چین و چروک های ظریف صورت را می توان با لیزر معالجه نمود.
دستگاه های لیزر را می توان به دو نوع قوی و ضعیف تقسیم بندی کرد:
نوع قوی را ablative و نوع ضعیف را none-ablative می خوانند.
لیزرهای قوی، قدرت اثر بالایی دارند و اغلب 2 تا 3 جلسه برای حصول نتیجه کافیست. لیزرهای ضعیف نیاز به چندین جلسه درمانی دارند و محدودیتی جهت تکرار ندارند.
بر خلاف لیزرهای قوی، لیزرهای ضعیف نیازی به بیهوشی یا بی حسی موضعی ندارند.
لیزر الکساندریات

به خاطر داشته باشید صرفا الکساندرایت بودن دستگاه اهمیت ندارد، یکی از موضوعات بسیار مهم کمپانی سازندست، کمپانی های بسیاری از جمله آسیایی و اروپایی و امریکایی اقدام به تولید دستگاه میکنند، در جریان باشید کشور های آسیایی و حتی کشورهای اروپایی هم قادر به ساخت دستگاه موثر و بدون عوارض نیستند و این تکنولوژی انحصارا در اختیار ایالات متحده امریکا است!
دکتر گیتا مجیدزاده
Instagram: dr.majidzadeh
website: drmajidzadeh.com

عوارض عمل لیزر

قرمزی و پوسته ریزی به مدت یک تا دو هفته، از عوارض لیزرهای قوی است. اما در لیزرهای ضعیف قرمزی یا ورم ظرف چند روز یا چند ساعت از بین می رود.
لیزر الکساندریات
آیا ممکن است من سرطان بگیرم؟ و یا بیماری هایی نظیر سرطان؟ آیا ممکن است من توانایی تولید مثل را از دست بدهم؟ شنیدن کلمات پرتو و یا تابش لیزر به بدن، ناخودآگاه ما را به یاد سرطان می اندازد، خیر چنین نیست به این دلیل که لیزر استفاده شده برای دستگاه های موهای زائد امواجی است که برای تابش غیر یونیزه استفاده می شود این امواج در پوست تولید گرما میکنند که منجر به غیرفعال شدن فولیکول مو و در نهایت مانع رشد مو می شود. این انرژی تنها جذب لایه های سطحی پوست شده و به هیچ عنوان باعث جهش سلولی نمی شود. از طرفی دیگر عمق نفوذ لیزر فقط تا ریشه مو می باشد که در دستگاه هاي جنتل مكس پورو كندلا، این میزان به حداقل خود یعنی 3 میلیمتر رسیده است. ضمنا اگر دستگاه های رفع موهای زائد حتی یک درصد خطر بیماری هایی مثل سرطان را تشدید می کردند (حتی یک مورد گزارش در دنیا) در اولین اقدام تولید آن توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده متوقف می شد.
گاها دیده شده که برخی افراد از لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی ترس دارند، به این علت که مبادا در آینده توانایی بارداری از آنها سلب شود!
قطعا با توضیحات فوق متوجه شدیم که با عمق نفوذ کم دستگاه لیزر (به ویژه دستگاه جنتل مكس پورو كندلا) امکان آسیب رسیدن به اندام های داخلی به هیچ عنوان وجود ندارد.
فراموش نکنیم از سویی دیگر وزارت بهداشت و درمان ایران سازمانیست فوق العاده سخت گیر و اجازه فعالیت سیستم های پزشکی را با استانداردهای سخت گیرانه صادر می کند، اگر حتی یک مورد گزارش بیماری های بدخیم و خطرناک شده بود به طور کلی جلوی فعالیت آن گرفته می شد و توسط رسانه های عمومی اطلاع رسانی می شد، دقیقا مثل دستگاه های سولاریوم که در کشور فقط به صورت غیرقانونی فعالیت می کنند و بارها روابط عمومی وزارت بهداشت از طریق رسانه های عمومی از مضرات آن سخن گفته است. .
منبع: صفحه اینستاگرام دکتر گیتا مجیدزاده (با کسب اجازه از ایشان)
Instagram: dr.majidzadeh
website: drmajidzadeh.com

مراقبت های بعد از لیزر

بعد از لیزرهای قوی، سه ماه باید از آفتاب به طور کامل دوری نمود و هر دو ساعت یک بار، کرم ضدآفتاب استفاده کرد. اما بعد از لیزرهای ضعیف می توان با کرم ضدآفتاب معمولی، زندگی عادی را از سر گرفت.

درمان اسکار آکنه با لیزرهای قوی

فرورفتگی ها و جوشگاه های به جا مانده از جوش غرور یا آبله مرغان، همچنین زخم های کهنه و بریدگی ها و جراحت های جراحی را تاکنون با روش هایی مثل پیلینگ شیمیایی، درم ابریژن و کرم های لایه بردار درمان می نمودند که این روش ها در همه بیماران پاسخ یکسانی نمی دادند و در برخی بیماران فقط درصدی از جای جوش ها بهبود می یافت.
در حال حاضر با روش های لیزر قوی مثل CO2 فرکشنال و ابریوم فرکشنال می توان به نتایج بهتری دست یافت.
بیمار از 5 روز قبل از لیزر باید از مصرف کرم های لایه بردار خودداری نماید و نباید در معرض نور آفتاب به مدت طولانی قرار بگیرد.
بعد از عمل لیزر در دو هفته اول از آفتاب پرهیز نموده و کرم های ضدآفتاب هر دو ساعت تجدید گردد.
عمل لیزر با کمی درد همراه است و پس از پایان عمل، قرمزی و ورم در مناطق لیزر شده دیده می شود.
نکته: لیزر CO2 فرکشنال، نوع قوی لیزر فرکسل است.

درمان پرمویی با لیزر

پرمویی به علت های مختلفی از جمله نژادی، هورمونی و دارویی ایجاد می شود. روش های قدیمی مثل تراشیدن، پلاک کردن و اپیلاسیون اثرشان موقتی بود. بعد از این روش های قدیمی، روش الکترولیز معرفی شد که روش وقت گیری است. زیرا هر مو با سوزن مخصوص با طور جداگانه سوزانده شود و از عوارض آن ایجاد درد و گاهی تغییر رنگ در موضع می توان نام برد.
امروزه لیزرهای الکساندرایت و دیود که توسط مراکز علمی مورد تأیید قرار گرفته، در دسترس است. اشعه لیزر توسط رنگدانه های فولیکول مو جذب و به این ترتیب ریشه مو تخریب می گردد. بدون آنکه به بافت های اطراف صدمه ای وارد کند. معمولا موهای تیره و ضخیم پاسخ بهتری به روش لیزر می دهند و زمان مورد نیاز بسته به تعداد فولیکول ها و موضع مو متفاوت می باشد. درمان با لیزر بدون درد و خونریزیست و عوارض مختصر آن مثل قرمزی، دو تا سه روز بعد از عمل از بین می رود.

موارد منع عمل لیزر

بارداری، مصرف کپسول راکوتان در سه ماه اخیر، آفتاب سوختگی شدید، بیماری پسوریازیس، تبخال و کسانی که اخیرا پیلینگ شیمیایی انجام داده اند یا با کرم های حاوی مواد کراتولیتیک صورت خود را لایه برداری کرده اند، نمی توانند درمان با لیزر را انجام دهند. برای انجام عمل لیزر باید یک هفته از دپیلاسیون (بور کردن موهای صورت)، بند اندازی (اصلاح صورت با بند) گذشته باشد. جراحی های پلاستیک مانند جراحی پلک، گونه برداری و تزریق چربی بعد از سه ماه قابل انجام است.
پس از عمل لیزر، لوازم آرایشی غیراستاندارد و شیمیایی نباید استفاده شود.
تا 5 روز از لباس های خیلی تنگ و چسبان بر روی محل تحت مداوا اجتناب کنید.

یادآوری

• برای رفع چروک های عضلانی بین دو ابرو (چین اخم)، تزریق بوتاکس پیشنهاد می گردد.
• برای چین های بین کنار بینی تا گوشه دهان ( چروک های نازولبیال)، تزریق مواد پرکننده (ژل، چربی، کلاژن) موثر است.
• برای چین های ظریف صورت، لیزر درمانی روش موثری می باشد.




beauty12

برای اطلاع از سرفصل های پکیج آموزشی، کلمه اسکین تراپی را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی لینک اسکین تراپی کلیک کنید و اینترنتی خرید کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید