اکتیو آرایشی، ضد پیری، SWT-7  

اکتیو آرایشی، ضد پیری، SWT-7

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: عصاره گیاه جنتیان هندی که مقدار اسورتیامارین در آن با روش تیتراسیون گارانتی شده است.
SWT-7
بدون شک، دستیابی به داروهای جدید، یکی از بزرگترین دستاوردهای تکنولوژی سلول های بنیادی است. با استفاده از این فن آوری، داروهایی تولید شده که می تواند بافت آسیب دیده را ترمیم نماید. مثلاً پوستی که در اثر سوختگی از بین رفته، با استفاده از داروهای به دست آمده از تکنولوژی مهندسی بافت ، قابل ترمیم و درمان است.
لوکاس مایر برای تولید SWT-7 از تکنولوژی این داروها الهام گرفته است.
مطالعات اخیر دانشمندان نشان داده که سلول های بنیادی به دست آمده از آدیپوز (واقع در هیپودرم)، قادرند ترکیباتی به نام فاکتور رشد کراتینوسیت تولید کنند که این ترکیبات، موجب افزایش تکثیر و تقسیم سلول های کراتینوسیت (واقع در اپیدرم) می گردد. به این ترتیب، اپیدرم نوسازی شده و ضخامت آن افزایش می یابد. با افزایش ضخامت اپیدرم، چروک ها کاهش یافته و بافت پوست اصطلاح می شود.
concepts
SWT = Smoothed Wrinkles and Texture
نکته قابل تامل اثربخشی سریع SWT-7 است.
عدد 7 در انتهای نام این محصول به 7 روزه بودن اثربخشی SWT-7 اشاره دارد.

یکی از مزیت های SWT-7 اثربخشی آن بر چروک های عمودی ، علاوه بر چروک های افقی است. چروک های ناحیه پیشانی، چروک های بالا و پایین لب و چروک های اطراف دهان از چروک های عمودی هستند که به چهره، ظاهری خشن می بخشند. برطرف کردن چروک های عمودی باعث جوانتر و مهربان تر شدن ظاهر چهره می گردد.
efficacy
SWT-7 یک ترکیب گیاهی است که از یک گیاه هندی به نام جنتیان استخراج می شود. ماده فعال عصاره این گیاه Swertiamarin نام دارد که پس از تخلیص و فراوری، SWT-7 نام می گیرد.
swertia
جنتیان

swertiamarin
مولکول Swertiamarin

اثربخشی سریع SWT-7 در صاف کردن چروک ها و بهبود بافت پوست با روش های مختلف آزمایشگاهی و بالینی به اثبات رسیده است.

active swt 7 og
SWT7، اسورتیامارین استخراج شده از برگ های گیاه خارجی جنتیان هندی است که ادعا می کند چروک های عمودی پوست را بعد از 7 روز کاهش می دهد. این اکتیو، تولید فاکتور رشد کراتینوسیت، توسط سلول های بنیادی مشتق از آدیپوز را که در لایه هیپودرم قرار گرفته اند افزایش می دهد. فاکتور رشد کراتینوسیت از لایه میانی پوست عبور کرده، خودر را به سلول های لایه زایای اپیدرم می رساند و موجب افزایش سنتز و نوسازی بیشتر سلول های زایای لایه اپیدرم می شود و با افزایش تگثیر و تمایز سلول های کراتینوسیت ضخامت اپیدرم را افزایش می دهد.


• SWT-7

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

تا 50 درصد تخفیف به مناسبت ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزشی مراقبت از پوست در برابر آفتاب
کارگاه آموزشی مراقبت از پوست در برابر آفتاب
49,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
70,000 تومان
35,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
36,000 تومان
18,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
نسخه الکترونیکی کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
نسخه الکترونیکی کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
8,000 تومان
6,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
کتاب مواد فعال سطحی دکتر محمد چالکش امیری
کتاب مواد فعال سطحی دکتر محمد چالکش امیری
10,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket

suncare workshop
اطلاعات بیشتر

در صورتیکه امکان حضور در این کارگاه را ندارید، فرم زیر را پر کنید تا پس از برگزاری، خلاصه ای از مطالب ارائه شده برایتان ایمیل شود
arrow

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- نوسازی = Renewal
cell renewal = نوسازی سلولی

skin renewal = نوسازی پوست

tissue renewal = نوسازی بافت
نوسازی
2- سلول های بنیادی = Stem Cells سلولهای بنیادین، سلولهای بنیادی، سلولهای مادر
3- کراتینوسیت = Keratinocytes
corneocytes, terminally differentiated keratinocytes = کورنئوسیت ها، کورنئوسایت ها، کراتینوسیت های تمایز یافته از بخش انتهایی
کراتینوسیت ها، سلولهای سنگفرشی

human epidermal keratinocytes, HEK = کراتینوسیت های اپیدرم انسان
ماده ای که با پوشاندن بوی بد یا از بین بردن باکتری های ایجاد کننده بوی بد، بدن را خوشبو می کند

تلفظ keratinocytes ↓
4- هیپودرم = Hypodermis هیپودرم، هیپودرمیس، لایه زیر پوست
از انواع سورفكتانت هاي نانيونيك است كه در محصولات آرايشي و بهداشتي مصرف زيادي دارد. مایعی گرانرواست که به عنوان ماده کف زا مورد استفاده قرار می گیرد. کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید از ترکیب روغن کوکونات با دی اتانول آمین در حضور کاتالیزور تولید میشود. مایع ویسکوز زرد کمرنگی است که در گروه مواد فعال سطحی غیر یونی قرار دارد.
5- خشن = Harsh
harsh environments = محیط های خشن

harsh soap = صابون خشن
خشن
6- ماده فعال = Active Matter ماده فعال، بخش فعال سورفکتانت آنیونی که با روش تیتراسیون پتانسیومتری در آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت های صنایع شوینده اندازه گیری می شود.
7- بالینی = Clinical
clinical tests = تستهای بالینی، آزمایشات بالینی، آزمون های بالینی، تست های کلینیکی

clinically proven results = نتایج اثبات شده بالینی 

clinical-instrumental study = مطالعه بالینی-دستگاهی
بالینی، کلینیکی

clinical study = مطالعات بالینی


تلفظ clinical tests ↓
8- آدیپوز = Adipose آدیپوز، مرتبط با چربی و بافت چرب

aquaporin adipose, aqpap = آکواپورین آدیپوز
9- لوکاس مایر = Lucas Meyer کمپانی لوکاس مایر
10- مهندس = Engineer مهندس 


تلفظ engineer ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید