فاکتور رشد انتقالی = Transforming growth factor فاکتور رشد 

فاکتور رشد انتقالی = Transforming growth factor فاکتور رشد

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه فاکتور رشد انتقالی، Transforming Growth Factor می باشد.

فاکتور رشد انتقالی چیست؟


فاکتور رشد انتقالی = Transforming Growth Factor
Transforming growth factor beta 1, TGF-β1, polypeptide member of the transforming growth factor beta superfamily of cytokines = فاکتور رشد تبدیلی بتا


واژه «فاکتور رشد انتقالی» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم.
 پپتید چیست؟ پتیدها پروتئین های خیلی کوچک یا مینی پروتئینها هستند. پروتئین ها ملکولهای بزرگی هستند که از اتصال تعداد زیادی اسید آمینه تشکیل شده اند. یک پروتئین می تواند از یک صد تا چندصدهزار اسیدآمینه تشکیل شده باشد. حال اگر تعداد این اسیدهای آمینه به چند عدد کاهش یاید، چیزی که باقی می ماند همان پپتید است. بسیاری از ملکولهای حیاتی بدن پپتید هستند. برخی از پپتیدهای طبیعی مهم بدن که در دنیای آرایشی بهداشتی اهمیت دارند عبارتند از فاکتور رشد هپاتوسیت (1) ، فاکتور رشد انتقالی (2)، ملانوتروپین یا هورمون تحریک کننده ملانین (3). این پپتیدها می توانند در نقش پیام رسان عمل کنند. به این معنا که در درون بدن گشت زنی کنند و به سلول های مختلف بگویند که چه کار بکنند و چه کاری نکنند. مثلا فاکتور رشد هپاتوسیت می تواند به فیبروبلاست بگوید که کلاژن بیشتری بساز! یا مثلا ملانوتروپین می تواند به ملانوسیت بگوید که ملانین کمتری یا ملانین بیشتزی بساز!
مشاهده مطلب

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم. | در مقاله کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی از واژه فاکتور رشد استفاده شده است.
پپتید چیست؟ پتیدها پروتئین های خیلی کوچک یا مینی پروتئینها هستند. پروتئین ها ملکولهای بزرگی هستند که از اتصال تعداد زیادی اسید آمینه تشکیل شده اند. یک پروتئین می تواند از یک صد تا چندصدهزار اسیدآمینه تشکیل شده باشد. حال اگر تعداد این اسیدهای آمینه به چند عدد کاهش یاید، چیزی که باقی می ماند همان پپتید است. بسیاری از ملکولهای حیاتی بدن پپتید هستند. برخی از پپتیدهای طبیعی مهم بدن که در دنیای آرایشی بهداشتی اهمیت دارند عبارتند از فاکتور رشد هپاتوسیت (1) ، فاکتور رشد انتقالی (2)، ملانوتروپین یا هورمون تحریک کننده ملانین (3). این پپتیدها می توانند در نقش پیام رسان عمل کنند. به این معنا که در درون بدن گشت زنی کنند و به سلول های مختلف بگویند که چه کار بکنند و چه کاری نکنند. مثلا فاکتور رشد هپاتوسیت می تواند به فیبروبلاست بگوید که کلاژن بیشتری بساز! یا مثلا ملانوتروپین می تواند به ملانوسیت بگوید که ملانین کمتری یا ملانین بیشتزی بساز!
مثال1- کلارن ، محصول شرکت لوکاس مایر یکی از این بایوپپتیدها است که به تقلید از فاکتور رشد هپاتوسیت ساخته شده است و قادر است به فیبروبلاستها بگوید که کلاژن بیشتزی بساز!
مشاهده مطلب

روشن کردن پوست

گرایش به پوست روشن یا تیره در فرهنگ های مختلف فرق می کند. مثلاً خانم های آسیایی دوست دارند پوست روشن داشته باشند اما خانم های اروپایی برنزه بودن برایشان جذاب است. محصولات روشن کننده نه فقط برای روشن کردن پوست بلکه برای از بین بردن لک های پوست استفاده می شوند. هیدروکینون، آربوتین، کوجیک اسید از جمله ترکیبات روشن کننده پوست می باشند. | در مقاله روشن کردن پوست از واژه فاکتور رشد استفاده شده است.
بتاوایت پپتید بایومیمتیک فاکتور رشد تبدیلی
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دوکری از واژه فاکتور رشد استفاده شده است.
مواد مؤثره دوکری سلنیوم دی سولفاید میکرونایز شده (ضد قارچ)، ایکتیول (لایه بردار، ضد تحریک و ضد خارش)، کریتول (ترکیبی از ایکتیول و کروتامیتون، ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پیروکتون اولامین (ضد قارچ)، کلوامید (لایه بردار فیزیکی)، زینک سولفات (ضد التهاب و تقویت کننده اثر کلوامید)، کرتیول (ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، زینک سالیسیلات (ضد التهاب و تنظیم ترشح چربی)، سیکلوپیروکسولامین (ضد قارچ و ضد التهاب)، زینک پریتیون (ضد قارچ)، گوانیدین گلایکولات (لایه بردار)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده عروق)، بیوتین (ساخت کراتین)، نئوروسین (افزاینده فاکتور رشد عروقی و رگ زایی)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده مویرگ ها)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، تتراپپتاید (تقویت فولیکول و تنه مو) کائولین (نوعی رس سفید جهت جذب چربی)، سیلیکا (رطوبت رسان، نرم کننده کف سر و جاذب چربی) Fluid coating polymer محافظت فیزیکی از ساقه موها زینک گلوکونات (تسکین بخش)، گلایکولول (ضد التهاب و ضد خارش) میرتاسین (ضد باکتری، قابض و ضد التهاب)، آلفا بیزابولول (تسکین دهنده و ضد التهاب)، لاکتامید (لایه بردار) نیاسین آمید (جلوگیری از انتقال ملانین ها به سطح پوست)، آسکوربیل گلوکوزاید یا ویتامین C (آنتی اکسیدان و ضد لک)، آزالئیک اسید (آنتی اکسیدان، ضد لک و مهارکننده آنزیم تیروزیناز) کمپلکس وازلین و گلیسیرین پروپیلن آلژینات (ترمیم کننده و محافظ)
مشاهده مطلب

واژه «فاکتور رشد انتقالی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی

 
transforming-growth-factor

مطلب قبلی: کتیرا

مطلب بعدی: شفافیت

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید