تیتانیوم دی اکساید = titanium dioxide 

تیتانیوم دی اکساید = titanium dioxide

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه تیتانیوم دی اکساید، Titanium Dioxide می باشد.

تیتانیوم دی اکساید چیست؟


تیتانیوم دی اکساید = Titanium Dioxide
titanium dioxide = اکسید تیتانیوم

TITANIUM DIOXIDE — Naturally occurring mineral that actually deflects the sun’s burning rays off the skin, offering significant protec- tion from damaging UVA/UVB rays. Often combined with zinc oxide, it is a superb ingredient for sunscreens. (INCI dictionary)
Titanium Dioxide, TiO2 = تیتانیوم دی اکساید


تلفظ titanium dioxide ↓
Titanium Dioxide
titanium-dioxide-aluminium-oxide


واژه «تیتانیوم دی اکساید» در مقالات سایت احسان حسنانی

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند.
مشاهده مطلب

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد.
 بر خلاف صابون ها، سیندت ها را می توان در pH نزدیک به pH پوست فرموله کرد. در فرمولاسیون پایه سیندت، ترکیباتی مثل سولفات الکل های چرب (سدیم لوریل اتر سولفات) و سولفوسکسینات به عنوان سورفکتانت، الکل های چرب به عنوان چربی های مکمل، استئاریل مونو یا دی گلیسیرید به عنوان پلاستیسایزر، انواع نشاسته به عنوان حجم دهنده، تیتانیوم دی اکساید به عنوان سفیدکننده و آب دیونیزه وجود دارد.
 سیندت ها مواد صدفی کننده مثل مشتقات اتیلن گلیکول استئارات، مواد مات کننده مثل تیتانیوم دی اکساید در فرمولاسیون محصولات شوینده بر پایه سیندت استفاده می شوند. سورفکتانت های آنیونی ملایم عبارتند از فتی اسید کربوکسیلات ها، سارکوزینات ها، ایزوتیونات ها، تارات ها، سولفوسوکسینات ها و مونو الکیل فسفات ها.
مشاهده مطلب

ضدعرق یا آنتی پرسپیرانت چیست؟

آنتی پرسپیرانت هایا ضدعرق ها دسته از محصولات آرایشی بهداشتی است که به منظور کاهش تعریق و کاهش بوی بد ناشی از تعریق استفاده می شوند.
 نوع فرآورده ای که برای ارائه مواد ضدعرق استفاده می شود نه تنها بر عملکرد آن بلکه بر میزان مقبولیت فرآورده از سوی مصرف کننده نیز مؤثر می باشد. رایج ترین سیستم های مورد استفاده عبارتند از: افشانه ها (sprays) مهم ترین ویژگی اسپری ها، حذف استفاده از دست در کاربرد آن می باشد. محصولات افشانه ای گازدار بسیار رایج و پرکاربرد می باشند. قلم ها (sticks) استیک ها به صورت مواد جامد نرم طراحی می شوند که با مالیدن بر روی محل مورد نظر، لایه ای از آن ها در سطح پوست بر جای می ماند. در فرمولاسیون اغلب این قلم ها از سدیم استئارت به عنوان ژل کننده در حامل پروپیلن گلیکول یا الکل استفاده می شود؛ البته عوامل ضدمیکروبی، جاذب الرطوبه ها و مواد معطره نیز به آن اضافه می شود.. در فرمولاسیون اغلب قلم ها از استئاریل الکل به عنوان ماده ژل کننده استفاده می شود. از مواد نرم کننده نیز برای نرم تر نمودن بافت فرآورده و پخش شوندگی بهتر روی سطح پوست استفاده می شود؛ اگرچه در قلم های ویژه آقایان کمتر از این مواد استفاده می شود، زیرا نرمی کمتری مورد نیاز است. در بسیاری از این فرآورده ه از تالک و سیلیکا نیز استفاده می شود. سیلیکا یک ماده سوسپانسیون کننده مناسب است که به حفظ یکنواختی اجزاء، در فرمولاسیون کمک می کند. از جمله سایر اجزا معمولاً می توان به رنگ، تیتانیوم دی اکساید (به عنوان مات کننده) و آلانتوئین، اشاره نمود. در این فراورده ها علاوه بر آلومینیوم کلر هیدرات، از آلومینیوم زیرکونیوم کلر هیدرات ها نیز استفاده می شود. آنچه در این مواد دارای اهمیت است، اندازه ذره مورد استفاده می باشد و تمامی مواد فوق باید به صورت میکرونایز مورد استفاده قرار گیرند. رولان ها (roll-on) سیستم های رولان از جمله فرآورده های ضدعرق و یا بوبر می باشند، که محصول در یک مخزن قرار می گیرد و حرکت یک جسم کروی در بالای درپوش، سبب می گردد تا بخشی از فرآورده از مخزن برداشت و بر روی پوست مالیده شود. این محصولات به اشکال مختلف محلول آبی، الکلی، هیدروالکلی و سیلیکونی استفاده می شوند.
مشاهده مطلب

مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد.
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست در برابر آفتاب

آفتاب علاوه بر مزایای بیشماری که دارد، یکی از مهمترین عوامل از بین بردن جوانی و ایجاد کننده چروک های پوستی می باشد. مراقبت از پوست در برابر آفتاب بسیار مهم است. دوری از آفتاب، استفاده از فرآورده های ضد آفتاب از جمله راهکارهای مراقبت از پوست در برابر آفتاب می باشند. در سالهای اخیر با اینکه آگاهی مردم در مورد استفاده از فراورده ای ضد آفتاب بیشتر شده، سرطانهای چوست افزایش داشته است. چرا؟
 چگونه از پایه آرایشبه عنوان ضدآفتاب استفاده کنیم؟ اگر از پایه ارایش خود به عنوان محصول ضدآفتاب استفاده می کنید، باید آن را به طور سخاوتمندانه مصرف نمایید، زیرا اگر تنها لایه ای نازک از آن را به کار برید، یا از محصول دیگری روی آن استفاده کنید، اثر محافظتی ضدآفتاب را کاهش خواهید داد. پودرهای فشرده متعددی با درجات در حالت مختلف SPF وجود دارد. هرچند درباره صحت و درستی عدد SPF تردیدی نیست، اما مسأله این است که اکثر خانمها، مقادیر کافی پودر را روی پوست خود استفاده نمی کنند. لذا به میزانی که در برچسب محصول ذکر شده، محافظت کننده نیست. اگر پودر را به مقدار کم روی پوست پراکنده کنید، به هیچ عنوان از تأثیر حفاظتی ذکر شده آن محصول بهره مند نخواهید شد، باید مطمئن شوید که پودر فشرده به نحوی استفاده شده که به طور کامل و یکنواخت پوستتان را پوشانده باشد. به هر حال به نظر نمی رسد که پودرهای فشرده شیوه مطمئنی برای محافظت از پوست در برابر آفتاب باشند ضدآفتاب مناسب پوستهای چرب علیرغم ادعاهای مطرح شده در بروشور شرکت های تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی، که مثلاً کرم ضدآفتاب خود را فاقد چربی و مناسب پوست چرب ذکر کرده اند، محصولات ضدآفتاب مناسب پوست های چرب به ندرت یافت می شود. زیرا همواره این خطر وجود دارد که ترکیبات ضدآفتاب، منافذ پوست را مسدود کرده یا ظاهری چرب و لیز به پوست بدهند. این مشکل معمولاً در استفاده از ضدآفتاب های شیمیایی بروز می کند. چراکه دی تیتانیوم دی اکساید و اکسید روی، تقریباً بی ضرر بوده و کمترین خطر تحریک کنندگی را دارند. همچنین «بدون چربی» ادعایی بی معنی است و شاید مصرف کنندگان را به سوی خرید فرآورده هایی که سبب انسداد روزنه ها می شوند، گمراه کند. تعداد زیادی از این مواد وجود دارد که شبیه چربیها به نظر نمی رسند، اما مطمئناً می توانند مشکلات را وخیم تر کنند. تقریباً اکثر مواد آرایشی حاوی ترکیباتی هستند پوست را چرب می کنند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کلوران

خط تولید محصولات این برند با هدف مراقبت از پوست های فوق حساس یا غیر مقاوم طراحی شده است 
مشاهده مطلب

واژه «تیتانیوم دی اکساید» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


TITANIUM DIOXIDE — Naturally occurring mineral that actually deflects the sun’s burning rays off the skin, offering significant protec- tion from damaging UVA/UVB rays. Often combined with zinc oxide, it is a superb ingredient for sunscreens. (INCI dictionary)


syndet base pouchers 412
 پایه سیندت که به کارخانه های صابون سازی فروخته می شود تا با استفاده از آن ها و افزودن ترکیبات دیگر، قالب های سیندت بسازند. همانطور که می بینید، سورفکتانت های آنیونی رایج مثل سدیم لوریل اتر سولفات و سولفوسوکسینات، بخش عمده آن را تشکیل می دهند. از الکل های چرب به عنوان چربی های مکمل یا ریفتینگ ایجنت استفاده می شود. استئاریل مونو دی گلیسیرید به عنوان پلاستیسایزر، نشاسته به عنوان فیلر، پرکننده یا حجم دهنده، تیتانیوم دی اکساید به عنوان سفیدکننده یا وایتنر استفاده می شود.
منبع: پوچرز ، ص412


مطلب قبلی: ترمیم بافت

مطلب بعدی: توکوفرول

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید