دانه سویا = soybean  

دانه سویا = soybean

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه دانه سویا، Soybean می باشد.

دانه سویا چیست؟


دانه سویا = Soybean
soybean = دانه سویا

GLYCINE SOJA — Soybean Oil. Good emollient, high in linoleic, oleic, palmitic and linolenic acids, essential fatty acids necessar y for healthy skin. (INCI dictionary)
LECITHIN — A vegetable extract high in natural fatty acids. Most common sources are soybean oil and eggs. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
PHOSPHOLIPIDS (LIPOSOMES) — Fatty substances that are im- por tant constituents of cell membranes. Plant phospholipids are similar to human phospholipids and are readily absorbed into the skin. Phospholipids obtained from soybean oil in the form of leci- thin are used to make liposomes, which act as delivery agents for vitamins and humectants. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
TOFU — Derived from soybeans, this rich plant food is high in protein, calcium, B vitamins and other nutrients beneficial to hair, scalp and skin. An excellent addition to absorption bases. (INCI dictionary)
Soybean Oil – Glycine soya (INCI dictionary)
Whey: A serum from milk. Usually in cakes, cookies, candies, and breads. Used in cheesemaking. Alternatives: soybean whey. (peta.org)
Lecithin Choline Bitartrate: Waxy substance in nervous tissue of all living organisms. But frequently obtained for commercial purposes from eggs and soybeans. Also from nerve tissue, blood, milk, corn. Choline bitartrate, the basic constituent of lecithin, is in many animal and plant tissues and prepared synthetically. Lecithin can be in eye creams, lipsticks, liquid powders, hand creams, lotions, soaps, shampoos, other cosmetics, and some medicines. Alternatives: soybean lecithin, synthetics. (peta.org)


واژه «دانه سویا» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
 روغن گلایسین سوجا Glycine Soja is also known as soy acid and glycine soja oil. روغن دانه سویا یا روغن گلایسین سوجا با تشکیل یک لایه نازک روی پوست مانع از کاهش رطوبت پوست می شود.
مشاهده مطلب

نقش آنزیم تریپسین در زیبایی پوست

0
 دانه سویا و شیر سویا دارای پروتئینهایی هستند که آنزیم تریپسین را تبدیل به یک ترکییب بی اثر می کنند. این پروتئینها در اثر حرارت از بین می روند. به همین علت است که توصیه می شود شیر سویا به صورت پاستوریزه و دانه سویا به صورت پخته مصرف شود. زیرا در صورت مصرف محصولات سویا به صورت خام، آنزیمهای تریپسین روده که مسئول هضم بسیاری از ترکیبات پروتئینی است از بین رفته و ایجاد شکم درد می نماید.
 دانه سویا و شیر سویا حاوی ترکیبات روشن کننده پوست هستند کمپانی رک بر اساس این خاصیت، سری محصولات سویا یونیفای را طراحی نمود که با مهار آنزیمهای تریپسین پوستی مانع از انتقال ملانینهای ساخته شده در ملانوسیت به کراتینوسیتها می شود. در اثر استفاده از کرمهای ضدلک سویا یونیفای روز به روز ظاهر پوست یکنواخت تر شده و پس از 8 هفته، لکه های قهوه ای به شکل چشمگیری کاهش می یابد
 عکس از بروشور چاپی رک از محصولات شرکت جهان گستر علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی RoC با استفاده از ترکیبات برگرفته از دانه سویا می باشد. ترکیبات موجود در دانه سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی نچرال اچ جی

0
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رک

برند فرانسوی محصولات زیبایی صورت، بدن، درماتولوژیکی و ضد آفتاب
 • برای برطرف کردن اولین علایم پیری چهره (خطوط نازک و شل شدگی خفیف پوست) در سنین 25 تا 35 سالگی اولین علائم پیری در چهره پدیدار می شود. استرس، خستگی و عوامل محیطی اثرات خود را بر روی چهره نمایان تر می کنند. مرطوب کننده های هایدرا آنتی فتیک رک علاوه بر تامین رطوبت، از پوست محافظت نموده، آثار خستگی و استرس را روز به روز کاهش داده و ظرف 3 هفته محو می نماید. کرم های ضد چروک رینکل کورکشن (رتیناکس) پوست انسان درهنگام جوانی، مرتب در حال نوسازی سلول هایش است. با افزایش سن، توانایی نوسازی سلول های پوست رفته رفته کاهش یافته و چروک شدن پوست آغاز می شود. در این سن، پوست به چیزی نیاز دارد که بتواند به نوسازی سلول هایش کمک نماید. رتینول این کار را به خوبی انجام می دهد. غالباً توصیه می شود که محصولات حاوی رتینول از حدود 30 سالگی (اواخر دهه 20 یا اوایل دهه 30 زندگی) آغاز شود. رتینول استفاده شده در محصولات رک، ویتامین A خالص، موثر و پایدار است که برای اولین بار، توسط کمپانی رک ثبت اختراع شد. رتینول یکی از موثرترین مواد آرایشی برای کاهش خطوط و چروکهای پوست می باشد. نوآوری RoC: کمپانی رک برای برطرف کردن مشکل حساسیت پوست به رتینول، در سری جدید محصولات ضدچروک خود به نام رینکل کورکشن ماده جدیدی به نام DMC را ثبت اختراع و استفاده نموده است. این ماده قدرت اثربخشی رتینول را دو برابر می کند. بنابراین برای دستیابی به اثربخشی یکسان، مقدار رتینول مورد نیاز به نصف کاهش می یابد. نتیجه این نوآوری، ملایم شدن ضدچروک های رک به میزان دو برابر است. محصولات ضدپیری مولتی کورکشن Multi Correxion بعد از میانسالی علائم پیری چهره چندگانه و انباشته هستند. چین و چروک، پف کردگی/ حلقه های تیره اطراف چشم، لکه های قهوه ای، خشکی پوست و نازک شدن لب ها از علائم مختلف پیری پوست می باشند. رک برای افراد میانسال، محصولات ضدپیری مولتی کورکشن را تولید کرده است که با برخورداری از ترکیب غنی شده ای از ویتامینها با علائم مختلف پیری پوست مبارزه می کنند. فرمولاسیون غنی این محصولات با برخورداری از مجموعه کاملی از مواد موثره، آشکارترین علائم پیری چهره را هدف گیری نموده، به طورهمزمان کلیه علائم را بهبود می بخشد. کامپلیت لیفت Complete Lift (ضدافتادگی پوست) ایا تاکنون با انگشت خود پوستتان را چند میلیمتر بالا کشیده اید؟ دقت کرده اید که همین چند میلی متر تا چه حد پوستتان را جوان تر جلوه می دهد. تکنولوژی دوگانه ضدافتادگی Lift & Fix به کار رفته در محصولات کامپلیت لیفت رک، همین عمل را برای شما شبیه سازی می کند. PURIF-AC پوست های مستعد آکنه (جوش) علتهای تشکیل آکنه و راهکارهای رک SOYA-UNIFY رفع لک های پوست علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی رک با استفاده از عصاره سویا می باشد. ترکیبات موجود در عصاره سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود. . دانه سویا و شیر سویا دارای پروتئینهایی هستند که آنزیم تریپسین روده را به یک ترکیب بی اثر تبدیل می کنند. تریپسین آنزیمی است که مسئول هضم بسیاری از ترکیبات پروتئینی می باشد. بنابراین بی اثرشدن آن مشکلات گوارشی مثل دل درد ایجاد می کند. خوشبختانه این پروتئینهای بی اثرکننده در اثر حرارت از بین می روند. به همین علت، غالباً توصیه می شود که شیر سویا به صورت پاستوریزه و دانه سویا به صورت پخته مصرف شود. کمپانی رک بر اساس این ویژگی ترکیبات سویا، سری محصولات سویا یونیفای را طراحی نموده که با مهار آنزیمهای تریپسین پوستی مانع از انتقال ملانینهای ساخته شده در ملانوسیت به کراتینوسیتهای پوست می شود. ENYDRIAL اینیدریال برای پوستهای خیلی خشک و آتوپیک قابل استفاده برای کودکان و بزرگسالان - RoC Emollient Technology
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز


 عصاره دانه سویا
 عصاره دانه سویا
مشاهده مطلب

واژه «دانه سویا» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


GLYCINE SOJA — Soybean Oil. Good emollient, high in linoleic, oleic, palmitic and linolenic acids, essential fatty acids necessar y for healthy skin. (INCI dictionary)
LECITHIN — A vegetable extract high in natural fatty acids. Most common sources are soybean oil and eggs. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
PHOSPHOLIPIDS (LIPOSOMES) — Fatty substances that are im- por tant constituents of cell membranes. Plant phospholipids are similar to human phospholipids and are readily absorbed into the skin. Phospholipids obtained from soybean oil in the form of leci- thin are used to make liposomes, which act as delivery agents for vitamins and humectants. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
TOFU — Derived from soybeans, this rich plant food is high in protein, calcium, B vitamins and other nutrients beneficial to hair, scalp and skin. An excellent addition to absorption bases. (INCI dictionary)
Soybean Oil – Glycine soya (INCI dictionary)
Whey: A serum from milk. Usually in cakes, cookies, candies, and breads. Used in cheesemaking. Alternatives: soybean whey. (peta.org)
Lecithin Choline Bitartrate: Waxy substance in nervous tissue of all living organisms. But frequently obtained for commercial purposes from eggs and soybeans. Also from nerve tissue, blood, milk, corn. Choline bitartrate, the basic constituent of lecithin, is in many animal and plant tissues and prepared synthetically. Lecithin can be in eye creams, lipsticks, liquid powders, hand creams, lotions, soaps, shampoos, other cosmetics, and some medicines. Alternatives: soybean lecithin, synthetics. (peta.org)

 

مطلب قبلی: سویا

مطلب بعدی: شاه بلوط


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید