نیل وحشی = Wild Indigo 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

نیل وحشی = Wild Indigo

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه نیل وحشی، Wild Indigo می باشد.

نیل وحشی چیست؟


نیل وحشی = Wild Indigo
Wild indigo, Baptisia tinctoria = نیل وحشی

واژه «نیل وحشی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه نیل وحشی Wild indigo

گیاه نیل وحشی یا به انگلیسی Wild indigo با نام علمی Baptisia tinctoria یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه نیل وحشی Wild indigo از واژه نیل وحشی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد. | در مقاله تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان از واژه نیل استفاده شده است.
 مصر باستان به تمدنی در حوالی رود نیل گفته می شود که از 3000 سال پیش از میلاد تا زمان تسخیر مصر توسط اسکندر مقدونی حیات داشت. به فرمانروایان مصر باستان فرعون می گفتند. هرودوت تاریخ نگار یونانی از مومیایی ها و وسایل دفن شده با آن ها و همچنین از نقاشی مقبره های سلطنتی شواهدی به دست آورد که نشان می دهد در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ماوالا

ماوالا برند سوئیسی محصولات مراقبت از ناخن، آرایش ناخن، آرایش چشم ها و لب ها است.  | در مقاله برند آرایشی بهداشتی ماوالا از واژه نیل استفاده شده است.
5. نیل اکتان تغذیه کننده و تقویت کننده ناخن های خشک، حساس، ظریف و شکننده است که هر شب به ریشه ناخن مالیده می شود.
6- نیل شیلد محلول محافظ ناخن های شکننده است که شماره 1 و 2 دارد. محلول شماره 1 را روی تمام سطح ناخن ها بزنید و بگذارید خشک شود تا زمانی که یک حالت مشبک پدید آید. سپس محلول شماره 2 را بزنید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.
مشاهده مطلب

گیاه نیل وحشی Wild indigo

گیاه نیل وحشی یا به انگلیسی Wild indigo با نام علمی Baptisia tinctoria یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه نیل وحشی Wild indigo از واژه نیل استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: جوش سرسفید

مطلب بعدی: یاسمن آمریکایی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !