اثر تقویتی = Toning Action 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اثر تقویتی = Toning Action

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اثر تقویتی، Toning Action می باشد.

اثر تقویتی چیست؟


اثر تقویتی = Toning Action


تلفظ toning action ↓

واژه «اثر تقویتی» در مقالات سایت احسان حسنانی

اکتیو آرایشی، روشن کننده، بتا وایت

بتاوایت ، پپتید بیومیمتیک برگرفته از TGF غلاف پوشی شده در لیپوزوم های فسفولیپیدی است. ویژگی ها: فعالیت آنزیم تایروسیناز را کاهش داده و به کاهش سنتز ملانین منجر می شود. بعد از 4 هفته پوست را روشن می کند. لکه های پوست را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش دهنده فاکتور MITF به منظور توقف ملانین سازی از هر دو مسیر | در مقاله اکتیو آرایشی، روشن کننده، بتا وایت از واژه سینرژی استفاده شده است.
لوکاس مایر به تازگی محصول پپتیدی دیگری به نام بتاوایت را معرفی نموده است که بایومیمتیک فاکتور رشد تبدیلی (TGF-) بوده و با برخورداری از خاصیت آگونیستی نسبت به آن، بر روی گیرنده های مخصوصش نشسته و با توقف «مسیر سلولی MITF» تیره شدن ژنتیکی و محیطی پوست را به شکلی موثر و ایمن کاهش داده و به این ترتیب پوست را روشن و سفید می نماید. ویژگی مهم بتاوایت کپسول لیپیدی خاصی است که با ایجاد سینرژی و افزایش قدرت نفوذ پپتید در پوست اثربخشی پپتید را دوچندان می نماید.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه سینرژی استفاده شده است.
عصاره جلبک عصاره طبیعی جلبک ها جذب کننده آب هستند. به همین علت با سایر مواد مرطوب کننده فرمولاسیون خاصیت سینرژی یا هم افزایی دارند.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: دی اکسید تیتانیوم

مطلب بعدی: مشک تنکین

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !