ترشحات = secretion 

ترشحات = secretion

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ترشحات، Secretion می باشد.

ترشحات چیست؟


ترشحات = Secretion
secretion = ترشحات

RETINYL PALMITATE — Vitamin A. Antioxidant vitamin widely used (both internally and topically) in the treatment of acne and other skin conditions. Its topical application promotes the formation of new skin cells and helps regulate oil secretion in the sebaceous glands. Par ticularly beneficial for dry or sun-exposed skin, it is often found in sun protection creams for its antioxidant proper ties and its soothing and hydrating effect on the skin. (A deficiency of vitamin A in the body reduces the mucopolysaccharides in the skin, which accelerates the skin’s aging process.) Also used as a natural preser- vative in cosmetics. (INCI dictionary)
PALMITOYL TETRAPEPTIDE 3: Palmitoyl Tetrapeptide-3 has been clinically proven to suppress the body's production of interleukins (IL6), the chemical messengers that trigger inflammation, the first step in the aging cascade. Inflammation is a function of immunity and is a protective response to injury or destruction of tissue. This is the body's way of walling off the injurious agent and the injured tissue. Under normal circumstances, very little IL6 is secreted and its secretion is strictly controlled. However, as we age this regulation system develops defects, and significant levels of IL6 appear in the plasma even when there is no inflammatory stimulus. This results in high levels of inflammatory proteins in the tissues and a loss of healing potential. At concentrations from 10 ppm, Palmitoyl Tetrapeptide-3 induces a marked reduction in the secretion of the cytokine IL6. This reduction is progressive and depends on the concentration of the peptide: baseline secretion may be inhibited by up to 40%. Palmitoyl Tetrapeptide-3 reduced levels of IL6 after cells were exposed to UV radiation by up to 86% even though IL6 had been increased by about 20 fold by the UV. These results show that Palmitoyl Tetrapeptide-3 is able to affect baseline levels of IL6 as well as modulate the effects of UV-stimulated over-production of IL6. Palmitoyl Tetrapeptide-3 is marketed by Sederma as a molecule that can restore cytokine equilibrium, which characterizes youthful skin. (cellularskinrx.com)
Civet: Unctuous secretion painfully scraped from a gland very near the genital organs of civet cats. Used as a fixative in perfumes. Alternatives: (See alternatives to Musk.) (peta.org)
Royal Jelly: Secretion from the throat glands of worker honeybees. Fed to the larvae in a colony and to all queen larvae. No proven value in cosmetics preparations. Alternatives: aloe vera, comfrey, other plant derivatives. (peta.org)
Musk (Oil): Dried secretion painfully obtained from musk deer, beaver, muskrat, civet cat, and otter genitals. Wild cats are kept captive in cages in horrible conditions and are whipped around the genitals to produce the scent; beavers are trapped; deer are shot. In perfumes and in food flavorings. Alternatives: labdanum oil (from various rockrose shrubs) and extracts from other plants with a musky scent. (peta.org)
Silk Silk Powder: Silk is the shiny fiber made by silkworms to form their cocoons. Worms are boiled in their cocoons to get the silk. Used in cloth. In silk-screening (other fine cloth can be and is used instead). Taffeta can be made from silk or nylon. Silk powder is obtained from the secretion of the silkworm. It is used as a coloring agent in face powders, soaps, etc. Can cause severe allergic skin reactions and systemic reactions if inhaled or ingested. Alternatives: milkweed seed-pod fibers, nylon, silk-cotton tree and ceiba tree filaments (kapok), rayon, and synthetic silks. (peta.org)
Castoreum: An oily secretion from the abdominal sacs of beavers, often a byproduct of the fur trade. Its warm, animalic, and even fruity scent is used in many leather perfumes—but mostly in synthetic form. In Amouage Fate Woman. (intothegloss.com)
ESSENTIAL OIL: The “essence” of plants obtained by distillation of the plant material or its concrete. Plant materials include flowers, grass, stems, seeds, leaves, roots, bark, fruits, tree moss and tree secretions. (fragrance.org)
sweat secretions = ترشحات عرق


واژه «ترشحات» در مقالات سایت احسان حسنانی

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد.
 غدد عرق غدد عرق که فقط در پستانداران وجود دارد به دو نوع آکرین و آپوکرین تقسیم بندی می شوند. آپوکرین غدد عرق زیربغل است که در نواحی دیگری مثل نواحی تناسلی یافت می شود. آپوکرین ها، ترشحات خود را به مجرای فولیکول ترشح می کنند و از آن طریق به سطح پوست می رسانند. ترشحات غدد آپوکرین، غلیظ، استریل و در ابتدا بی بو است ولی بلافاصله پس از رسیدن به سطح پوست، توسط باکتری ها، عمدتا دیفتروئیدها تجزیه شده و در اثر این تجزیه میکروبی، ایجاد بوی نامطبوع خصوصاً در ناحیه زیر بغل می کند.
 ترشحات غدد آکرین بر خلاف آپوکرین دارای ویسکوزیته پایین است و عمدتا حاوی آب و نمک می باشد. اکرین ها مستقیماً به پوست راه دارند.
 غدد سبابه غدد سبابه از غدد هالوکرین بوده و ترشحات خود را از طریق مجاری فولیکول مو به بیرون ترشح می کنند. غدد سباسه در تمام قسمت های پوست بدن به جز کف دست ها و کف پاها یافت می شود.
مشاهده مطلب

ضدعرق یا آنتی پرسپیرانت چیست؟

آنتی پرسپیرانت هایا ضدعرق ها دسته از محصولات آرایشی بهداشتی است که به منظور کاهش تعریق و کاهش بوی بد ناشی از تعریق استفاده می شوند.
 ضد عرق چیست؟ فرآورده های ضدعرق، به محصولاتی گفته می شود که مانع از خروج عرق به سطح پوست می گردند. به عبارت دیگر، آنتی پرسپیرانت ها یا ضد عرق ها دسته از محصولات آرایشی بهداشتی هستند که به صورت موضعی روی پوست زیربغل مالیده می شوند تا خیسی ایجاد شده در اثر ترشحات غدد اکرینی را کم کنند. تعریق در بسیاری موجودات بو و عرق یک شاخصه فردی است. تعریق توسط اعصاب سمپاتیک کنترل می شود که این پدیده نقش مهمی در تنظیم دمای بدن دارد، به ویژه در شرایط آب و هوایی گرم و به دنبال فعالیت شدید بدنی. تعریق در دفع مواد زاید از بدن نیز نقش دارد. زیربغل از جمله نقاطی است که به علت ویژگی های ساختار بدن، شرایط ویژه ای را برای تولید بوی بد، ایجاد می کند.
 پوست دارای دو نوع غده عرق می باشد، غدد اکرین (Ecrine) و غدد آپوکرین (Apocrine). تعریق بدن برای تنظیم دمای بدن ضروری است. غدد اکرینی که بیشترین میزان عرق را تولید می کنند. علت خیس بودن زیربغل معمولاً ترشحات غدد اکرینی است. محصولات ضدعرق (آنتی پرسپیرانت ها) فقط عرق تولید شده توسط غدد اکرینی را کاهش می دهند. بر خلاف غدد اکرینی، غدد آپوکرینی، روی سطح پوست نیستند بلکه در فولیکول مو وجود دارند. تجزیه ترشحات غدد آپوکرینی توسط باکتری های پوست، بوی بدن را ایجاد می کند. ضدعرق ها دقیقا چه کار می کنند؟ ترشحات عرق بی بو می باشد ولی با قرار گرفتن در یک محل مرطوب و تحت تأثیر عملکرد میکروارگانیسم-ها، ترکیبات موجود در عرق تجزیه می شود و ایجاد بوی نامطلوبی را می نماید. استفاده از مواد ضدمیکروبی یک راه مناسب جهت پیشگیری از ایجاد بو توسط باکتری ها و مخمرهای موجود در سطح پوست می باشد. روش دفاعی دیگر کاهش ترشح عرق توسط غدد عرق می باشد. آیا ضد عرق یک محصول آرایشی بهداشتی است؟ تعریق یکی از عملکردهای بدن است. با وجود اینکه ضد عرق ها عملکرد بدن را تغییر می دهند، در آمریکا و بسیاری از کشورها، تحت عنوان یک محصول آرایشی بهداشتی بدون نسخه به فروش می روند. ضدعرق ها و محصولات آرایشی بهداشتی حاوی این ترکیبات، ترشحات عرق را به میزان تا درصد کاهش می دهند. ترکیبات تشکیل دهنده ضدعرق ها نمک های بافر شده آلومینیوم در سال اولین ضدعرق حاوی AlCl به بازار عرضه شد.
مشاهده مطلب

دئودورانت، ماده ضدبو چیست؟

دئودورانت نام دیگر محصولات آرایشی بهداشتی ضدبو یا خوشبوکننده است که بر خلاف ضد عرق ها، تعرق را کاهش نمی دهند بلکه بوی بد عرق را می پوشانند یا باکتری های مولد بوی بد را از بین می برند
 دئودورانت های چگونه عمل می کنند؟ مکانیسم دئودورانت ها 1. کاهش ترشحات عرق
 دئودورانت ها به فرم اسپری بسیار رایج هستند اما فراورده های ضدعرق به فرم رولان (roll-on) و مالیدنی (stick) در بازار موجود هستند. در حال حاضر FDA استفاده از فراورده ضد عرق(Anti-persperant) را به فرم اسپری ممنوع اعلام کرده است. دئودورانت های حاوی ترکیبات ضدعرق استفاده از ترکیبات ضدعرق در فرمولاسیون دئودورانت ها می تواند به کاهش ترشحات غدد اکرینی کمک کند. ترکیبات ضدعرق خواص آنتی میکروبیال عالی در برابر استافیلوکوکوس اپیدرمیس و باکتری های کورینی دارند. اسیدی بودن نمک های آلومینیوم عامل مهمی در مهار رشد باکتری ها می باشد.
مشاهده مطلب

اگر عرق نکنیم می میریم!

یکی از مکانیزم های تنظیم دمای بدن، تعریق و تبخیر عرق تولید شده توسط غدد عرق از روی سطح می باشد. دو نوع عرق در پوست ترشح می شود. نوع رقیق توسط غدد آکرینی و نوع غلیظ توسط غدد آپوکرینی. یک انسان با فعالیت زیاد می تواند در یک شبانه روز حتی تا 12 لیتر عرق کند.
 غدد عرق پوست حاوی غدد مخصوصیست که در سرتاسر بدن منتشر شده و وظیفه آن ها ترشح عرق است. حدود 2 تا 5 میلیون غده عرق در پوست وجود دارد. در لب ها و گوش، غده عرق وجود ندارد. برعکس، در کف دست و کف پا تعداد غدد عرق زیاد است. بعد از تولد، غده عرق جدیدی توسط بدن ساخته نمی شود. یک انسان می تواند با فعالیت زیاد در یک شبانه روز تا 12 لیتر عرق کند. pH عرق بین 4.5 تا 7 است. دو نوع غده عرق وجود دارد: •  غدد عرق معمولی که ترشحات آن رقیق است (غدد اکرینی).
 •  دسته دیگر غددی که ترشحات غلیظ و شیری رنگ دارند (غدد آپوکرینی).
مشاهده مطلب

غدد آپوکرینی پوست

ترشحات غدد آپوکرینی به داخل فولیکول مو می ریزد. این غدد تنها در نواحی خاصی از بدن انسان وجود دارند. 
 آپوکرین نوعی از غدد عرق می باشد که به صورت کویل در محل تقاطع درم و چربی های زیر پوست قرار گرفته است. ترشحات غدد آپوکرینی به داخل فولیکول مو می ریزد. غدد آپوکرینی تنها در نواحی مشخصی از بدن انسان وجود دارند. زیر بغل ها و بخش های خارجی آلت تناسلی از جمله نواحی پوست هستند که حاوی غدد آپوکرینی می باشند.
 Image source: fashion-writings.com غدد آپوکرین از بدو تولد در پوست یافت می شوند ولی تا شروع زمان بلوغ فعال نیستند. این غدد محدود به نقاط مو دار بدن هستند زیرا از طریق کانال های مو ترشحات خود را به سطح پوست منتقل می کنند. آقایان معمولاً غدد آپوکرین کمتری نسبت به خانم ها دارند.
 بوی بدن به باکتری هایی که روی ترشحات غدد آپوکرینی رشد کرده ایجاد می شوند. میکروارگانیسم های سطح پوست با تجزیه ترکیبات عرق سبب ایجاد بوی نامطلوب می گردند.
 •  استافیلوکوک اپیدرمیس (S. epidermis) بویی شبیه به ترشحات اسیدی ایجاد می کند.
مشاهده مطلب

غدد اکرینی پوست

غدد آکرینی مستقیما به سطح پوست راه دارند. عرق ترشح شده از این غدد بی بو هستند و برای تنظیم دمای بدن ترشح می شوند. 2.5 میلیکون غده آکرینی در تمام سطح پوست وجود دارد که بیشتر آن ها کف دست و پا، زیربغل و پیشانی قرار گرفته اند.
 غدد عرق اکرینی دسته بزرگی از انواع غدد عرق در انسان است که تقریباً در همه جای بدن وجود دارد اما کف دست ها و کف پاها تراکم بیشتری دارد. ترشحات این غدد بی بو و شفاف بوده و عمدتاً از آب و نمک تشکیل شده اند. بخش زیادی از نمک توسط مجرای پوست جذب می شود. ترشحات این غدد نقش مهمی در تنظیم دمای بدن دارند. ترشحات غدد اکرینی، استریل، رقیق و حاوی سدیم کلراید است. گلوکز، پیرووات، لاکتات، سایتوکین ها، ایمونو گلوبین ها از دیگر ترکیبات تشکیل دهنده ترشحات غدد اکرینی می باشند.
 Image source: fashion-writings.com غدد اکرین مستقیماً ترشحات خود را به سطح پوست می ریزند. این غدد در تمامی نقاط بدن به جز لب و بخش هایی از اندام های تناسلی، یافت می شوند. تعداد غدد اکرین حدود تا میلیون در کل سطح بدن است که به طور متوسط حدود عدد در هر سانتیمتر مربع پوست می باشد. بیشترین تراکم این غدد در کف دست و پا (حدود غده در هر سانتیمتر مربع) می باشد. این غدد در ناحیه درم و در مجاورت عروق خونی، اعصاب و تارهای مو قرار گرفته اند.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست نرمال

پوستی که رطوبت و چربی آن متعادل بوده و مشکل خاصی ندارد را پوست نرمال می نامند. مراقبت از پوست نرمال برای زیبایی و حفظ عملکرد آن ضرورت دارد.
 پوستی که درای شرایط خوبی از نظر میزان رطوبت و چربی باشد و مشکل خاصی که به سلامت و زیبایی آن لطمه بزند وجود نداشته باشد را پوست نرمال می نامند. پوست نرمال دارای عملکرد مناسبی است و مراقبت های منظم و مرتب باعث طبیعی و نرمال ماندن آن می شود. این طرز فکر که پوست های نرمال نیاز به مراقبت و رسیدگی ندارند، اشتباه است. زیرا در صورت عدم مراقبت کافی، پوست نرمال و طبیعی دچار مشکلات می شود. پوست طبیعی یا نرمال پوستی است که نرم، حاوی ساختار مسطح، فاقد منفذ و لک و آسیب، فاقد ناحیه چربی و یا پوسته پوسته می باشد و حاوی بیش از درصد آب در لایه شاخی خود است. این نوع پوست دارای شالوده ای نرم و هموار و شفاف، قابل ارتجاع می باشد که نه چرب است و نه خشک. میزان ترشحات سبوم در این نوع پوست در حد نرمال است. این نوع پوست دارای رنگی براق و صورتی می باشد که ریشه در جریان خون سالم و سلامت تن دارد. اغلب این نوع پوست را می توان در کودکان سالم، پیش از دوره بلوغ مشاهده نمود. این نوع پوست گهگاهی در خانم ها به دلیل عادت ماهیانه دارای آکنه می شود که به دلیل تغییرات هورمونی و فعالیت زیاد غدد سباسه می باشد. غفلت در محافظت از این نوع پوست سبب پیری و چروک شدن آن می شود.
مشاهده مطلب

پوشش اسیدی چیست؟

پوشش اسیدی پوست، مسئول حفاظت از پوست در برابر آلودگی ها، سموم و باکتری ها است.
 در خارجی ترین قسمت پوست یعنی روی طبقه شاخی یک روکش اسیدی وجود دارد که به پوست خاصیت اسیدی ملایم می دهد. این لایه ترکیبی پیچیده از موادی است که از اپیدرم، لایه شاخی، ترشحات عرق و سبوم (ترشحات غدد سبابه) سرچشمه گرفته است. در این ترکیبات هم مواد محلول در آب و هم مواد محلول در چربی دیده می شود. اسید منتل حاوی اسیدهای چرب آزاد ترشح شده از غدد سبابه است که با اسید لاکتیک و آمینو اسیدهای عرق آمیخته شده است.
 ترکیبات تشکیل دهنده روکش اسیدی پوست مواد محلول در آب روکش اسیدی دو دسته هستند. مواد معدنی و آلی . ترکیبات معدنی موجود در روکش اسیدی پوست شامل یون های سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و انواع آنیون ها نظیر کلریدها و ... است. اسیدهای آلی روکش اسیدی پوست بخش آلی عمدتاً از اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید بوتیریک، اسید اسکوریک، اوره، آثاری از اسید اوریک با مقادیر اندکی از پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه مشاهده می شود. اسیدهای آمینه روکش اسیدی پوست مهم ترین اسیدهای آمینه سطح پوست شامل اسید گلوتامیک، اسید اسپارتیک، آرژینین، هیستیدین، لیزین، آلانین، سرین، لوسین، والین، پرولین، گلیکوکول، فنیل آلانین و تیروزین می باشد. در مجموع متجاوز از اسید آمینه در سطح پوست شناسایی شده است. این اسیدها خیلی زود در سطح پوست تشکیل می شوند و از زمان طفولیت و همان هفته های نخست تولد، تقریباً تمام اسیدهای آمینه موجود در پوست بالغین را می توان در پوست اطفال نیز پیدا نمود ولی از نظر کمی با هم اختلاف دارند. منشأ این اسیدهای آمینه چندان مشخص نیست، بعضی از این اسیدها را می توان در ترکیب عرق و همین طور در ترشحات غدد مولد چرب پیدا نمود، بعضی ها از خود اپیدرم ناشی می شوند، به ویژه از طبقات عمقی اپیدرم و تنها اسید آمینه ای که منشأ آن طبقه شاخی است هیستیدین است.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است.
 لانولین ماده پوشاننده مهمی است که از ترشحات غدد سباسه گوسفند استخراج می شود. لانولین به علت بوی خاص خود و احتمال بروز عوارض حساسیتی، کمتر در فرآورده های ارایشی به کار می روند. امروزه مشتقات سیلیکون با اثرات پوشانندگی مناسب ارائه شده اند که پس از استفاده در سطح پوست ظاهر نامناسبی ایجاد نمی کنند و پوست حالت مناسبی را از دیدگاه مصرف کننده دارا می باشد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایول

برای درمان ریزش مو و ترمیم ناخن های شکننده سری محصولات سیستین B6 بایول معرفی شده است. در سال ۲۰۰۷ شرکت لابراتوارهای بایول وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال ۲۰۱۲ بین المللی شد.
 معرفی لابراتوارهای بایول ژان بایول به اتفاق یکی از دوستان قدیمی اش در سال شرکت لابراتوارهای بایول را تاسیس کرده و به تحقیق در مورد مکمل ها پرداختند. اولین محصول این شرکت قرص زرد رنگی به نام سیستین B بود که با اضافه کردن B به سیستین به ساخته شد. در سال این شرکت وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال بین المللی شد. سیستین B چیست؟ ماده اصلی تشکیل دهنده مو، ناخن، لایه شاخی پوست و شاخ حیوانات، پروتئینی به نام کراتین است. همانطور که می دانیم پروتئین ها از ریز واحدهای اسید آمینه تشکیل شده اند. سیستین یا سیستئین اسیدهای آمینه سولفوردار تشکیل دهنده کراتین پوست و مو است. هرچه مقدار این اسید آمینه سولفوردار در ساختار پروتئین بیشتر باشد، کراتین سخت تر و صلب تر می شود. کراتین موی سالم انسان حدود 18 درصد سیستین دارد. تغذیه پوست و مو با ترکیب سیستین و ویتامین B، رشد مو و ناخن را تقویت می کند. نکته ای که اهمیت دارد این است که این دو ترکیب باید در کنار هم باشند و بینشان تعادلی وجود داشته باشد تا اثر کنند. به عبارت دیگر، جذب سیستین تنها در صورتی میسر است که B هم وجود داشته باشد. سیستین B ترکیب متعادل شده ای از سیستین و B است. محصولات سیستین B شامل یک شامپو و یک لوسیون ضدریزش مو و یک قرص مکمل است. شامپوی سیستین B حاوی زینک پریتیون میکرونایز شده برای تقویت فولیکول مو و همچنین همانطور که از نامش پیداست حاوی ویتامین B و ماده پیش ساز تولید سیستین است. این شامپو سه بار در هفته توصیه می شود. اگرچه پزشکان می گویند شامپوها روی ریزش مو تأثیر ندارند اما شامپوی سیستین B به عنوان شامپو ضدریزش مو فروخته می شود. حتی روی بسته بندی اصلی این محصول عبارت anti hair loss درج شده است. لوسیون موضعی ضد ریزش مو، سیستین B هم برای ریزش موی دوره ای و هم برای ریزش موی مزمن پیشنهاد شده است. این محلول حاوی ترکیبات مهارکننده آنزیم ریزش مو، ویتامین B، پروسیستین، آرژنین، لایزین و پیروکتین اولامین (ضدالتهاب و کاهش دهنده تکثیر باکتری ها) می باشد. این محصول را می توان هر روز به مدت شش هفته هر بار به اندازه 2 میلی لیتر معادل 14 بار اسپری کرد. ترجیحاً روی پوست سر خشک ماساژ داده شود. پس از مصرف، آبکشی نکنید و از تماس با چشم خودداری نمائید. پس از شش هفته می توان درمان را با سه بار در هفته نیز ادامه داد. سایر محصولات آرایشی بهداشتی برند بایول هایسک HYSEKE ضدآفتاب هایسک بایول برای پوست چرب ساخته شده است. بایول برای پوست های چرب، ژل شست و شوی هایسک، مرطوب کننده هایسک و کرم ضدجوش هایسک را نیز معرفی نموده است. کرم ضدجوش هایسک که به KS کرم معروف است، دارای عملکرد سه گانه لایه برداری، ضدالتهاب و تنظیم ترشحات چربی می باشد. لایه برداری با استفاده از اسیدهای آلفا هیدروکسی (استر مالیک اسید) انجام می شود. زینک گلوکونات و ویتامین B ترشحات چربی را تنظیم می کنند. آزیلوگلایسین ترکیب ضدالتهاب به کار رفته در این کرم می باشد. اپزک APAISAC برای پوست های حساس، سری محصولات اپزک پیشنهاد شده. اپزک از ریشه لغت فرانسوی اپزان به معنای «تسکین دادن»، نام خود را گرفته است. امولسیون اپزک برای رطوبت رسانی و ترمیم پوست های حساس و بوم لب اپزک برای رفع خشکی و ترک لب ارائه شده است. این بوم لب را آقایان نیز می توانند استفاده کنند. اکوفن Ecophane یکی دیگر از شامپوهای کمک کننده به درمان ریزش مو شامپو تقویتی اکوفن است که برای موهای ضعیف، نازک و شکننده پیشنهاد می شود. قرص اکوفن نیز به عنوان مکمل غذایی در کنار این شامپو فروخته می شود. اسکوافن SQUAPHANE برای درمان شوره های مقاوم، شامپو اسکوافن اس با خاصیت ضدخارش قوی حاوی ترکیبات ضدقارچ و عوامل تنظیم کننده لایه شاخی پوست می باشد. این شامپو به درمان درماتیت سبورئیک و پسوریازیس کمک می کند. برای ادامه درمان می توان از شامپو اسکوافن پی استفاده نمود. این شامپو می تواند به تنهایی یا پس از درمان با شامپو اسکوافن اس استفاده شود. روش درمان به این صورت است که به مدت شش هفته، هفته ای دو تا سه بار روی موی خیس شامپوی اسکوافن اس را ماساژ دهید و بعد از سه دقیقه آبکشی نمائید و سپس در ادامه درمان، هفته ای دو تا سه بار شامپو اسکوافن پی را استفاده کنید. سپس دفعات مصرف را در هفته کاهش داده تا به نتایج مطلوب برسید. سبوفن و اپیفن شامپو سبوفن برای موهای چرب و شامپو اپیفن برای استفاده روزانه و همچنین برای استفاده معمولی افراد با پوست حساس معرفی شده است. فمی لیین FEMILYANE pH8 «فمی لیین pH8 » شوینده ملایم و غیرمحرکی است که دارای pH مساوی با 8 بوده و کاهش دهنده قارچ های ایجادکننده عفونت، کاهش دهنده التهاب، خارش و سوزش و محافظ در برابر خشکی برای ناحیه واژن خانم ها می باشد. در ادامه درمان می توان از شوینده ملایم «فمی لیین فیزیو» استفاده نمود.
مشاهده مطلب

واژه «ترشحات» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


RETINYL PALMITATE — Vitamin A. Antioxidant vitamin widely used (both internally and topically) in the treatment of acne and other skin conditions. Its topical application promotes the formation of new skin cells and helps regulate oil secretion in the sebaceous glands. Par ticularly beneficial for dry or sun-exposed skin, it is often found in sun protection creams for its antioxidant proper ties and its soothing and hydrating effect on the skin. (A deficiency of vitamin A in the body reduces the mucopolysaccharides in the skin, which accelerates the skin’s aging process.) Also used as a natural preser- vative in cosmetics. (INCI dictionary)
PALMITOYL TETRAPEPTIDE 3: Palmitoyl Tetrapeptide-3 has been clinically proven to suppress the body's production of interleukins (IL6), the chemical messengers that trigger inflammation, the first step in the aging cascade. Inflammation is a function of immunity and is a protective response to injury or destruction of tissue. This is the body's way of walling off the injurious agent and the injured tissue. Under normal circumstances, very little IL6 is secreted and its secretion is strictly controlled. However, as we age this regulation system develops defects, and significant levels of IL6 appear in the plasma even when there is no inflammatory stimulus. This results in high levels of inflammatory proteins in the tissues and a loss of healing potential. At concentrations from 10 ppm, Palmitoyl Tetrapeptide-3 induces a marked reduction in the secretion of the cytokine IL6. This reduction is progressive and depends on the concentration of the peptide: baseline secretion may be inhibited by up to 40%. Palmitoyl Tetrapeptide-3 reduced levels of IL6 after cells were exposed to UV radiation by up to 86% even though IL6 had been increased by about 20 fold by the UV. These results show that Palmitoyl Tetrapeptide-3 is able to affect baseline levels of IL6 as well as modulate the effects of UV-stimulated over-production of IL6. Palmitoyl Tetrapeptide-3 is marketed by Sederma as a molecule that can restore cytokine equilibrium, which characterizes youthful skin. (cellularskinrx.com)
Civet: Unctuous secretion painfully scraped from a gland very near the genital organs of civet cats. Used as a fixative in perfumes. Alternatives: (See alternatives to Musk.) (peta.org)
Royal Jelly: Secretion from the throat glands of worker honeybees. Fed to the larvae in a colony and to all queen larvae. No proven value in cosmetics preparations. Alternatives: aloe vera, comfrey, other plant derivatives. (peta.org)
Musk (Oil): Dried secretion painfully obtained from musk deer, beaver, muskrat, civet cat, and otter genitals. Wild cats are kept captive in cages in horrible conditions and are whipped around the genitals to produce the scent; beavers are trapped; deer are shot. In perfumes and in food flavorings. Alternatives: labdanum oil (from various rockrose shrubs) and extracts from other plants with a musky scent. (peta.org)
Silk Silk Powder: Silk is the shiny fiber made by silkworms to form their cocoons. Worms are boiled in their cocoons to get the silk. Used in cloth. In silk-screening (other fine cloth can be and is used instead). Taffeta can be made from silk or nylon. Silk powder is obtained from the secretion of the silkworm. It is used as a coloring agent in face powders, soaps, etc. Can cause severe allergic skin reactions and systemic reactions if inhaled or ingested. Alternatives: milkweed seed-pod fibers, nylon, silk-cotton tree and ceiba tree filaments (kapok), rayon, and synthetic silks. (peta.org)
Castoreum: An oily secretion from the abdominal sacs of beavers, often a byproduct of the fur trade. Its warm, animalic, and even fruity scent is used in many leather perfumes—but mostly in synthetic form. In Amouage Fate Woman. (intothegloss.com)
ESSENTIAL OIL: The “essence” of plants obtained by distillation of the plant material or its concrete. Plant materials include flowers, grass, stems, seeds, leaves, roots, bark, fruits, tree moss and tree secretions. (fragrance.org)

English: a gentle, soothing and calming 2-in-1 cleansing gel that removes traces of make-up, secretions and impurities on the face.
ترجمه به فارسی: ژل پاک کننده 2 در 1، ملایم و تسکین دهنده برای زدودن بقایای اندک مواد آرایشی، همچنین ترشحات و آلاینده های سطح پوست صورت

English: A gentle, soothing and calming 2-in-1 Cleansing Gel that removes traces of make-up, secretions and impurities on the face.
ترجمه به فارسی: ژل پاک کننده 2 در 1، ملایم و تسکین دهنده برای زدودن بقایای اندک مواد آرایشی، همچنین ترشحات و آلاینده های سطح پوست صورت

sebucyte
 ترشحات غدد سباسه وارد مجرای فولیکول شده و به سطح پوست می آید.


مطلب قبلی: سبومتر

مطلب بعدی: سلنیوم سولفاید

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید