علف چای = St.John'S Wort 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

علف چای = St.John'S Wort

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه علف چای، St.John'S Wort می باشد.

علف چای چیست؟


علف چای = St.John'S Wort
St.John's wort, Hypericum perforatum = علف چای، علف سنجان، گل راعی، هزارچشم

واژه «علف چای» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه علف چای St.John's wort

گیاه علف چای یا به انگلیسی St.John's wort با نام علمی Hypericum perforatum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه علف چای St.John's wort از واژه علف چای استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه علف چای استفاده شده است.
عصاره گل راعی عصاره گل راعی یا علف چای با نام انگلیسی ST. Johns wort extract گلی قرمزرنگ می باشد که نام لاتین آن Hypericum است. از دیرباز به عنوان ماده ضد التهاب پوست استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا از واژه علف چایی استفاده شده است.
عصاره برگ و گل علف چایی Hypericum perforatum - Saint John's wort
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: سلول های سنگفرشی

مطلب بعدی: فولاد ضد زنگ

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !