطریات، جواهرات، محصولات عروس و محصولات زینتی فرانسه
 داستان کورلوف:‌ افسانه ای که به واقعیت تبدیل شد از سن پترزبورگ تا پاریس، حماسه کورلوف همواره با تاریخچه بزرگترین الماس مشکی جهان، کورلوف نوآر (نوآق)، پیوند خورده است. ( به فرانسوی: Noir = مشکی ) این گوهر قیراطی برای نسلها در تملک خانواده ساپونیکوف از اشرافیان روسیه بود. در افسانه ها آمده است که خوشبختی، شادی و موفقیت از آن کسی است که این الماس را لمس کند. دانیل پایاسور Daniel Paillasseur که تحت تاثیر این سنگ افسانه ای و تاریخچه آن قرار گرفته بود، درسال شرکتی به همین نام تاسیس نمود. امروزه Korloff Noir بخشی از میراث خانوادگی، سمبل روحانی و شگون آور کمپانی کورلوف است. این چنین بود که یک افسانه به واقعیت تبدیل شد. خالق کورلوف در سال در شهر لیون فرانسه متولد شد. حرفه شغلی او بیشتر مبتنی به فعالیتهای مبتکرانه بوده و هنر در کلیه مراحل پیشرفت شغلی او نقش با اهمیتی داشته است. وجهه بین المللی اش را در کوتاه ترین زمان ممکن، حتی قبل از تاسیس کمپانی کورلوف به دست آورد. کارهای امروز او تعهد خاصی به محصولات فردایش دارد: جواهرات، ساعت ها، لباسهای زنانه و لوازم ترئینی. استعداد ویژه ای در زمینه تحلیل گرایشات بازار دارد چه بازار داخلی فرانسه و چه بازار بین المللی. قدرت تخیل، اشتیاق و عزم راسخ عبارتهایی هستند که وی را به بهترین شکل ممکن توصیف می کنند. وی که توانایی خاصی در زمینه اقدامات متهورانه دارد، آثار هنری خلاقی به بازار جواهرات عرضه کرده است. دانیل پایاسور در پروسه تبدیل کردن کورلوف به یک پیشه هنری واقعی است. جواهرات کورلوف اساتید فن جواهرسازی در کارگاه های جواهرسازی کورلوف در شهر لیون زادگاه کمپانی کورلوف در حال هنر آفرینی هستند. کورلوف جواهرات خود را با نهایت دقت در کیفیت و رنگ انتخاب می کند. هر گوهر بر روی یک طلای قیراطی ساخته می شود و بر روی آن امضای کورلوف که به شکل حروف پشت سر هم هستند نقش می بنند تا اصالت کالا را تضمین کند. کورلوف قبلاً کارهای هنری زیبایی که پیش درآمد حرفه جواهرسازی هستند مثل مادر مرواریدها و جلادهنده های رنگی را نیز به دنیا معرفی کرده است. جایگاه کورلوف در دنیا کورلوف در کشور دنیا در قالب شبکه ای از بوتیکهای زیبا حضور دارد. جایگاه فروش و بوتیک در سرتاسر دنیا شهرت بین المللی کورلوف را تضمین نموده است. وقتی مشتری به ورودی مشکی رنگ هر یک از این جایگاه ها نزدیک می شود توان مقاومت در برابر جادوی جذابیت کورلوف را از دست می دهد. فلسفه کورلوف من برای خانم های استثنایی و خاص عطرهای خاص می سازم. به افتخار بزرگترین الماس مشکی جهان که در افسانه ها به عنوان ارمغان آور خوشبختی، شادی و موفقیت از آن یاد شده، سه ادوتوالت برای بانوی کورلوف ساخته ام ... در اندازه های میلی لیتری به یاد قیراط وزن الماس کورلوف
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه


 افرا درختی که به مقاومت در سرما مشهور است. عصاره این گیاه در محصولات هیدراوژتال ایوروشه برای پاسخ به نیازهای خاص پوست دهیدراته استفاده شده است.
 عصاره گیاه آرنیکا محافظ و نرم کننده نام دیگر گیاه آرنیکا گل همیشه بهار کوهی است که به علت طبع سرد و خشک خود مقاومت بالایی در مقابل سرما و خشکی دارد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی استل روسیه

برند استل روسیه که در حال انجام مقدمات اولیه برای ورود به بازار ایران است. انواع محصولات تخصصی آرایش مو به ویژه رنگ مو در خانواده این سری از محصولات وجود دارند.
 اوتیوم اوتیوم توییست برای موهای فردار موهای فر، برای حفظ زیبایی و جذابیت به مراقبت خاصی نیاز دارند. موی شما در هنگام آرایش حالت نمی گیرد؟ خشک و شکننده است؟ سیستم های ابتکاری Twist Care و Twist Shine & Untangle برای افزایش درخشش و گشودن گره تارهای مو ابداع شده اند، پایه محصولات خانواده اوتیوم توییست را تشکیل می دهند. این سیستم ها به شکلی مؤثر از موهای فر که مدل دادنشان مشکل می باشد، محافظت می نمایند. رایحه مخملی محصولات اوتیوم توییست، حس ملایمت و مقاومت را در موهای شما بر می انگیزد. سازندگان این رایحه، برای توصیف آن عبارت خاصی دارند: «این بو می تواند رایحه طلا باشد».
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک

بایواسکرین ارگانیک شامل 11 فرآورده مراقبت از پوست است که در همگی آن ها عصاره برگ گیاه جینکو بیلوبا استفاده شده است. بایواسکرین یک برند فرانسوی می باشد.
 • نرم کننده و افزایش مقاومت طبیعی پوست حاوی ویتامین های A, D, E (روغن بادام شیرین)
مشاهده مطلب

واژه «مقاومت» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


SWISS GARDEN CRESS: This liposomal form provides resistance against environmental insults and stress-induced damage. Supports skin's natural detoxifying enzymes while enhancing cellular resistance. Promotes elimination of environmental toxins. Used in Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)

English: farmasi garlic soap helps the hair grow healthy. it includes aminoacids, zinc, sulphur, vitamin c and b that help fight against hair loss. it strenghtens, thickens and increases the resistance of hairin regular use.it is suitable for face and body.
ترجمه به فارسی: صابون سیر فارماسی موجب افزایش رشد و سلامت موها می شود. حاوی اسیدهای آمینه، زینک، سولفور، ویتامین C و B بوده و با ریزش مو مقابله می کند. این صابون موجب افزایش استحکام، ضخامت و مقاومت تارهای مو در شرایط عادی می گردد. برای صورت و بدن نیز مناسب است.

English: Ultra light formula provides multi rich benefits to the skin: Helps to cover up skin imperfections perfectly without clogging pores. Macadamia oil moisturizes the skin all day long. Multimineral complex helps to make skin more resistant. Vitamin B3 and Vitamin C have color correction and brightening eŠffect on the skin. Oat extract helps to nourish and repair the skin. SPF 25 helps to protect skin against the harmful eŠffect of the sun. Silk protein helps to soften and equalize the skin tone. Collagen and Argan Oil help to reduce the lines and wrinkles and also prevent aging.
ترجمه به فارسی: بافتی بسیار سبک و ملایم داشته و مزایای متعددی برای پوست به ارمغان می آورد: بدون مسدود کردن منافذ پوستی موجب پنهان کردن عیوب چهره می شود. روغن ماکادمیا، پوست را در طول روز مرطوب نگاه می دارد. کمپلکس حاوی چند ماده معدنی مقاومت پوست را افزایش می دهد. ویتامین B3 و ویتامین C موجب اصلاح رنگ و افزایش درخشش پوست می شوند. عصاره جو دوسر به تغذیه و ترمیم پوست کمک می کند. فاکتور ضدآفتاب 25 از پوست در برابر اثرات مخرب آفتاب محافظت می کند. پروتئین ابریشم، پوست را نرم و یکدست می کند. کلاژن و روغن آرگان خطوط و چروک های پوست را کاهش داده و از پیری پوست ممانعت به عمل می آورند.
English: Farmasi Garlic Soap helps the hair grow healthy. It includes aminoacids, zinc, sulphur, Vitamin C and B that help fight against hair loss. It strenghtens, thickens and increases the resistance of hairin regular use.It is suitable for face and body.
ترجمه به فارسی: صابون سیر فارماسی موجب افزایش رشد و سلامت موها می شود. حاوی اسیدهای آمینه، زینک، سولفور، ویتامین C و B بوده و با ریزش مو مقابله می کند. این صابون موجب افزایش استحکام، ضخامت و مقاومت تارهای مو در شرایط عادی می گردد. برای صورت و بدن نیز مناسب است.
 

مطلب قبلی: رزین ها

مطلب بعدی: رزورسینول


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید