سدیم کوکوئیل سولفات = Sodium Cocoyl Sulfate 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

سدیم کوکوئیل سولفات = Sodium Cocoyl Sulfate

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سدیم کوکوئیل سولفات، Sodium Cocoyl Sulfate می باشد.

سدیم کوکوئیل سولفات چیست؟


سدیم کوکوئیل سولفات = Sodium Cocoyl Sulfate


تلفظ sodium cocoyl sulfate ↓

واژه «سدیم کوکوئیل سولفات» در مقالات سایت احسان حسنانی



مطلب قبلی: مقادیر اندک، انباشته می شوند

مطلب بعدی: سدیم لارت سولفات

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !