رتینوئیک اسید = Retinoic Acid 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

رتینوئیک اسید = Retinoic Acid

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه رتینوئیک اسید، Retinoic Acid می باشد.

رتینوئیک اسید چیست؟


رتینوئیک اسید = Retinoic Acid
Retinoic Acid
retinoic-acid-molecule

واژه «رتینوئیک اسید» در مقالات سایت احسان حسنانی

روش صحیح استفاده از کرم های حاوی رتینول

استفاده از رتینول را به موقع شروع کنید، از کم شروع کنید. مداوم مصرف کنید، شبها مصرف کنید. آموزش روش صحیح استفاده از محصولات رتینول دار توسط احسان حسنانی | در مقاله روش صحیح استفاده از کرم های حاوی رتینول از واژه رتینوئیک اسید استفاده شده است.
مشاهده مطلب

ویتامین A چیست؟

ویتامین A یا ویتامین نرمال ساز برای کمک به تکثیر سلول های اپیدرم در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود. با توجه به حساسیت بیش از حد این ترکیب به نور و گرما، معمولا از مشتقات پایدارتر آن مثل رتینول پالمیتات و رتینول استات به جای خود ویتامین آ استفاده می شود. | در مقاله ویتامین A چیست؟ از واژه رتینوئیک اسید استفاده شده است.
اشکال مختلفی از ویتامین A در فرآورده های آرایشی به کار می روند. پرکاربردترین مشتقات فوق شامل رتینول (Retinol)، استرهای رتینیل (مانند رتینیل استات، رتینیل پالمیتات و رتینیل پروپیونات) و رتینالدئید (Retinaldehyde) می باشد. تمامی مشتقات ویتامین A به دنبال فرآیندهای آنزیمی در پوست به رتینوئیک اسید تبدیل می شوند.
تحریک زایی ویتامین های A با توجه به تحریک زایی رتینوئیدها، تنظیم دوز این ویتامین بسیار مهم است. رتینول و رتینیل پروپیونات، از جمله مشتقاتی هستند که کمترین تحریک زایی را در سطح پوست دارند. به طور معمول مقادیر کمتر از 1% از مشتقات این ویتامین، اثرات موضعی مناسبی دارند. اثربخشی ویتامین های A در بین ویتامین های مختلف، اثربخشی ویتامین های A بیش از بقیه شواهد علمی دارد. اثر رتینوئیک اسید در مبارزه با پیری پوست تا حدی قوی است که به عنوان دارو در نظر گرفته شده و برای فروش احتیاج به نسخه پزشک دارند. این ترکیبات پایداری کمی دارند و فرمول بندی آنها در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مشکل است. از طرفی، فرم های پایدارتر ویتامین A اثربخشی کمتر دارند. شواهدی مبنی بر اثربخشی ویتامین های A بر بهبود وضعیت مو وجود ندارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی

اگزوتی، پلی ساکارید برون سلولی یا اگزو پلی ساکارید به دست آمده از کوپارا، میکروارگانیسمی که در یک اکوسیستم منحصر به فرد برداشت می شود. است. ویژگی ها: با عملکردی قوی تر از رتینوئیک اسید، موجب تحریک فرآیند پوسته ریزی می شود. به این ترتیب پوست را نوسازی و جوان می کند. به کاهش ترک های حاملگی (استرچ مارک) کمک می کند.؛ مکانیسم: افزایش شاخص های پوسته ریزی و شاخص های تمایز سلولی (اینوولوکرین و فیلاگرین) و افزایش ترانس گلوتامیناز | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی از واژه رتینوئیک اسید استفاده شده است.
اگزوتی در تحریک شاخص های پوست ریزی سلولی (آنزیمهای پروتئولیتیک ) از رتینوئیک اسید قویتر عمل می کند.
مشاهده مطلب

محصولات آنتی آکنه یا ضد جوش

آکنه معمولاً در هر سن و سالی بروز می کند اما در نوجوانان تازه بالغ به علت بالا رفتن سطح هورمونها این مشکل شایع تر است. | در مقاله محصولات آنتی آکنه یا ضد جوش از واژه رتینوئیک استفاده شده است.
مشاهده مطلب

روش صحیح استفاده از کرم های حاوی رتینول

استفاده از رتینول را به موقع شروع کنید، از کم شروع کنید. مداوم مصرف کنید، شبها مصرف کنید. آموزش روش صحیح استفاده از محصولات رتینول دار توسط احسان حسنانی | در مقاله روش صحیح استفاده از کرم های حاوی رتینول از واژه رتینوئیک استفاده شده است.
فرق رتینول و رتینوئیک اسید
مشاهده مطلب

ویتامین A چیست؟

ویتامین A یا ویتامین نرمال ساز برای کمک به تکثیر سلول های اپیدرم در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود. با توجه به حساسیت بیش از حد این ترکیب به نور و گرما، معمولا از مشتقات پایدارتر آن مثل رتینول پالمیتات و رتینول استات به جای خود ویتامین آ استفاده می شود. | در مقاله ویتامین A چیست؟ از واژه رتینوئیک استفاده شده است.
اشکال مختلفی از ویتامین A در فرآورده های آرایشی به کار می روند. پرکاربردترین مشتقات فوق شامل رتینول (Retinol)، استرهای رتینیل (مانند رتینیل استات، رتینیل پالمیتات و رتینیل پروپیونات) و رتینالدئید (Retinaldehyde) می باشد. تمامی مشتقات ویتامین A به دنبال فرآیندهای آنزیمی در پوست به رتینوئیک اسید تبدیل می شوند.
•  رتینوئیک اسید
تحریک زایی ویتامین های A با توجه به تحریک زایی رتینوئیدها، تنظیم دوز این ویتامین بسیار مهم است. رتینول و رتینیل پروپیونات، از جمله مشتقاتی هستند که کمترین تحریک زایی را در سطح پوست دارند. به طور معمول مقادیر کمتر از 1% از مشتقات این ویتامین، اثرات موضعی مناسبی دارند. اثربخشی ویتامین های A در بین ویتامین های مختلف، اثربخشی ویتامین های A بیش از بقیه شواهد علمی دارد. اثر رتینوئیک اسید در مبارزه با پیری پوست تا حدی قوی است که به عنوان دارو در نظر گرفته شده و برای فروش احتیاج به نسخه پزشک دارند. این ترکیبات پایداری کمی دارند و فرمول بندی آنها در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مشکل است. از طرفی، فرم های پایدارتر ویتامین A اثربخشی کمتر دارند. شواهدی مبنی بر اثربخشی ویتامین های A بر بهبود وضعیت مو وجود ندارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی

اگزوتی، پلی ساکارید برون سلولی یا اگزو پلی ساکارید به دست آمده از کوپارا، میکروارگانیسمی که در یک اکوسیستم منحصر به فرد برداشت می شود. است. ویژگی ها: با عملکردی قوی تر از رتینوئیک اسید، موجب تحریک فرآیند پوسته ریزی می شود. به این ترتیب پوست را نوسازی و جوان می کند. به کاهش ترک های حاملگی (استرچ مارک) کمک می کند.؛ مکانیسم: افزایش شاخص های پوسته ریزی و شاخص های تمایز سلولی (اینوولوکرین و فیلاگرین) و افزایش ترانس گلوتامیناز | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی از واژه رتینوئیک استفاده شده است.
اگزوتی در تحریک شاخص های پوست ریزی سلولی (آنزیمهای پروتئولیتیک ) از رتینوئیک اسید قویتر عمل می کند.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: مجوز ترخیص

مطلب بعدی: ریوایوژن

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !