مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده = Us Cosmetic Ingredient Review, Cir 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده = Us Cosmetic Ingredient Review, Cir

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده، Us Cosmetic Ingredient Review, Cir می باشد.

مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده چیست؟


مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده = Us Cosmetic Ingredient Review, Cir

واژه «مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده» در مقالات سایت احسان حسنانی

ایمنی محصولات آرایشی بهداشتی

ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مهم است. محکم بستن ظرف حاوی محصولات آرایشی بهداشتی، دور نگه داشتن محصولات از نور خورشید، اضافه نکردن مایعات، دور انداختن محصول آرایشی در صورت ایجاد تغییر رنگ و بو از جمله نکات ایمنی است که باید رعایت شوند. حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی به دنبال عدم رعایت ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی ایجاد می شوند. | در مقاله ایمنی محصولات آرایشی بهداشتی از واژه مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده استفاده شده است.
در ابتدای سال 2008، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (International Agency of Cancer Research, IACR) که وابسته به سازمان بهداشت جهانی است، با بررسی تمام مطالعاتی که تا آن زمان منتشر شده بود اعلام کرد که بین احتمال بروز سرطان و استفاده از رنگ مو، ارتباطی وجود ندارد. مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده (US Cosmetic Ingredient Review, CIR) نیز همین نتیجه گیری را اعلام نمود.
مشاهده مطلب

آیا پارابن خطرناک است؟

پارابن یکی از انواع نگهدارنده های شیمیایی است که در محصولات آرایشی بهداشتی به شکل رایجی استفاده می شود. پارابن ها (مثل متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن) استرِ اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید هستند. پاراین ها معمولا به صورت ترکیبی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند تا از محصول در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها محافظت کنند. نگرانی از وجود پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی در سال های اخیر افزایش پیدا کرده اما سایت سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بسیاری از این نگرانی ها را بی مورد اعلام کرده و رد می کند. | در مقاله آیا پارابن خطرناک است؟ از واژه CIR استفاده شده است.
 پارابن چیست؟ پارابن ها یکی از رایج ترین انواع نگهدارنده ها در محصولات آرایشی بهداشتی هستند. از نظر شیمیایی، پارابن استر اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک است. متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن، رایج ترین پارابن های آرایشی بهداشتی هستند. معمولا در یک محصول آرایشی بهداشتی بیش از یک نوع پارابن استفاده می شود و همچنین از انواع دیگر نگهدارنده ها نیز در کنار پارابن ها استفاده می شود تا محدوده وسیع تری از میکروارگانیسم ها را مهار نمایند. استفاده از پارابن ها به صورت مخلوط موجب می شود که نیاز مصرف آنها در فراورده کمتر شود. آیا پارابن ها خطرناک هستند؟ طبق مطالعه انجام شده توسط سازمان CIR استفاده از پارابن ها در محصولات آرایشی به شرطی که در غلظت بین تا درصد استفاده شود، ایمن است. این مصوبه در سال تصویب شده بود.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه CIR استفاده شده است.
انواع آکاسیا آکاسیا (Acacia) نوعی صمغ گیاهیست که به عنوان مواد ملایم کننده (امولینت) یا تنظیم کننده گرانروی در فرمولاسیون محصولات آرایشی استفاده می شود. برخی از انواع آکاسیا طبق گزارش CIR مناسب مصرف نمی باشند. دُز مصرف آن کمتر از 1 درصد می باشد و مقادیر بیش از آن موجب به هم خوردن شرایط رئولوژیک محصول می شود.
اسید هیالورونیک اسید هایالورونیک یا هیالورونان یک گلوکز آمینو گلایکن از نوع آنیونیک و سولفاته نشده است که فرمول گسترده آن از تکرار واحدهای هیالورونان به دست می آید. طبق بررسی CIR کاربرد آن تا حداکثر 1 درصد مجاز است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: اسید اوریک

مطلب بعدی: خس خس

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !