شفافیت = transparency 

شفافیت = transparency

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه شفافیت، Transparency می باشد.

شفافیت چیست؟


شفافیت = Transparency
transparency = شفافیت

شفافیت پوست = Skin Clarity
skin clarity = شفافیت پوست


واژه «شفافیت» در مقالات سایت احسان حسنانی

صابون شترمرغ چیست؟


 صابون شترمرغ یا صابون روغن شترمرغ یکی از مواردی است که در این روزها بسیار تبلیغ می شود. حتی در تلویزیون هم تبلیغات آن را گهگاه می بینیم. تولیدکنندگان این محصولات ادعا می کنند که روغن شترمرغ و صابون به دست آمده از آن تأثیرات جادویی بر زیبایی و شفافیت پوست دارد. خواص شگفت انگیز ریز مولکولی دارند و عبارت های تبلیغاتی مشابه آن.
مشاهده مطلب

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند.
 - آیا مواد یا محصولات نهایی طوری ساخته شده اند که خواص فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی آن ها مشابه زمانی باشد که آن مواد در مقیاس نانو هستند؟ نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها کاربرد نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی، به نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها خلاصه می شود. نانوامولسیون ها محلول های پیش آماده از قطرات روغنی و آبی هستند که اندازه قطره ها در آن ها در حد نانو کوچک شده است. به این ترتیب می توان روغن های مفید را با حفظ شفافیت و سبکی در فرمولاسیون استفاده نمود. مواد آسیب پذیری مثل ویتامین ها را با استفاده از حامل های لیپوزومی و نانوزومی می توان در فرمولاسیون های بهداشتی آرایشی استفاده نمود تا به محض تماس با پوست در هنگام استفاده، رها شده و اثربخشی خود را اعمال کنند. بر خلاف آنچه تصور می شود، نانوامولسیون ها قادر به عبور از لایه سدی پوست نیستند.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
پروتئین ابریشم بر روی پوست اثر جوان کنندگی و افزایش الاستیسیته دارد. در محصولات بهداشت مو مثل شامپوها یک لایه محافظ روی ساقه مو تشکیل می دهد و باعث افزایش شفافیت مو می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا

ذرات فلورا برای سوسپانسیون کردن دانه های رنگی و برای زیباسازی فرمولاسیون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 •  تلاش جهت تنظیم کردن وزن مخصوص فاز پیوسته با وزن مخصوص ذرات (برای دستیابی به شناوری خنثی ) فقط در صورتی موثر است که محصول شما با تغییرات دمایی مواجه نشود. چرا که تفاوت در ضرایب انبساط در دماهای مختلف موجب به هم خوردن تعادل وزن مخصوص ها و در نهایت جداسازی ذرات خواهد شد. فلورازوم ها: برای حمل مواد فعال، انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلورازوم ها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و حمل مستقیم مواد فعال مانند ویتامین ها، مواد معطر، رنگدانه ها و آنزیم ها یا مواد فعال مورد نظر شما به داخل پوست هستند. فلورازوم ها بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. فلورازوم ها به شما اجازه می دهند که بدون استفاده از حل کننده یا بدون اینکه مجبور باشید شفافیت محصولتان را قربانی کنید، بتوانید یک فاز روغنی به محلول آبی اضافه نمایید. فلورازوم ها می توانند برای فرمولاسیون های عاری از روغن مناسب باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها فلورازوم ها هم در محصولات آبکشی شدنی می توانند استفاده شوند و هم در محصولات به جاماندنی . ژل های شفاف بر پایه آب ، امولسیون ها (هم روغن در آب و هم آب در روغن)، پاک کننده ها ، سیستم های بی آب و اسکراب ها نمونه های از کاربرد این ذرات می باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. گویچه های فلورا (فلوراسفیِرها ) برای انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلوراسفیِرها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا مستقیماً به داخل پوست می باشند. گویچه های فلورا بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. این گویچه ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها گویچه های فلورا اثر بخشی محصول شما را در چشم مصرف کننده مجسم می کند. فلوراسفیِرها رطوبت از دست رفته پوست را دوباره باز می گرداند. مرواریدهای فلورا (فلوراپِرل ها ) برای رسانش فعالیت چشمی و لمسی مرواریدهای فلورا ذرات کروی محکم و رنگی از جنس استرهای جوجوبا هستند که موجب زیبایی محصول شما شده و توجه خریدار را به خود جلب می کنند. فلورا پرل ها در رنگهای مختلف و با قطر متوسط 1000 میکرو متر عرضه می شوند. فلوراپرل ها برای فرمولاسیون های ماساژ و لایه برداری انتخاب مناسبی هستند زیرا وقتی بر روی پوست مالیده می شوند آن را به صورت یکنواخت ماساژ می دهند. مرواریدهای فورا «رنگ واضح و برجسته» ای در فرمولاسیون شما قرار می دهند تا محصولتان در قفسه فروشگاه بیشتر جلب توجه کند. کاربردها مرواریدهای فلورا برای به کارگیری در فرمولاسیون های آبکشی شدنی مانند ژل های دوش ، بافرهای بدن و پاک کننده های صورت مفید هستند. دانه های فلورا ( فلورابیدها ) برای لایه برداری ملایم و موثر از پوست دانه های فلورا ریز کره های محکم از استرهای جوجوبا هستند که پوست را به ملایمت اما به طور موثری لایه برداری می کنند. اندازه ذرات دانه های فلورا به طوری طراحی شده که سلولهای مرده روی سطح پوست را به شکل بهینه ای بزداید. برخلاف اغلب پودرهای حبه ای یا پوسته های فندق فلورابیدها به گونه ای ساخته شده اند که آلودگی میکروبی نمی تواند وارد پوست شود. کاربردها فلورابیدها برای اسکراب های بدن و صورت، ژل های دوش ، محصولات شستشوی دست و پا و ... مناسبند. با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. دانه های فلورا از سال 1986 در محصولات آرایشی به کاربرده می شده اند.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است.
 • غنی از ویتامین های B3,A,B2,PP افزایش دهنده شفافیت پوست (کاکتوس خاردار)
 • افزایش قابل توجه رطوبت ، شفافیت ورفع خستگی پوست (ریشه ماکا)
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رادیانس رک

کرم های جوان کننده رادیانس رک برای چروک های ابتدایی و اولیه طراحی شده اند. فایل اطلاعات فنی این محصول توسط احسان حسنانی تدوین شده است.
 حجم دهنده و شفاف کننده پوست توجه کردیه اید که وقتی پوستتان روشن تر و شفاف تر است، اطرافیان از زیبایی و جوانی شما بیشتر تعریف می کنند؟ برعکس، روزهایی که خسته و بی حال هستید، پوست چهره کدر و مات به نظر می رسد، چروک های ریز نمایان تر شده و زیر چشم پف می کند. اما چرا شفافیت پوست بعضی روزها کمتر می شود؟ چرا وقتی احساس خستگی و خمودگی می کنیم، پوستمان تیره تر به نظر می رسد و برعکس وقتی سرحال هستیم و به اندازه کافی استراحت کرده ایم، پوستمان روشن تر است؟ علت را باید در نحوه انعکاس نور از روی پوست جستجو کرد. در واقع هر چیزی را که چشم می بیند، نتیجه انعکاس نور از روی سطح جسم است. اگر سطح جسم صاف و سفید باشد، جسم را براق و روشن و برعکس اگر سطح جسم زبر و سیاه باشد، جسم را کدر و تیره می بینیم. بنابراین، اینکه پوست تا چه حد روشن و شفاف است بستگی به این دارد که نور چگونه از روی آن منعکس شود. می دانیم که پوست لایه های مختلفی دارد و هر لایه از بخش های مختلفی تشکیل شده که می تواند نحوه انعکاس نور از سطح پوست را تغییر دهد. به شکل زیر نگاه کنید: در شکل بالا پرتوهای نور که وارد پوست می شود با فلش های زرد رنگ نشان داده شده اند. همانطور که می بینید بخشی از این نور بلافاصله از برخورد به سطح پوست منعکس می شود. بخشی از این نور جذب پوست می شود و پس از برخورد با لایه های مختلف پوست منعکس می شود. چروک ها، منافذ پوست، موهایی که روی پوست روئیده و سلول های مرده ای که هنوز پاک نشده از عواملی هستند که موجب زبری پوست می شوند و نوری را که از سطح پوست منعکس می شود را تحت تاثیر قرار می دهند. البته لایه فوقانی پوست (اپیدرم) و کلاژن های لایه میانی پوست نیز بر نوری که از پوست منعکس می شود تاثیر می گذارند. چرا شفافیت پوست در اثر افزایش سن کاهش می یابد؟ از سن 30 سالگی به بعد، سرعت نوسازی سلولی کندتر می شود. به این معنی که مثلا به جای 4 هفته یکبار ، نوسازی پوست 5 هفته یکبار رخ می دهد. بنابراین سلول های مرده بیشتری روی سطح پوست تجمع می کنند. از طرفی پوست در اثر افزایش سن، نازک تر و خشک تر می شود و کلاژن کمتری تولید می کند. با افزایش سن، چروک های بیشتری نمایان می شوند، مویرگ های پوست تغییر شکل می دهند و لکه های پیری ظاهر می شوند. همه این عوامل بر کاهش شفافیت پوست موثرند. تکنولوژی RADIANCE REJUVENATE کمپانی رک برای اولین بار مخلوطی از چند ماده موثره قدرتمند را ابداع کرده است که تاثیرات چندگانه خود را در لایه های مختلف پوست اعمال می کنند. پوست شفاف تر، پرحجم تر و جوان تر برایند این اثر چندگانه است. 1- تاثیر چشمی (روی سطح پوست) ریزذره های منعکس کننده به کار رفته در کرم های رادیانس رک، علاوه بر ایجاد یک لایه پوششی انعکاس دهنده نور، درون چروک ها را هم تا حدی پر نموده و آنها را پنهان تر می کنند. 2- تاثیر مکانیکی (روی سطح پوست) کرم های رادیانس رک حاوی مقدار اندکی گلیکولیک اسید (استخراج شده از نیشکر) است که خاصیت لایه برداری ملایم به محصول می بخشد.
 نتیجه گیری: تاثیرات چندگانه و چندلایه ای تکنولوژی RADIANCE REJUVENATE کرم رادیانس رک – شفاف کننده و حجم دهنده پوست رک برای اولین بار، مخلوطی از مواد موثره قدرت مند را ابداع نموده که با تاثیر همزمان بر لایه های مختلف پوست، چروک ها را صاف کرده، پوست را پر حجم و شفاف می کنند. کرم رادیانس رک حاوی فیلترهای فرابنفش برای جلوگیری از پیری پوست در اثر مواجهه با نور نیز می باشد. مناسب پوست نرمال و ترکیبی در نمودار های زیر درصد بهبودی پارامترهای مختلف زیبایی پوست بلافاصله پس از استفاده و همچنین پس از 4 هفته استفاده از کرم رادیانس رک نشان داده شده است. 31 درصد افزایش شفافیت پوست بلافاصله پس از استفاده 57 درصد افزایش شفافیت پوست پس از 4 هفته استفاده 19 درصد افزایش حجم پوست بلافاصله پس از استفاده 44 درصد افزایش حجم پوست پس از 4 هفته استفاده 17 درصد کاهش چروک ها بلافاصله پس از استفاده 36 درصد کاهش چروک ها پس از 4 هفته استفاده روش مصرف: هر روز صبح یا عصر روی پوست تمیز صورت و گردن استفاده شود. این کرم سریع جذب می شود و پایه مناسبی برای آرایش است. Key Ingredients: Light reflectors (Mica, CI 77891, CI 17200) Peeling agent (Glycolic acid) Skin re-plumper (THPE = Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine) Detoxifying agent (Hydrolyzed Candida Saitoana Extract) Collagen enhancer (Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate) Moisturizing agents (Glycerin, Shea Butter) UV filters (Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene) کرم رادیانس رک – شفاف کننده و حجم دهنده پوست   رک برای اولین بار، مخلوطی از مواد موثره قدرت مند را ابداع نموده که با تاثیر همزمان بر لایه های مختلف پوست، چروک ها را صاف کرده، پوست را پر حجم و شفاف می کنند. کرم رادیانس رک حاوی فیلترهای فرابنفش برای جلوگیری از پیری پوست در اثر مواجهه با نور نیز می باشد.
 مناسب پوست خشک و حساس (غنی از کره کاریته) در نمودار های زیر درصد بهبودی پارامترهای مختلف زیبایی پوست بلافاصله پس از استفاده و همچنین پس از 4 هفته استفاده از کرم رادیانس رک نشان داده شده است. 31 درصد افزایش شفافیت پوست بلافاصله پس از استفاده
 57 درصد افزایش شفافیت پوست پس از 4 هفته استفاده 19 درصد افزایش حجم پوست بلافاصله پس از استفاده
مشاهده مطلب

مراقبت از موی رنگ شده

موی رنگ شده کمابیش آسیب دیده است. از خشك كردن موهای رنگ شده با سشوار خودداری كنید.  این مطلب توسط احسان حسنانی نوشته شده است.
 - از آنجا که عمل رنگ کردن، مو را خشک تر از حالت نرمال می کند. کاندیشنه و نرم نمودن موی رنگ شده بسیار مهم است. موی کاندیشن شده خیلی بهتر از موی خشک و شکننده، رنگ مو را در خود نگه می دارد ضمن اینکه کاندیشن کردن موی رنگ شده باعث افزایش درخشش و جلای آن گردیده و جلوه بیشتری به آن می دهد. محافظت از رنگ مو به طور کلی موی رنگ شده نسبت به عوامل آسیب رسان خارجی مثل پرتوهای فرابنفش، هوا، باد، آب دریا، کلر و ... حساس تر است. این عوامل با تشکیل رادیکالهای آزاد رنگ مو را کدر می کنند. مواد آنتی اکسیدان رادیکالهای آزاد را خنثی نموده و به رنگ مو اجازه می دهد که شفافیت و درخشش بهینه اش را حفظ کند. به این ترتیب، از رنگ مو محافظت نموده و تاثیرش را ماندگار می کند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: امولسیون کنندگی شوینده ها

وقتی یک ماده نامحلول مثل روغن به آب حاوی شوینده اضافه می شود، احتمال تشکیل امولسیون وجود دارد. این امولسیون می تواند روغن در آب یا آب در روغن باشد. دو حالت دیگر هم ممکن است به وجود آید که یکی انحلال روغن در آب و یا تشکیل میکروامولسیون ها است. پارامتر HLB ارتباط منطقی بین ساختار شوینده و امولسیون کنندگی آن را نشان می دهد.
 حلالیت: افزایش حلالیت ترکیبات آلی نامحلول در آب، در محلول آبی یک شوینده، در اثر انحلال ترکیب آلی در میسل رخ می دهد. هرچند که ترکیب مذکور در قسمت داخلی میسل است، سطح خارجی میسل، بستگی به ساختار شیمیایی ماده شوینده و ماده آلی دارد. حضور مولکول های هم چیوند با شوینده ها ضروری است، هر چند که بر اساس مشاهدات حدس زده می شود اثرات حلالیت زیر نقطه CMC، در حضور گونه های شبه میسلی صورت می گیرد. این در حالی است که عموماً عمل حل کردن این ترکیبات در بالاتر از نقطه CMC انجام می شود. مقدار حلالیت هیدروکربن هاا و بقیه ترکیبات آلی نامحلول در آب با افزایش اندازه میسل افزایش می یابد. بنابراین گونه های غیریونی حلایت زیادتری نسبت به گونه های یونی ایجاد می کنند. همچنین افزایش طول زنجیره آبگریز شوینده باعث افزایش میزان قدرت حل کنندگی آن مولکول می شود. به وسیله افزودنی هایی با خصلت قطبیت بیشتر (مانند الکل های زنجیره بلند) ظاهر محلول شفافیت کمتری پیدا می کند. استفاده از افزوددنی هایی که از لحاظ شکل و اندازه مشابه مولکول های شوینده باشد، معنی دارتر خواهد بود (بخش 1-8-4 را ببینید). میکروامولسیون ها: تشخیص بین امولسیون های ساده و میکروامولسیون ها کار ساده ای است. امولسیون های ساده کلاً ناپایدارند در صورتی که میکروامولسیون ها بی نهایت پایدار هستند. به عبارت دیگر تفاوت بین حل شدن و تشکیل میکروامولسیون به راحتی با یک نگاه ساده قابل تشخیص نیست. در یک دیدگاه جدید میکروامولسیون ها به صورت میسل های متورم شده معرفی شده اند، هرچند که تمامی صاحب نظران با این دیدگاه موافق نبوده و کماکان کشمکش بر سر تفاوت حل شدن و تشکیل میکروامولسیون ها وجود دارد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پایو

پایو برند آرایشی بهداشتی فرانسه است که نام خود را از دکتری به نام نادیا پایو گرفته است. این برند دارای محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از صورت، مراقبت از بدن، ضدآفتاب و همچنین محصولات مراقبت از پوست آقایان می باشد.
 مای پایو: انرژی بخش و تقویت کننده برای شفافیت و درخشندگی پوست می توانید از خانواده مای پایو استفاده کنید.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین

بایوسکرین محصولات آرایشی بهداشتی فرانسوی هستند که برای پوست های حساس طراحی و تولید شده اند.
 LIGHTENING Radiance Cream حاوی غلظت بالایی از مواد روشن کننده پوست کرم روز کاهش تولید بیش از حد ملانین وممانعت از پیری پوست کاهش لکه های قهوه ای و تیرگی پوست یکنواختی رنگ چهره و شفافیت پوست Key Ingredients: Phytoactive lightening complex (Tyrosinase inhibition), روش مصرف: صبح و عصر روی پوست بمالید و ماساژ دهید تا بهتر جذب شود. پس از 6 تا 8 هفته استفاده مداوم نتایج را مشاهده خواهید کرد. سرم ضد لک قوی LIGHTENING Intense Radiant Complex
 فاقد مواد معطر غنی از ترکیبات ضد قرمزی تسکین دهنده و محافظت کننده پوستهایی که بیشترین حساسیت را دارند. آرامش و استحکام پوست شفافیت، نرمی و شادابی پوست حاوی رنگدانه های پوشاننده قرمزی Key Ingredients: GingkoflAvone 40, Plant ingredients (Celandine, Ruscus, Pile wort) to protect highly reactive and sensitive skin; glycyrrhetinic acid calms sensation of tightness, pearly pigments conceal red blotchy patches. روش مصرف: به مدت 2 ماه، روزی 2 مرتبه روی پوست کاملاً تمیز صورت استفاده نمائید.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اسکین کد

شرکت اسکین کد یک شرکت سوئیسی تولید کننده محصولات مراقبت از پوست است که در سال 1998 تأسیس شد. محصولات اسکین کد در بیش از 42 کشور جهان توزیع می شود و تمامی مراحل تهیه مواد اولیه، تولید و بسته بندی آن در کشور سوئیس انجام می شود. اسکین کد توسط شرکت ارژنگ فرین گیتی عرضه می شود.
 آلفا هیدروکسی اسید: لایه برداری ملایم سلول های سطحی و مرده، ایجاد شفافیت، مرطوب کنندگی و طراوت پوست
 گلیکا فایت (Glyca fight): تقویت کلاژن سازی، رفع تیرگی و خستگی پوست، ایجاد شفافیت و شادابی
 کمپلکس انرژی زا (روی، مس، منیزیم) افزایش متابولیسم بازسازی و احیا سلولی، شارژ کننده سلولی، ایجاد شفافیت و شادابی در پوست
مشاهده مطلب

واژه «شفافیت» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


English: A gel based enhancer for the face with a concentrated complex of Alpha Hydroxy Acids which helps to rapidly improve the skin’s functioning, increase cell turnover and renewal, reduce surface oil and assist in decongesting the skin. Improves radiance, clarity and texture.
ترجمه به فارسی: ژل تقویت کننده صورت، حاوی کنسانتره ای از اسیدهای آلفاهیدروکسی برای بهبود عملکرد پوست، افزایش تکثیر و تقسیم سلولی و نوسازی سلول ها، کاهش دهنده چربی های سطحی و از بین برنده مواد انباشته شده سطح پوست. افزایش دهنده درخشش و شفافیت و اصلاح کننده بافت پوست.
 

مطلب قبلی: فاکتور رشد انتقالی

مطلب بعدی: تری کلوزان

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید