گلوکونات روی در محصولات آرایشی بهداشتی 

گلوکونات روی در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: زینک یا روی نقش بسیار مهمی در فعالیت های حیاتی بدن دارد. گلوکونات روی برای تأمین این عنصر ارزشمند در محصولات آرایشی بهداشتی به کار می رود.
زینک گلوکونات نمک فلزی گلوکونیک اسید است. گلوکونات روی پرطرفدارترین روش تامین روی در رژیم های غذایی است. گولوکونیک اسید در طبیعت موجود است اما در مقیاس صنعتی با روش تخمیر گلوکز با قارچ هایی مثل Aspergillus niger به دست می آید.
زینک یا «روی» در جریان بسیاری از فعالیت های حیاتی بدن نقش اساسی ایفا می کند. برای ترمیم زخمها و آسیب های جلدی حدود ۳۰۰ آنزیم ایفای نقش دارند که جهت ساخت این آنزیمها وجود روی ضروری است.
این ماده باعث افزایش قدرت تجدید ساختار سلولی شده و ساخت پروتئینهای ضروری از قبیل کراتین کلاژن و الاستین را تسریع می نماید. روی همچنین با جلوگیری از تکثیر باکتریها در ترمیم زخمها بسیار موثر میباشد.
گلوکونات مس یکی از ترکیبات تشکیل دهنده کرم سابلایم انرژی رک و کرم بازسازی کننده پوست آردن است.


مطلب قبلی: گلوکونات منگنز

مطلب بعدی: پنتنول

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- باکتری = Bacterium
corynebacterium xerosis = کورینه باکتری زروسیس 

propionibacterium acnes = باکتری های پروپیونی آکنه
2- قارچ = Fungus

تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
3- تخمیر = Fermentation
4- قارچ ها = Fungi

2851

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید