سوربیتول = sorbitol 

سوربیتول = sorbitol

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سوربیتول، Sorbitol می باشد.

سوربیتول چیست؟


سوربیتول = Sorbitol
sorbitol = سوربیتول

HUMECTANTS — Promote water retention in hair and skin care products by attracting and binding water to themselves. Examples: vegetable glycerin, sorbitol, honey, mucopolysaccharides. (INCI dictionary)
SORBITAN SESQUIOLATE — An emollient and skin soother derived from sorbitol. Sometimes used as an emulsifier. (See also Sorbitol.) (INCI dictionary)
SORBITAN STEREATE — A surfactant derived from berries and other plant sources, composed of sorbitol, a natural sweetener, and stearic acid, a fatty acid. Used in cosmetic products as an emulsifier and wetting agent. (INCI dictionary)
SORBITOL — A white, sweet, cr ystalline alcohol found in cer tain berries and fruits. Used as a moisturizing agent, and as a sugar substitute. (INCI dictionary)
Sorbitol
sorbitol


واژه «سوربیتول» در مقالات سایت احسان حسنانی

مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو

شامپو آمیزه ای است از آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی. آب بخش عمده فرمولاسیون شامپو را تشکیل می دهد و ماده پایه ای شامپو محسوب می شود. سورفکتانت ها، پاک کننده های اصلی شامپو هستند. سایر موادی که در شامپو وجود دارد، برای تقویت کف، افزایش ویسکوزیته، اصلاح بو، رنگ و همچنین برای جلوگیری از فساد میکروبی شامپو به آن اضافه می شوند. در این مقاله هر یک از اجزاء تشکیل دهنده شامپو به طور خلاصه تعریف می شود.
 کاربرد: تقریبا همه شامپوهای فیتو و شامپوهای موستلا سورفکتانت های غیر یونی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید این ماده که به اختصار کوکونات نامیده می شود، مایع ویسکوز زردرنگ و از سورفکتانت های غیریونی است. بخش آبگریز این ماده در pH های معمولی فاقد بار الکتریکی است. کوکونات را به عنوان افزایش دهنده کف، ماده غلیظ کننده (ویسکوزیته دهنده)، بهبود دهنده حالت پذیری مو و همچنین برای کاهش میزان تحریکات پوست در شامپوهای سر و بدن استفاده می کنند. پلی سوربات مایع زردرنگی که از مشتقات سوربیتول می باشد. از آنجا که این ماده تقریبا با مول اتیلن اکساید اتوکسیله شده، به آن پلی سوربات می گویند و جزء سورفکتانت های غیریونی است. پلی اتیلن گلایکول دی استئارات سورفکتانت غیریونی، جامد، به شکل دانه های سفیدرنگ که به عنوان قوام دهنده در شامپوها استفاده می شود. این ماده در غلظت های پایین نیز قوام بالایی ایجاد می کند. منظور از قوام دهنده ترکیباتی هستند که ویسکوزیته را بالا می برند. - افزودنی ها: آلکانول آمیدها، آمین اکسیدها، الکترولیت ها، از موادی هستند که به عنوان تقویت کننده و تثبیت کننده کف در فرمولاسیون شامپوها استفاده می شوند. آلکانول آمیدهای اسیدهای چرب و اتیلن گلیکول مونو و دی استئارات معمولا به عنوان عوامل مات کننده یاصدفی کننده در شامپوها به کار می روند.
مشاهده مطلب

خمیردندان چیست؟

شاید باور نکنید اما مطابق تعریف، خمیردندان جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

واژه «سوربیتول» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


HUMECTANTS — Promote water retention in hair and skin care products by attracting and binding water to themselves. Examples: vegetable glycerin, sorbitol, honey, mucopolysaccharides. (INCI dictionary)
SORBITAN SESQUIOLATE — An emollient and skin soother derived from sorbitol. Sometimes used as an emulsifier. (See also Sorbitol.) (INCI dictionary)
SORBITAN STEREATE — A surfactant derived from berries and other plant sources, composed of sorbitol, a natural sweetener, and stearic acid, a fatty acid. Used in cosmetic products as an emulsifier and wetting agent. (INCI dictionary)
SORBITOL — A white, sweet, cr ystalline alcohol found in cer tain berries and fruits. Used as a moisturizing agent, and as a sugar substitute. (INCI dictionary)


sorbitol
ساختار مولکولی سوربیتول
ibc96 soya lecitin citrate sodium
اسید فسفریک، سیترات سدیم، سویا لسیتین، سوربیتول مایع، سوربیتول پودری، دکستروز آبدار، دکستروز خشک در نمایشگاه ایران بیوتی 96
polysorbate sorbitol sorbitan
 سوربیتول با از دست دادن یک مولکول آب، تبدیل به سوربیتان می شود. پلی سوربات و سوربیتان مونواستئارات از مشتقات این ترکیبات هستند.
Sorbitan is a mixture of isomeric organic compounds derived from the dehydration of sorbitol
 سوربیتان، مخلوط ایزومریک مشتق شده از فرآیند آبگیری از سوربیتول می باشد. سوربیتول یکی از ترکیبات تشکیل دهنده فرمولاسیون خمیردندان است.


مطلب قبلی: تسکین دهنده

مطلب بعدی: سویا

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید