کنجد = Sesame 

کنجد = Sesame

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کنجد، Sesame می باشد.

کنجد چیست؟


کنجد = Sesame


واژه «کنجد» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه


 عصاره ارگانیک Penny wort، صمغ آگار و روغن کنجد به کار رفته در کرم سفت کننده سینه (باست لیفت) ایوروشه
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دکتر ژیلا

شركت ايران آوندفر يكي از 10 شركت برتر توليدكننده محصولات آرايشي و بهداشتي كشور است كه در سال 1358 تاسيس شد و فعاليت خود را با مديريت جديد در سال 1365 با توليد دو نوع محصول آغاز كرد . كارخانه ايران آوندفر از سال 1370 به دليل گسترش سريع فعاليت به زميني به مساحت هفت هزار متر مربع در شهرك صنعتي سيمين دشت منتقل شده كه با استفاده از انبار جديد كالا 10 هزار متر مربع به آن افزوده شده است.
 Image source: shahrvandalborz.com گیاهان دکتر ژیلا روغن جوانه گندم، عصاره بابونه، عصاره آلوئه ورا، روغن آووکادو، عصاره بید کانادایی، روغن کنجد (حاوی سزامین)، عصاره سیلی مارین، پروتئین هیدرولیز شده گندم، عصاره برگ زیتون، کمپلکس لاکتیل، اسکوالن (امولینت گیاهی)، عصاره شیرین بیان، عصاره کالندولا، استرهای نیشکر، بیزابولول، آلوئه ورا، آلانتوئین.
مشاهده مطلب

واژه «کنجد» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


SESAMUM INDICUM — Sesame Oil. Similar to avocado oil, this rich emollient is high in linoleic and oleic fatty acids. Often used as a carry- ing agent for other ingredients in cosmetic formulations. (INCI dictionary)
Sesame Oil – Sesamum indicum (INCI dictionary)


lnst98
روغن گیاهک گندم و روغن کنجد
shokri p.41
مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان ها، پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها از مواد اولیه پرمصرف در فرآورده های مرطوب کننده می باشد. پلی اول های هیدروکربنی شامل روغن های معدنی، اسکوالن، پترولاتوم، پروپیلن گلایکول، همچنین مشتقات لانولین مثل گلیسرول و سوربیتول، لانولین و لانولین الکل ها (اوسرین)، دایمتیکون و سیکلومتیکون جزء روغن های سیلیکونی به شمار می آید. از اسیدهای چرب می توان اسید استئاریک و اسید لینولئیک را نام برد. ستیل الکل، استئاریل الکل و سیتریل الکل، الکل های چرب هستند که به عنوان مواد مرطوب کننده استفاده می شوند. ایزو پروپیل میریستات، ایزو پروپیل پالمیتات و روغن جوجوبا جزء ترکیبات استری می باشد. روغن کنجد، روغن بادام شیرین و کره کاکائو تری گلیسیرید هستند. پروتئین هیدرولیز شده حیوانی، کلاژن، پروتئین شیر، آمینو اسیدهای ابریشم، جزئ ترکیبات آمینو اسیدی به شمار می آیند. اوره، لسیتین نیز مواد مرطوب کننده به شمار می آیند. بوتیل هیدروکسی آنیزول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT و توکوفرول از مواد آنتی اکسیدان و پایدار کننده هستند. صابون ها، معمولا ترکیبات استئارات هستند که می توانند آمونیوم استئارات، پتاسیم استئارات باشند. گلیسیریل استئارات و سوربیتان استئارات، جزء امولسیون کننده های استری هستند. ستیل الکل همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده استفاده شود. کاربومرها، صمغ زانتان یا گزانتان، صمغ سلولز جزء امولسیون کننده های پلیمری هستند. لانولین الکل، کلسترول و استرول های سویا نیز امولسیون کننده می باشند. مطالب این صفحه برگرفته از صفحه 41 کتاب دکتر شکری


مطلب قبلی: سرین

مطلب بعدی: برچسب شبنم

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید