اصلاح صورت = Shaving 

اصلاح صورت = Shaving

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اصلاح صورت، Shaving می باشد.

اصلاح صورت چیست؟


اصلاح صورت = Shaving
shaving = تراشیدن

LINUM USITATISSIMUM EXTRACT — Flaxseed Lignans. Phytonutrients found in flaxseeds, known for their antioxidant, anti-inflammatory and oil-balancing proper ties on the skin. Clini- cal tests show that, applied twice daily, flax lignans decrease sebum production by as much as 20% after 28 days. Used in skin care for- mulations to prevent acne and clogged pores and reduce ingrown hairs and skin bumps caused by shaving. (INCI dictionary)
Lard: Fat from hog abdomens. In shaving creams, soaps, cosmetics. In baked goods, French fries, refried beans, and many other foods. Alternatives: pure vegetable fats or oils. (peta.org)
Palmitic Acid: A fatty acid most commonly derived from palm oil but may be derived from animals as well. In shampoos, shaving soaps, creams. Derivatives: Palmitate, Palmitamine, Palmitamide. Alternatives: vegetable sources. (peta.org)
Boar Bristles: Hair from wild or captive hogs. In “natural” toothbrushes and bath and shaving brushes. Alternatives: vegetable fibers, nylon, the peelu branch or peelu gum (Asian, available in the U.S.; its juice replaces toothpaste). (peta.org)
Tallow Tallow Fatty Alcohol Stearic Acid: Rendered beef fat. May cause eczema and blackheads. In wax paper, crayons, margarines, paints, rubber, lubricants, etc. In candles, soaps, lipsticks, shaving creams, other cosmetics. Chemicals (e.g., PCB) can be in animal tallow. Derivatives: Sodium Tallowate, Tallow Acid, Tallow Amide, Tallow Amine, Talloweth-6, Tallow Glycerides, Tallow Imidazoline. Alternatives: vegetable tallow, Japan tallow, paraffin, ceresin (see alternatives to Beeswax). Paraffin is usually from petroleum, wood, coal, or shale oil. (peta.org)
Shaving
shaving-og


واژه «اصلاح صورت» در مقالات سایت احسان حسنانی

آب از دیدگاه مهندسی شیمی

0 | در مقاله آب از دیدگاه مهندسی شیمی از واژه اصلاح صورت استفاده شده است.
به همین علت امروزه به جهت رعایت استانداردهای بالای پایداری محصول، تصفیه کردن آب شبکه قبل از استفاده در فرمولاسیون بسیار با اهمیت است. ادکلن ها و لوسیون های پس از اصلاح صورت حاوی تا درصد آب هستند. یون های کلسیم، منیزیم، آهن و آلومینیم موجب تشکیل آهسته رسوبات غیر قابل رویتی می شود که به مرور زمان موجب کدورت عطر می شوند. در فناوری تولید امولسیون ها، حضور یون های حجیم معدنی بر عملکرد مناسب مواد فعال در سطح به ویژه امولسیون کننده ها اختلال ایجاد نموده و با جدایش فازها پایداری امولسیون ها را کاهش می دهد. مهم تر از همه این ها حضور میکروارگانیسم ها در آب شبکه ممکن است به آلودگی میکروبی محصولات آرایشی بهداشتی منجر شود. اگر میکروب ها وارد مواد آرایشی شوند و بتوانند در آنجا رشد کنند، با ایجاد بوی نامطبوع کلونی های قابل رویت باکتری ها، کپک ها، قارچ ها و فساد محصول خواهند شد و مصرف کننده مورد آسیب قرار می گیرد. در بسیاری از کارخانه های آرایشی بهداشتی منبع بالقوه آلودگی میکروبی دقیقاً همان دستگاهیست که برای حذف آلاینده های یونی به کار می رود. تصفیه آب برای صنایع آرایشی بهداشتی یون زدایی با زرین های تبادل یونی یون زدایی از آب شبکه را می توان با استفاده از سیستم های تبادل یون، اسمز معکوس یا تقطیر انجام داد. در این میان متداول ترین روش تبادل یون است. از دو نوع رزین برای حذف یون ها استفاده می شود. رزین های کاتیونی برای حذف کاتیون ها و رزین های آنیونی برای حذف آنیون ها. روی رزین های تعویض یونی مراکز فعالی وجود دارد که یون های آب روی آن ها جذب می شود. به مرور زمان این مراکز فعال کاهش می یابد و رزین های تعویض یونی بی اثر می شوند. به منظور ادامه فعالیت رزین ها باید آن ها را احیا نمود. به این معنا که با عبور دادن اسیدها و بازهای معدنی قوی جای کاتیون ها و آنیون های جذب شده را به هیدروژن و هیدروکسید داد.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: سارکوزینات ها

| در مقاله سورفکتانت ها: سارکوزینات ها از واژه اصلاح صورت استفاده شده است.
2- مراقبت شخصی: عامل کف کننده در شامپوها، افزایش دهنده کف آلکیل سولفات ها در حضور سبوم و ایجاد کف خوب در حضور صابون ها؛ عامل دفع کننده سمیت (حساسیت زایی) در شامپوها؛ افزودن این ترکیب به شوینده های آنیونی جهت ملایم تر کردن آن ها، حالت دهندگی و کف کنندگی؛ جهت آماده سازی برای اصلاح صورت و بدن؛ مورد مصرف در کف های مخصوص حمام و پاک کننده های صورت.
مشاهده مطلب

واژه «اصلاح صورت» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


LINUM USITATISSIMUM EXTRACT — Flaxseed Lignans. Phytonutrients found in flaxseeds, known for their antioxidant, anti-inflammatory and oil-balancing proper ties on the skin. Clini- cal tests show that, applied twice daily, flax lignans decrease sebum production by as much as 20% after 28 days. Used in skin care for- mulations to prevent acne and clogged pores and reduce ingrown hairs and skin bumps caused by shaving. (INCI dictionary)
Lard: Fat from hog abdomens. In shaving creams, soaps, cosmetics. In baked goods, French fries, refried beans, and many other foods. Alternatives: pure vegetable fats or oils. (peta.org)
Palmitic Acid: A fatty acid most commonly derived from palm oil but may be derived from animals as well. In shampoos, shaving soaps, creams. Derivatives: Palmitate, Palmitamine, Palmitamide. Alternatives: vegetable sources. (peta.org)
Boar Bristles: Hair from wild or captive hogs. In “natural” toothbrushes and bath and shaving brushes. Alternatives: vegetable fibers, nylon, the peelu branch or peelu gum (Asian, available in the U.S.; its juice replaces toothpaste). (peta.org)
Tallow Tallow Fatty Alcohol Stearic Acid: Rendered beef fat. May cause eczema and blackheads. In wax paper, crayons, margarines, paints, rubber, lubricants, etc. In candles, soaps, lipsticks, shaving creams, other cosmetics. Chemicals (e.g., PCB) can be in animal tallow. Derivatives: Sodium Tallowate, Tallow Acid, Tallow Amide, Tallow Amine, Talloweth-6, Tallow Glycerides, Tallow Imidazoline. Alternatives: vegetable tallow, Japan tallow, paraffin, ceresin (see alternatives to Beeswax). Paraffin is usually from petroleum, wood, coal, or shale oil. (peta.org)

English: farmasi brave white shaving foam is determined by natural extracts contaning witch hazel extract, cotton seed oil and allantoin in the formula. with witch hazel extract, it reduces skin irritation. with cotton seed oil, it moisturizes the skin deeply. with allantoin content, it soothes the skin.
ترجمه به فارسی: کف اصلاح Brave White ، حاوی عصاره های طبیعی هاماملیس انجیلی، روغن بذر کتان و آلانتوئین. هاماملیس خارش پوست را کاهش می دهد. روغن بذر کتان، مرطوب کننده عمقی پوست بوده و آلانتوئین، پوست را التیام و تسکین می بخشد.
English: dual-action, deep cleanse face wash with anti-oxidants that assist to restore the skin’s barrier by means of exfoliation and promotion of skin cell turnover. can also be used as a shaving gel for close, comfortable shaves.
ترجمه به فارسی: پاک کننده عمقی پوست صورت حاوی آنتی اکسیدان با عملکرد دوگانه. با لایه برداری و افزایش تکثیر و تقسیم سلولی به ترمیم سد محافظ طبیعی پوست کمک می کند. از این محصول می توان به عنوان ژل اصلاح برای انجام یک اصلاح راحت و مناسب نیز استفاده نمود.
English: a face moisturiser for daily use to improve skin texture, hydration, moisture retention, and protects the skin from any irritation caused by shaving.
ترجمه به فارسی: مرطوب کننده صورت برای استفاده روزانه جهت بهبود بافت پوست، حفظ رطوبت و محافظت از پوست در برابر تحریکات ناشی از تیغ اصلاح
English: a multi-active lightweight, fast absorbing balm that soothes, moisturises and revitalises the skin after shaving.
ترجمه به فارسی: بالم سبک حاوی چندین ماده فعال با قابلیت جذب سریع، دارای خاصیت تسکین دهندگی و رطوبت رسانی پوست. برای استفاده بعد از اصلاح صورت با تیغ.

English: A multi-active lightweight, fast absorbing balm that soothes, moisturises and revitalises the skin after shaving.
ترجمه به فارسی: بالم سبک حاوی چندین ماده فعال با قابلیت جذب سریع، دارای خاصیت تسکین دهندگی و رطوبت رسانی پوست. برای استفاده بعد از اصلاح صورت با تیغ.


مطلب قبلی: شامپو زدن

مطلب بعدی: شی باتر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید