توکوفرول = Tocopherol 

توکوفرول = Tocopherol

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه توکوفرول، Tocopherol می باشد.

توکوفرول چیست؟


توکوفرول = Tocopherol
Tocopherol = توکوفرول

D-ALPHA TOCOPHEROL — Vitamin E. The most potent anti- oxidant vitamin around, it protects skin from cancer-causing free radicals and is essential for proper utilization of oxygen in the tis- sues. In cosmetics it also acts as a natural preser vative, protecting the oil phase in creams and lotions. (INCI dictionary)
TOCOPHEROL / TOCOPHERYL ACETATE — See d-Alpha Tocopherol (vitamin E). (INCI dictionary)
Vitamin E – d-Alpha Tocopherol (INCI dictionary)
FERULIC ACID: Ferulic acid is an excellent antioxidant, neutralizing free radicals,thus preventing premature aging of the skin caused by free radical damage to elastin and collagen. Ferulic acid acts synergistically with other antioxidants, specifically vitamin C and E, to double their ability to protect the skin from UV radiation. (Interestingly, Ferulic Acid's antioxidant activity is actually boosted by exposure to UV light.) The addition of Ferulic Acid to solutions that contain l-ascorbic acid helps to stabilize 90% of the vitamin C (l-ascorbic acid) and 100% stability is conferred upon Vitamin E (tocopherol). Used in F*a*C*E Synergy Serum. (cellularskinrx.com)
TOCOPHEROL: Tocopherol (better known as alpha-tocopherol or Vitamin E) is a powerful oil-soluble antioxidant. It protects skin from free radical damage caused by UV radiation. Additionally, it is an excellent moisturizer. It is used regularly to promote wound healing and to treat severe sunburn. Vitamin E reduces the inflammation and swelling associated with sunburn thus sparing the exposed skin any further internal damage which leads to premature aging. Used in F*a*C*E Synergy Serum, Intensive Eye Therapy Creme, and CSRx Lip Remodeling Treatment. (cellularskinrx.com)
tocopherol acetate = توکوفرول استات

Tocopherol
tocopherol-reaction
Tocopherol
tocopherol-reaction
Tocopherol
tocopherol


واژه «توکوفرول» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول

| در مقاله آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول از واژه توکوفرول استفاده شده است.
کرم دور چشم کوهِرِنس لیراک پاریس این کرم با برخورداری از بافتی عاری از چربی و بدون اسانس به لطف برخورداری از فرمولاسیونی جامع شامل توکوفرول (ویتامین E)، دی پالمیتوئیل هیدروکسی پرولین (ماده افزایش دهنده سنتز کلاژنIII)، رتینول (ویتامین A)، سدیم اسکوربات (ویتامین C)، هیالورونیک اسید (مرطوب کننده قوی)، مواد ترمیم کننده بافت (ederline : عصاره سیب) و ماده ضد پف (عصاره جلبکِ Cyclotella) محصول مناسبی برای کل ناحیه دور چشم مناسب سنین بالای سال است.
مشاهده مطلب

مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد. | در مقاله مقایسه فیلترهای فرابنفش از واژه توکوفرول استفاده شده است.
] روش ابداعی موسسه Colipa که روی 5 داوطلب به عمل آمده است [ جزو تشکیل دهنده نام تجاری درصد فاز A - دی تیتانیوم دی اکساید یوسولکس T2000 3.00 اوکتوکریلن یوسولکس OCR 4.00 پلی گلیسیریل- 4 ایزواستئارات [,] ستیل دی متیکون کو- پلیول [,] هگزیل لورات آبیل WE09     5.00     روغن جوجوبا روغن جوجوبا 6.00 دسیل اولئات سیتول V 6.00 ایزوپروپیل استئارات پریزورین 2021 4.50 روغن کرچک روغن کرچک 1.00 لونا سرا ام (Lunacera M)   1.80 کاپریلیک/ کاپریک تری گلیسیرید لکسول GT 865 4.50 توکوفریل استات DL – توکوفرول استات 1.00 رتینیل پالمیتات ویتامین A پالمیتات 0.50 فاز B - فنیل بنزیمیدازول اسید سولفونیک یوسولکس 232 2.00 ترومتامین ترلنین (هیدروکسی متیل)- آمینو متان 0.90 گلیسیرین گلیسرول 2.00 کلرور سدیم کلرور سدیم 0.40 آلانتویین آلانتویین 0.20 مواد نگهدارنده   به مقدار لازم آب «ین زدایی شده» به میزان کافی برای رسیدن به   پایداری نوری یکی از مباحثی که امروزه مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است پایداری نوری مواد ضدآفتاب می باشد در واقع هنگامی که مواد ضدآفتاب دارای پایداری نوری اندک، مورد استفاده قرار گیرند، ضریب SPF اولیه تا حدودی کاهش می یابد که این امر، مصرف کننده را در معرض تابش بیشتر پرتو فرابنفش قرار می دهد.
مشاهده مطلب

رادیکال آزاد چیست؟

به مولکول های بدون بار الکتریکی و دارای واکنش پذیری بالا که دارای الکترون جفت نشده والانس هستند، رادیکال آزاد گفته می شود. رادیکال های آزاد اتم ها یا گروهی از اتم ها هستند که بسیار واکنش پذیر بوده و در بدن در اثر فرآیندهای بیولوژیکی یا در اثر عوامل خارجی مثل دود سیگار، سموم و آلودگی ها یا تابش فرابنفش خورشید ایجاد شده و می توانند به سلول ها، پروتئین ها و DNA آسیب برسانند. | در مقاله رادیکال آزاد چیست؟ از واژه توکوفرول استفاده شده است.
ساختار آلفا توکوفرول هیدروژن فنولی این ملکول به رادیکال پروکساید منتقل شده و در نتیجه آلفا توکوفرول به یک رادیکال آزاد نسبتا پایدار و واکنش ناپذیر تبدیل می شود که قادر به ممانعت از واکنش پروکسی شدن می باشد. این واکنش می تواند به صورت زیر خلاصه شود: رادیکال آلفا توکوفرول سپس می تواند در یک واکنش دومی شرکت نموده و توسط یک رادیکال آزاد دیگر تخریب شود تا یک محصول غیر رادیکالی پایدار تشکیل شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه توکوفرول استفاده شده است.
ویتامین E ( توکوفرول ): آنتی اکسیدان
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دوکری از واژه توکوفرول استفاده شده است.
مواد مؤثره دوکری سلنیوم دی سولفاید میکرونایز شده (ضد قارچ)، ایکتیول (لایه بردار، ضد تحریک و ضد خارش)، کریتول (ترکیبی از ایکتیول و کروتامیتون، ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پیروکتون اولامین (ضد قارچ)، کلوامید (لایه بردار فیزیکی)، زینک سولفات (ضد التهاب و تقویت کننده اثر کلوامید)، کرتیول (ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، زینک سالیسیلات (ضد التهاب و تنظیم ترشح چربی)، سیکلوپیروکسولامین (ضد قارچ و ضد التهاب)، زینک پریتیون (ضد قارچ)، گوانیدین گلایکولات (لایه بردار)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده عروق)، بیوتین (ساخت کراتین)، نئوروسین (افزاینده فاکتور رشد عروقی و رگ زایی)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده مویرگ ها)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، تتراپپتاید (تقویت فولیکول و تنه مو) کائولین (نوعی رس سفید جهت جذب چربی)، سیلیکا (رطوبت رسان، نرم کننده کف سر و جاذب چربی) Fluid coating polymer محافظت فیزیکی از ساقه موها زینک گلوکونات (تسکین بخش)، گلایکولول (ضد التهاب و ضد خارش) میرتاسین (ضد باکتری، قابض و ضد التهاب)، آلفا بیزابولول (تسکین دهنده و ضد التهاب)، لاکتامید (لایه بردار) نیاسین آمید (جلوگیری از انتقال ملانین ها به سطح پوست)، آسکوربیل گلوکوزاید یا ویتامین C (آنتی اکسیدان و ضد لک)، آزالئیک اسید (آنتی اکسیدان، ضد لک و مهارکننده آنزیم تیروزیناز) کمپلکس وازلین و گلیسیرین پروپیلن آلژینات (ترمیم کننده و محافظ)
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه توکوفرول استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «توکوفرول» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


D-ALPHA TOCOPHEROL — Vitamin E. The most potent anti- oxidant vitamin around, it protects skin from cancer-causing free radicals and is essential for proper utilization of oxygen in the tis- sues. In cosmetics it also acts as a natural preser vative, protecting the oil phase in creams and lotions. (INCI dictionary)
TOCOPHEROL / TOCOPHERYL ACETATE — See d-Alpha Tocopherol (vitamin E). (INCI dictionary)
Vitamin E – d-Alpha Tocopherol (INCI dictionary)
FERULIC ACID: Ferulic acid is an excellent antioxidant, neutralizing free radicals,thus preventing premature aging of the skin caused by free radical damage to elastin and collagen. Ferulic acid acts synergistically with other antioxidants, specifically vitamin C and E, to double their ability to protect the skin from UV radiation. (Interestingly, Ferulic Acid's antioxidant activity is actually boosted by exposure to UV light.) The addition of Ferulic Acid to solutions that contain l-ascorbic acid helps to stabilize 90% of the vitamin C (l-ascorbic acid) and 100% stability is conferred upon Vitamin E (tocopherol). Used in F*a*C*E Synergy Serum. (cellularskinrx.com)
TOCOPHEROL: Tocopherol (better known as alpha-tocopherol or Vitamin E) is a powerful oil-soluble antioxidant. It protects skin from free radical damage caused by UV radiation. Additionally, it is an excellent moisturizer. It is used regularly to promote wound healing and to treat severe sunburn. Vitamin E reduces the inflammation and swelling associated with sunburn thus sparing the exposed skin any further internal damage which leads to premature aging. Used in F*a*C*E Synergy Serum, Intensive Eye Therapy Creme, and CSRx Lip Remodeling Treatment. (cellularskinrx.com)
 


مطلب قبلی: تیتانیوم دی اکساید

مطلب بعدی: تن رنگ

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید