خیس شدن = wetting wetting 

خیس شدن = wetting wetting

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه خیس شدن، Wetting می باشد.

خیس شدن چیست؟


خیس شدن = Wetting
wetting = خیس شدن،خیس کردن

SURFACTANTS — Surface active agents responsible for wetting, dispersion and emulsification. Wetting enhances the spreading and penetrating ability of a liquid, which in turn improves the cleaning ability of water.There are three basic types of surfactants commonly used in shampoo formulas: detergents, soaps and glycosides. (INCI dictionary)
SORBITAN STEREATE — A surfactant derived from berries and other plant sources, composed of sorbitol, a natural sweetener, and stearic acid, a fatty acid. Used in cosmetic products as an emulsifier and wetting agent. (INCI dictionary)
wetting agent = عامل خیس کننده

SORBITAN STEREATE — A surfactant derived from berries and other plant sources, composed of sorbitol, a natural sweetener, and stearic acid, a fatty acid. Used in cosmetic products as an emulsifier and wetting agent. (INCI dictionary)


واژه «خیس شدن» در مقالات سایت احسان حسنانی

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است.
 شکل: دیاگرام فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی درگیر در پروسه رنگ شدن موها رنگ شدن موها از زمانی که رنگ مو با بیرونی ترین لایه مو یعنی اپیکوتیکول (بیرونی ترین لایه کوتیکول) تماس برقرار می کند، شروع می شود. در این جا می توانیم پدیده های سطحی خیس شدن و جذب سطحی در سطح مشترک مایع جامد را مشاهده کنیم. رنگ مو سپس از مسیر پیچیده غشاء سلولی عبور کرده و پس از گذر از کوتیکول با مکانیسم تراوش و نفوذ به کورتکس می رسد. یک واکنش پلیمریزاسیون نیز در این جا می تواند اتفاق بیفتد.
 Wetting = خیس شدن، تماس مایع با جامد
مشاهده مطلب

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است. | در مقاله شیمی رنگ مو از واژه wetting استفاده شده است.
Wetting = خیس شدن، تماس مایع با جامد
مشاهده مطلب

واژه «خیس شدن» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


SURFACTANTS — Surface active agents responsible for wetting, dispersion and emulsification. Wetting enhances the spreading and penetrating ability of a liquid, which in turn improves the cleaning ability of water.There are three basic types of surfactants commonly used in shampoo formulas: detergents, soaps and glycosides. (INCI dictionary)
SORBITAN STEREATE — A surfactant derived from berries and other plant sources, composed of sorbitol, a natural sweetener, and stearic acid, a fatty acid. Used in cosmetic products as an emulsifier and wetting agent. (INCI dictionary)
 


مطلب قبلی: خیس

مطلب بعدی: جوانه گندم

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید