برند آرایشی بهداشتی لد  

برند آرایشی بهداشتی لد

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: برند لد LED شامل: ضدلک های تریو، تریو D حاوی هیدروکینون، تریوA فاقد هیدروکینون و حاوی عصاره شیرین بیان، تریو S: ضدآفتاب و روشن کننده، لاین محصولات اکتیپور برای پوست های چرب و جوشی، شامل ژل شوینده و ژل کرم. محصولات لد توسط شرکت پوبر وارد می شوند.

book cosmetic directives og
کتاب دوجلدی مقررات و ضوابط تولید محصولات آرایشی بهداشتی در اتحادیه اروپا تألیف دکتر محمد شاه بنده
book skin care
دایرةالمعارف پوست و مو جلد اول مراقبت از پوست از انتشارات موثقی
bulge1
بالج یک برآمدگی در فولیکول مو نزدیک غدد سباسه است که سلول های بنیادی مولد رشد مو در آن قرار گرفته.
cold cream og
کلد کرم ها از قوام بالایی برخوردارند.
dab
دی استیل بولدین به صورت غلاف پوشیده یا کپسوله شده برای افزایش اثربخشی و رهایش بهتر
dioxane isiri 3572
میزان دی اکسان طبق استاندارد ملی شماره 3572 ایران که مربوط به شامپوها است، حداکثر 10ppm برای شامپو بزرگسال و 10ppm برای شامپو بچه می باشد. محدوده فاکتورهای دیگر مثل pH محلول 10 درصد، پایداری، فلزات سنگین بر حسب سرب، آرسنیک بر حسب اکسید آرسنیک، فرمالدئید، نیتروزامین و عدد زئین در این جدول نشان داده شده است.
directives blue
جلد اول کتاب مقررات و ضوابط تولید محصولات آرایشی بهداشتی در اتحادیه اروپا با رنگ آبی
directives pink
جلد دوم کتاب مقررات و ضوابط تولید محصولات آرایشی بهداشتی در اتحادیه اروپا با جلد صورتی
formaldehyde1
ساختمان مولکولی فرمالدهاید
formaldehyde2
مضرات فرمالدئید
formaldehyde3
فرمالدئید چیست؟ یک گاز بی رنگ و با بوی قوی
lavender mordad94
عکس از سرشاخه های گلدار لاوندر
noreva og
نوروا - لد
phosphate as builder in detergents
استفاده از فسفات ها به عنوان بیلدر builder در محصولات شوینده دترجنت
plant Lavandula angustifolia og
لاوندر در گلدان
why formaldehyde
چرا برای کراتینه کردن از فرمالدهید استفاده می شود؟
ibc96 adipic acid lysine
ال لایسین، اتیل استات، گلوتورالدهاید، بنزیل الکل، اسید آدیپیک
cleansing creams and cold creams pouchers p419
علت نامگذاری کلدکرم ها از دیدگاه پوچرز: استفاده از کلدکرم ها روی پوست به علت تبخیر تدریجی آب موجود در امولسیون، موجب ایجاد احساس خنکی روی پوست می شد.
منبع: پوچرز ، ص 419
role of petroleum jelly and iso propyl myristate pouchers 419
 نقش ژل پترولیوم و ایزوپروپیل میریستات در ساختمان کلد کرم. ژل پترولیوم برای افزایش قوام و بهبود بافت کرم استفاده می شود. ایزوپروپیل میریستات برای افزایش رفتار تیکسوتروپیک و پخش شدن بهتر کرم.
منبع: پوچرز ، ص 419
ads0020
 رنگ مو گلد، ساخت کشور اسپانیا
Gold colorazzione
منبع: مجله ایده
ads0065
 محصولات گلدن شاپ
Golden shop
منبع: مجله ایده
ads0113
رنگ موی وینا فرموله شده در گلد اشمیت آلمان با شعار آخرین برگ از دایره دومینوی رنگ و پنج عملکرد در یک رنگ مو
Vina
منبع: مجله ایده
ads0186
محصولات آرایشی زیما شرکت آذین بهداشت پارسه . محصولات آرایشی بهداشتی - رنگ موی گلدن لیدی
Zima
منبع: مجله ایده
pharma61
 بید حاوی تانن ها، فلاونوئیدهایی مثل آپیژنین و آلدئیدهای آروماتیک مثل سالیدوروزوئید وانیلین و اسیدهای سالیسیلیک، وانیلیک، کافئیک و پارا کوماریک می باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma74
 شکل گیاهی تاجریزی. موسم گلدهی این گیاه، خرداد تا شهریور می باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
fda says brazilian blowout is adultrated and misbranded
کراتینه یا صاف کردن موها با روش برزیلی از سازمان غذا و داروی آمریکا اخطار گرفت. در محصولات کراتینه کردن از فرمالدهید به فرم مایع استفاده می شود که در شرایط استفاده، به گاز فرمالدهید تبدیل می شود که یک ماده خطرناک است. در صورت استنشاق، سرطانزا است. همچنین نام این محصول را گمراه کننده خوانده، چرا که گفته عاری از فرمالدهید و بدون فرمالدهید.
formaldehyde other names
شکل های مختلف فرمالدهید: همانطور که می بینید، فرمالدهید با نام های مختلفی از جمله متیلن گلایکول، فرمالین، متیلن اکسید، پارافرم، فرمیک آلدهید، متانال، اوکسومتان، اوکسومتیلن می تواند روی برچسب محصولات درج شود. توجه داشته باشید هر یک از این نام ها را دیدید، بدانید که همان فرمالدئید است.
Builders can also supply and maintain alkalinity, which assists cleaning, especially of acid soils; help keep removed soil from redepositing during washing; and emulsify oily and greasy soils
 بیلدرهای صنایع شوینده قلیاییت مورد نیاز برای پاک کنندگی را به محیط اضافه می کنند. سازنده ها یا بیلدرها ترکیباتی هستند که عمل پاک کنندگی دترجنت ها را افزایش می دهند. مثلا از تشکیل رسوبات اسیدی جلوگیری می کنند. روغن ها را امولسیون می کنند و از رسوب مجدد چرک جلوگیری می کنند. سدیم تری پلی فسفات، سدیم سیلیکات، سولفات سدیم، سدیم کربنات، سدیم پربورات از رایج ترین بیلدرهای صنایع شوینده هستند.
linear cyclic glucose
 گلوکز خطی از نظر تئوری دارای گروه آلدهیدی می باشد. اما از آنجا که معرف شیف را ارغوانی نمی کند، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که ساختار حلقوی دارد. به این صورت که بین کربن 1 و کربن 5 اتم اکسیژن قرار می گیرد و عامل آلدئیدی با جابجایی الکترون از بین می رود.
Phosphates, usually sodium tripolyphosphate (STPP), have been used as builders in detergents
 سدیم تری پلی فسفات به عنوان بیلدر در صنایع شوینده استفاده می شود.
Sodium carbonate (soda ash) is used as a builder but can only soften water through precipitation. Precipitated calcium and magnesium particles can build up on surfaces,
 سدیم کربنات یا خاکستر سودا Soda ash به عنوان بیلدر یا سازنده در فرمولاسیون محصولات شوینده استفاده می شود و موجب نرمی آب می گردد.
2017 09 15_202255
ساختار شیمیایی لیلاک آلدهاید و لیلاک الکل
2017 09 15_202822
فرمالدهید چیست: فرمالدهید گازی است که در بدن انسان ها و حیوانات به صورت طبیعی تولید می شود، فرمالدهید به صورت طبیعی برای تولید برخی اسید های آمینه ضروری بوده که نقش ساختاری در پروتئین های بدن دارد. فرمالدهید به صورت طبیعی در سیب و گلابی وجود دارد و همچنین به صورت طبیعی در برخی سبزیجات پخته تشکیل می شود.
2017 09 15_202847
چرا از ترکیبات آزاد کننده فرمالدئید در محصولات ارایشی استفاده می شود؟ ترکیبات آزاد کننده فرمالدئید در مقدار بسیار کم به عنوان نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی و بهداشت شخصی استفاده می شود .به آرامی مقداری اندک و ایمن از فرماالدهید با گذشت زمان آزاد می کند تا از تشکیل کپک و باکتری و رشد و فساد محجصول جلوگیری شود.
Difference Between Formalin and Formaldehyde
تفاوت های فرمالین با فرمالدهید: فرمالین مایع بی رنگ با بوی تیز است، فرمالدهید یک گاز بی نگ با بوی بسیار تیز است. فرمالین خورنده تر از فرمالدهید است. فرمالین حاوی 37 تا 38 درصد فرمالدهید 10 تا 15 درصد متانول و 48 تا 53 درصد آب است در حالی که فرمالدهید فقط یک ترکیب است. فرمالین می تواند به عنوان ضد عفونی کننده و آفت کش استفاده شود به عنوان نگهدارنده و محافظ استفاده میشود. فرمالدهید یک ماده ی پیش ساز رایج برای ترکیبات پیچیده تر مثل اوره فرمالدهید رزین، رزین های ملامین، رزین های فنول فرمالدهید می باشد.
formaldehyde blowout
یک کار ابتکاری برای بی ضرر کردن روش کراتینه کردن. یک دانش آموز خوش ذوق این طرح را ارائه داده و گفته اگر بالای سر مشتری یک کابین تهویه هوا تعبیه شود هم مشتری و هم ارایشگر از آسیب فرمالدئید در امان خواهند بود
formaldehyde bottle
بطری فرمالدئید
formaldehyde releaers
اگر می خواهید محصولی که خریداری می کنید فاقد مواد شیمیایی آزاد کننده فرمالدئید باشد باید به این ترکیبات دقت کنید. dmdm هیدانتوئین، ایمیدازولیدینیل اوره، دیازولیدینیل اوره، کواتورنیوم 15، بُرونوپول، 5برومو 5نیترو 1 و 3 دی اکسان، هیدروکسی متین گلیسینات.
formaldehyde wanted
ساختار شیمیایی فرمالدئید ماده ی اشتعال زا برچسب درج شده روی بسته بندی فرمالین
formalin formaldehyde
بطری حاوی فرمالین محلول فرمالدهید در آزمایشگاه شیمی.
Functional groups in organic molecules
گروه های عاملی هیدروکسیل، کربونیل، در الکل ها آلدهید ها و کتون ها به همراه مثالی از هریک به ترتیب : اتانول استالدهید استون.
laque
هولدر سیلیکونی لاک ناخن. ابتکاری برای استفاده ی آسان از لاک ناخن.
methylene glycol is formaldehyde
متیلن گلایکن همان فورمالدهید است.
sgs formaldehyde
فرمالدهید در قوانین همان طور که میبینید فرمالدهید فقط به عنوان نگهدارنده در حداکثر 1/0 درصد برای محصولات بهداشت دهان و 2/0 درصد برای سایر محصولات به جز اسپری های افشانه ای مجاز است. تمام ترکیبات حاوی فرمالدهید یا حاوی فرمالدهید آزاد در درصد 05/0 درصد و بالاتر باید برچسبی داشته باشند که در آن نوشته باشند حاوی فرمالدهید .فذمادهید در حداکثر 5 درصد برای سخت کننده های ناخن مجاز است.
the keratin vs page v3 final
استفاده از پلیمر های پیوند دهنده در مقایسه با فرمالدهید در ترکیبات صاف کننده مو
perfume dictionary a
ابسولوت عصاره الکلی کانکریت است. آکورد آمیزه‌ای از ترکیبات عطری است که شدت بوی آنها متعادل بوده و لذت بخش است. عموماً بعنوان جزء سازنده عطر استفاده می‌شود.
الکلی: محصول عطری که برای استفاده روی پوست طراحی شده و ماده حامل آن اتانول الکلی است مثل شانل شماره 5، غلظت عطر می‌تواند از 2 درصد برای ادوکلن تا 30 درصد برای اکستریت تغییر کند.
آلدهیدی: مشخصه بویایی برای تعریف اثر استفاده از آلدهیدهای آلیفاتیک در غلظت زیاد مثل آلدهید 10 کربنه.
آنوسمیا: همان بیماری نابویایی، عدم توانایی درک بوها. عموماً و خصوصاً برای مولکول‌های خاص می‌تواند مشکل ژنتیکی باشد یا در اثر داروها یا تخریب بینی و مغز ایجاد شده باشد.
perfume ingredients benzaldehyde vanilin
 ترکیبات تشکیل دهنده عطر: بنزالدهید بوی بادام، وانیلینگ، شبیه بوی وانیل، اتیل بنزن و تلوئن: بوهای شیرین، اتیل هگزانول بوی ملایم شبیه گل‌ها
The Chemistry of Fragrances From Perfumer to Consumer edited by Charles S Sell page 64
 سنتز سیترال از فرمالدهید و ایزوبوتیلن
Elevated production of sebum by hyperactive sebaceous glands or blockage of the follicle can cause C. acnes bacteria to grow and multiply
 توليد بيش از حد سبوم توسط غدد بيش فعال سباسه يا گرفتگي فوليكول ها ممكن است باعث رشد و تكثير باكتري مولد آكنه گردد.

• Biomimetic
• لد

کارگاه 2 خرداد در این مکان و با ظرفیت بسیار محدود برگزار می شود. آدرس: تهران، ظفر
برای ثبت نام، روی عکس بالا کلیک کنید یا نام و نام خانوادگی تان را به شماره 09101971690 پیامک کنید

کانال تلگرام اصلی

@hosnani1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید