الاستین = elastin  

الاستین = elastin

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه الاستین، Elastin می باشد.

الاستین چیست؟


الاستین = Elastin
tropoelastin = تروپوالاستین

elastin = الاستین

ALARIA ESCULENTA — Edible seaweed high in essential fatty acids and antioxidants. A rich moisturizer, it stimulates the creation of hyaluronic acid within the skin and helps support collagen and elastin to promote skin elasticity. It has been clinically proven to significantly increase firmness when applied twice daily to the skin for 28 days. (INCI dictionary) 
جلبك دريايي خوردني داراي مقدار زيادي اسيد چرب ضروري و آنتي اكسيدان. مرطوب كننده غني كه ساخت هيالورونيك اسيد را در پوست افزايش مي دهد و كلاژن و الاستين پوست را حمايت مي كند. و به اين ترتيب الاستيسيته يا كشساني پوست افزايش مي يابد.
AMINO ACIDS — Amino acids are “the building blocks” that make up proteins. Because proteins are necessary to every living cell and are involved in every major process in the body, amino acids are essential to health. Of the roughly 28 known amino acids, 80 percent are manufactured by the body. The others, known as essential amino acids, must be obtained from the diet. Amino acids support proteins in the skin (collagen, elastin, etc.) and, used in certain combinations, help regulate oil production in the skin and scalp. Human hair is made up of 18 amino acids, which is why many quality hair care products contain them. (INCI dictionary) 
اسيدهاي آمينه: اجزاي سازنده پروتئين ها هستند. پروتئين ها براي هر سلول زنده ضروري هستند. حدوداً 28 نوع اسيد آمينه شناخته شده است. 80 درصد آنها توسط بدن ساخته مي شود. بقيه آنها كه به آنها اسيدهاي آمينه ضروري مي گويند بايد توسط رژيم غذايي بدن تأمين گردد. آمينواسيدها پروتئين هاي پوست (مثل كلاژن و الاستين) را حمايت مي كند. موي انسان 18 اسيد آمينه دارد، به همين علت در تركيبات محصولات مراقبت از پوست از اسيدهاي آمينه استفاده مي شود.
CARNOSINE — Naturally occurring combination of the amino acids histidine and alanine, used in skin care products for its pro- tective and skin rejuvenating proper ties. An antioxidant and anti-in- flammatory, it protects collagen and elastin fibers in the skin from oxidative stress, improves elasticity and reduces wrinkles and other signs of aging. (INCI dictionary)
ELASTIN — See Hydrolyzed Elastin. (INCI dictionary)
HYDROLYZED ELASTIN — A naturally derived, water-soluble protein of bovine origin. Elastin is one of the three main proteins found in the skin, along with collagen and reticulin. Applied topically, it helps attract and retain moisture. (INCI dictionary)
Elastin – Hydrolyzed elastin (INCI dictionary)
CHLORELLA VULGARIS: Chlorella Vulgaris is a microalgae that stimulates collagen and elastin production while protecting these skin proteins from early cell death caused by inflammation enzymes elevated during stress. (cellularskinrx.com)
FERULIC ACID: Ferulic acid is an excellent antioxidant, neutralizing free radicals,thus preventing premature aging of the skin caused by free radical damage to elastin and collagen. Ferulic acid acts synergistically with other antioxidants, specifically vitamin C and E, to double their ability to protect the skin from UV radiation. (Interestingly, Ferulic Acid's antioxidant activity is actually boosted by exposure to UV light.) The addition of Ferulic Acid to solutions that contain l-ascorbic acid helps to stabilize 90% of the vitamin C (l-ascorbic acid) and 100% stability is conferred upon Vitamin E (tocopherol). Used in F*a*C*E Synergy Serum. (cellularskinrx.com)
OXIDO REDUCTASES: Oxido Reductases is a powerful antioxidant agent that helps to reduce the oxidation process that can lead to premature aging. Oxido Reductases acts as a free radical scavenger, neutralizing free radical molecules in the skin that can lead to collagen/elastin damage. Oxido Reductases has also been shown to have skin lightening properties. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
RETINOL: Retinol is pure active Vitamin A which is scientifically proven to produce healthy, plump skin cells. Because Retinol's molecular structure is small enough to penetrate the outer layers of the epidermis, it can repair deeper layers within the skin.  Collagen and elastin are positively impacted by the benefits of Retinol, as it stimulates the production of collagen in the skin layers, and helps to rebuild and repair elastin fibers. Retinol accelerates cell turnover, encouraging dead skin cells to naturally exfoliate more quickly, thus revealing healthy, fresh cells. It is an excellent ingredient that aids in the repair of sun damaged skin.  Retinol has been proven to be extremely helpful in the treatment of acne without the drying effects (cellularskinrx.com)
SOY PEPTIDES: Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and increase collagen and elastin synthesis. This results in firmer-looking skin. Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to UV light and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing inflammation. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
Elastin: Protein found in the neck ligaments and aortas of cows. Similar to collagen. Can’t affect the skin’s own elasticity. Alternatives: synthetics, protein from plant tissues. (peta.org)
“Natural Sources”: Can mean animal or vegetable sources. Most often in the health-food industry, especially in the cosmetics area, it means animal sources, such as animal elastin, glands, fat, protein, and oil. Alternatives: plant sources. (peta.org)

تروپوالاستین = Tropoelastin
tropoelastin = تروپوالاستین


واژه «الاستین» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول


 کرم دور چشم رینکل کورکشن رک فرمول اختصاصی این محصول، ترکیب سه گانه ای است از بایوپپتید ، رتینول و هیالورونیک اسید که قوی ترین مواد موثر ضدچروک آرایشی به شمار می آیند. این کرم با برابر کردن سرعت متابولیسم سلولی، افزایش درصدی الاستین و افزایش درصدی نوسازی کلاژن، چروک های اطراف چشم را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. رتینول به کار رفته در این کرم، خالص ترین فرم ویتامین A بوده و به عنوان یکی از موثرترین ضدچروک های آرایشی توسط متخصصین پوست ارزیابی شده است. کرم دور چشم رویتالیفت لورآل
 به عنوان مواد موثره در فرمولاسیون محصولات خود استفاده می کند. «پرو رتینول A» یکی از ترکیبات انحصاری کمپانی لورآل است که حاوی شکل کم اثرتر رتینول (رتینیل پالمیتات) است. لورآل با همکاری دانشگاه میشیگان چند تحقیق دانشگاهی در مورد «پرو رتینول A» انجام داده تا جایگاه علمی مناسبی برای این ترکیب انحصاری دست و پا کند. نقش پرولَستیل در این کرم، نوسازی فیبرهای الاستین است. عصاره رازیانه دریایی به اثر پرو رتینول در افزایش نوسازی سلولی کمک می کند. کرم دور چشم ایزولیفت اوریاژ
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است.
 2-     کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود.
 استفاده از عوامل تحریک کننده تولید کلاژن و الاستین: برخی محصولات ضدپیری که حاوی پپتیدها هستند و برخی از روش های تهاجمی که موجب تحریک تولید کلاژن و الاستین می شوند می توانند در رفع منافذ باز پوست چاره ساز باشند
 این کرم ها از شکسته شدن بیش از حد الاستین و کلاژن جلوگیری می کنند و به این ترتیب ساختار #منافذپوست حفظ می شود. حتی برخی از این کرم ها فیبروبلاستها را برای ساخت کلاژن و الاستین بیشتر تحریک می کنند.
 بله میکرونیدلینگ از روش های تهاجمی درمان منافذ پوست است که توسط پزشک با تجربه باید انجام شود. در این روش با استافاده از سوزن های بسیار ریز، شکاف هایی به صورت کنترل شده روی پوست ایجاد می کنند تا فیبروبلاستها را برای تولید کلاژن و الاستین بیشتر تحریک کنند. در اثر افزایش کلاژن و الاستین، ساختار منافذ پوست بهبود می یابد و دهانه های آن جمع تر می شود. البته تا زمانی که هنوز مشکل ترشح بیش از حد ترشح چربی توسط غدد چربی پوست تان برطرف نشده استفاده از #میکرونیدلینگ پول حرام کردند است چون باز هم جریان ترشحات چربی منجر به تخریب دهانه منافذ پوست می گردد.
مشاهده مطلب

ماتریس پوست

ماتریس برون سلولی یا ماده زمینه ای درم، بافتی است که سلولها را به هم پیوند می دهد.
 •  الاستین: با وجود اینکه تنها 2 درصد کل پروتئین های درم را تشکیل می دهد، الاستین مهمترین عامل سفتی و کشسانی پوست است.
 •  رتیکولین (فیبرهای مشبک) که ترکیبی از فیبرونکتین و کلاژن III است. ماتریس پوست چیست؟ ماتریس پوست (2) ماده ژل مانندی است که سلولهای اصلی بخش میانی پوست (فیبروبلاستها) در درون آن قرار گرفته اند. در ماتریس سلول علاوه بر هیالورونیک اسید، کلاژن و الاستین نیز وجود دارند. نکته: کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید همگی توسط فیبروبلاستها (3) سنتز شده و پس از سنتز، از فیبروبلاست خارج شده و وارد ماتریس پوست می شوند.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 درم: میان پوست همانطور که در شکل دیده می شود، درم در زیر اپیدرم قرار گرفته و توسط یک غشاء از آن جدا شده است. اما مثل اپیدرم ساختار لایه لایه ای ندارد. درم در واقع بستر و محل تغذیه اپیدرم می باشد. استحکام و انعطاف این بستر به علت وجود رشته های کلاژن و الاستین است که به صورت یک شبکه فیبری در سرتاسر درم تنیده شده اند. کلاژن فراوانترین رشته فیبری تشکیل دهنده این بستر است، بطوریکه درصد وزن خشک درم را کلاژن تشکیل می دهد. کلاژن مسئول استحکام پوست است. الاستین نیز یکی دیگر از پروتئینهای فیبری تشکیل دهنده درم است. با وجود اینکه الاستین تنها درصد کل پروتئین های درم را تشکیل می دهد، اما مهمترین عامل کشسانی و قابلیت انعطاف پوست محسوب می شود. کلاژن مسئول استحکام است. الاستین مسئول کشسانی پوست است. فیبرهای کلاژن، الاستین، لامینین، فیبرونکتین و ... در درم توسط سلولهایی به نام فیبروبلاست تولید می شود. اضافی کلاژن و الاستین تولید شده در پوست توسط آنزیمهای تجزیه کننده پروتئین (کلاژناز و الاستاز) تجزیه شده و از بین می رود. در حالت عادی و در سنین جوانی تعادل منظمی بین تولید فیبرها توسط فیبروبلاستها، تجزیه آنها توسط آنزیمهای تجزیه کننده و مهار آنزیمهای تجزیه کننده توسط مهارکننده های طبیعی پوست وجود دارد. در شکل زیر این تعادل به خوبی نشان داده شده است.
 با افزایش سن و در هنگام کهولت، فیبروبلاست ها مثل سنین جوانی، قدرت تولید کلاژن و الاستین را ندارند. بنابراین نمی توانند به میزان کافی کلاژن و الاستین تولید کنند و به این ترتیب، پوست نازک تر شده، استحکام و قابلیت انعطاف خود را از دست داده و چروک ها بر روی آن شکل می گیرند.
مشاهده مطلب

آناتومی و ساختار پوست

پوست، تمام قسمت های بدن را پوشانده و از آن محافظت می کند. مو و ناخن از ضمائم پوست هستند. 
 اپیدرم- لایه فوقانی پوست درم: میان پوست همانطور که در شکل دیده می شود، درم در زیر اپیدرم قرار گرفته و توسط یک غشاء از آن جدا شده است. اما مثل اپیدرم ساختار لایه لایه ای ندارد. درم در واقع بستر و محل تغذیه اپیدرم می باشد. استحکام و انعطاف این بستر به علت وجود رشته های کلاژن و الاستین است که به صورت یک شبکه فیبری در سرتاسر درم تنیده شده اند. کلاژن فراوانترین رشته فیبری تشکیل دهنده این بستر است، بطوریکه درصد وزن خشک درم را کلاژن تشکیل می دهد. کلاژن مسئول استحکام پوست است. الاستین نیز یکی دیگر از پروتئینهای فیبری تشکیل دهنده درم است. با وجود اینکه الاستین تنها درصد کل پروتئین های درم را تشکیل می دهد، اما مهمترین عامل کشسانی و قابلیت انعطاف پوست محسوب می شود.
مشاهده مطلب

آشنایی با آفتاب سوختگی

0
مشاهده مطلب

آشنایی با پیری پوست

تابش خورشید، دخانیات، الکل و تغذیه نامناسب 4 عامل بیرونی پیر شدن پوست است. اما بیش از 90 درصد پیری پوست به علت مواجهه با نور آفتاب اتفاق می افتد. برخی دانشمندان پیری پوست را به دو نوع ژنتیکی و نوری تقسیم بندی می کنند. افزایش رادیکال های آزاد، افزایش فعالیت آنزیم های تجزیه کننده پروتئین، کاهش فاکتورهای رشد و کاهش قدرت اتصال درم و اپیدرم از جمله عوامل پیری پوست می باشند.
 - تغذیه نامناسب: خوردن میوه و سبزیجات ، از پیری پوست جلوگیری می کند. نور UV با آسیب زدن به بافتهای الاستین و کلاژن پوست، همچنین ایجاد رادیکالهای آزاد در پوست باعث آسیب به آن می شود. مشخصه های پوست پیر شده صرفنظر از علتهای پیری پوست، از مشخصه های پوست پیر شده می توان به موارد زیر اشاره نمود:
 افزایش فعالیت آنزیم های پروتئولیتیک (تجزیه پروتئین ها) تجزیه پروتئین ها توسط آنزیم های ماتریس متالوپروتئیناز انجام می شود. این آنزیم ها مسئول تجزیه پروتئین های ساختاری پوست مثل کلاژن، لامینین ، فیبرونکتین و الاستین هستند. برای تضمین هم ایستایی پوست، فعالیت آنزیم های ماتریس متالوپروتئیناز (MMPs) باید به خوبی توسط پروتئین هایی که «مهارکننده های بافتی متالوپروتئینازها » ( TIMPs ) نام دارند تنظیم شود. از بین رفتن تعادل بین فعال سازی و مهار MMP ها نقش مهمی در پاتوفیزیولوژی پیری پوست دارند. کاهش میزان تولید TIMP و افزایش میزان تولید MMP هر دو موجب پیری پوست می شوند. کاهش فاکتورهای رشد فاکتور های رشد پپتیدهایی هستند که بدن آنها را تولید کرده و برای تعدیل فعالیت سلولی از آنها استفاده می کند. «فاکتور رشد تبدیلی » (TGF-b) در صنایع آرایشی اهمیت زیادی دارد زیرا نقش مهمی در تنظیم سنتز پروتئین های ماتریس برون سلولی دارد. کاهش اتصال درم و اپیدرم سلول برای ادامه حیات خود نیاز به یک ماتریس دارد تا جای خود را در آن محکم کند. متاسفانه فرایند پیری، موجب کاهش تولید رشته های سازنده این ماتریس و افزایش تخریب آنها می شود. این امر موجب تضعیف ساختار DEJ و پهن شدن آن می شود. این تغییرات ساختاری موجب کاهش مساحت در دسترس برای تبادل موادغذایی و تخلیه محصولات جانبی متابولیسم بین درم و اپیدرم می شود. در نتیجه نرخ نوسازی سلول ها در اپیدرم کاهش یافته و رادیکال های آزاد در اپیدرم تجمع می کنند. حفظ و ترمیم برهمکنش های سلول- ماتریس در فصل مشترک درم و اپیدرم موجب شادابی و جوانی پوست می شود.
مشاهده مطلب

نقش آنزیم الاستاز در زیبایی پوست

0
 الاستاز آنزیمی از خانواده پروتئازها است که پروتئین ها را تجزیه می کند. الاستاز الاستین و در کنار آن کلاژن را تجزیه می کند.
مشاهده مطلب

مفهوم پیری اینفرا در متون بهداشتی آرایشی

پیری اینفرا یا پیری پوست در اثر مواجهه با پرتوهای فروسرخ یا مادون قرمز خورشید است که مورد توجه مطالعات اخیر دانشمندان در حوزه محصولات مراقبت از پوست قرار گرفته است. پرتوهای فروسرخ با افزایش تولید ماتریس متالو پروتئینازها، تشکیل گونه های فعال اکسیژن و از بین بردن کلاژن و الاستین پوست، می تواند موجب ایجاد پیری اینفرا شود.
مشاهده مطلب

الاستین چیست؟

دومین پروتئین مهم لایه میانی پوست بعد از کلاژن پروتئینی به نام الاستین است که 4 درصد وزن خشک درم را تشکیل می دهد. الاستین می تواند تا 2 برابر کش بیاید.
 دومین پروتئین مهم درم (بعد از کلاژن) الاستین است. می باشد الاستین حدود % از وزن خشک بدون چربی درم را تشکیل می دهد.
 این ماده سفتی کمتری از کلاژن دارد و تا % می تواند افزایش طول یابد. الاستین توسط میکروفیبریل ها احاطه شده است. فیبرهای الاستیک درم بر اثر آنزیم هایی مانند الاستاز تخریب می شوند. تابش نور خورشید به سطح پوست سبب تسریع این تخریب و تبدیل این فیبرهای ارتجاعی به حالت بی شکل، می گردد. برخی از لیزوزیم های موجود در پوست با اتصال به الاستین مانع از تأثیر الاستاز و محافظت از این فیبرها می شوند. علاوه بر اثر تخریبی اشعه ماورای بنفش خوررشید بر الاستین، مطالعات نشان می دهد که میزان الاستین موجود در پوست با افزایش سن، حتی در نقاطی که در معرض تابش مستقیم نور خورشید نمی باشند نیز کاهش چشمگیری می نماید.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: میکرودرم ابرشن

برای کاهش چروک های پوست، لکه های پیری و درمان منافذ باز پوستی از روش میکرودرم ابرشن استفاده می شود.
 دلیل آن سفت شدن پوست ناشی از افزایش کلاژن و الاستین است. با میکرودرم ابریژن میتوان لک های اپیدرمال را حذف نمود.
 RF امواج رادیویی را از روی پوست وارد پوست می کند به این ترتیب ملکول آب و سلول حرکت می کند و در اثر اصطکاک در بخش میانی پوست گرما ایجاد شده و کلاژن و الاستین تحریک می شود اما RF فرکشنال سوزن دارد سوزن ها البته تعدادشان کم است و امواج رادیویی از نوک سوزن وارد می شود. فرکشنال تاثیر بیشتری دارد اما عوارضی مثل اسکار، لک و سوختگی به جا می گذارد.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پرتوهای فرابنفش

0
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی و محصولات کدلی

کدلی در تاکستان های فرانسه متولد شد. جایی که تفاله های انگور را پس از آبگیری دور می ریختند. اما محققان متوجه شدند این تفاله ها را می توان برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و پلی فنلی موجود در انگور و بکارگیری در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نمود. 
 وین اکسپرت به ضدچروک ها و سفت کننده های پوست کدلی اطلاق می شود که حاوی یک سرم سفت کننده، سرم دور چشم و لب، کرم و فلوئید روز و کرم شب می باشد. تمام محصولات این گروه حاوی رسوراترول استخراج شده از ساقه درخت مو می باشند. گفته می شود که رسوراترول راز طول عمر صدساله گیاه مو است. رسوراترول قابلیت ساخت کلاژن و الاستین را دارد و به همین علت باعث افزایش سفتی و قوام پوست می شود.
مشاهده مطلب

نفوذ به پوست - قسمت اول کاهش اندازه ذرات

پوست انسان سد نفوذ ناپذیری است که مواد به آسانی به داخل آن نفوذ نمی کند. به همین دلیل باید راه هایی پیدا کرد که بتوانیم مواد موثره و ترکیبات دارویی را به داخل پوست وارد کنیم. یکی از این راه ها که ساده ترین آن ها هم هست، این است که سایز آنها را کاهش دهیم. مثلا کلاژن و الاستین مولکول های بزرگی هستند و به راحتی به پوست نفوذ نمی کنند. آنها از جنس پروتئین هستند. ولی اگر پروتئین را کوچک کنیم به پپتیدها واسیدهای آمینه تبدیل می شوند. پپتیدها و اسیدهای آمینه راحت تر به داخل پوست نفوذ میکنند. یا مثلا هیالورونیک اسید یک مولکول پلیمری است و از تعداد زیادی واحد همشکل تشکیل شده است. کوچک کردن سایز هیالورونیک اسید می تواند به افزایش نفوذ آن کمک کند.
مشاهده مطلب

داروغه های زیبایی - رادیکال های آزاد

رادیکال های آزاد ترکیباتی تشنه الکترون هستند که الکترون های سلول های بدن را می دزدند. درست مثل داروغه که داخل شهر گشت زنی می کرد، مالیات مالیات می کرد و مردم بیچاره را می چاپید. ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نقش رابین هود را بازی میکنند. به رادیکال های آزاد الکترون می دهند تا دست از سر سلولها بردارد. میوه ها و سبزیجات تازه، ویتامین سی، قرص جوشان، کرم های حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان مثل کیوتن، کرم های حاوی ویتامین E و ویتامین C تعدادی از راه های تامین انتی اکسیدان مورد نیاز پوست است.
 در داخل بدن ما هم داروغه هایی وجود دارد به نام رادیکال آزاد (Free radical). این رادیکال های آزاد به سلول های بدن رحم نمی کنند. سلول های پوست را که معرفی کردیم در ویدئوهای قبلی، مثل سلول های ملانین ساز (Melanin maker)، مثل سلول های کراتین ساز (Kratin maker)، سلول های کلاژن ساز (Collagen maker) و الاستین ساز (Elastin maker) این ها در دیوارشان، در هسته شان الکترون هایی است که این داروغه دوست دارد این ها را از آن ها بدزد.
مشاهده مطلب

اثر استرس بر پوست و مو

در داخل فولیکول مو سه دسته سلول وجود دارد. سلولهای کراتینوسیت که مسئول کراتین سازی یا موزایی هستند. سلولهای ملانوسیت که مسئول ملانین سازی و مشکی بودن مو هستند و سلولهای فیبروبلاست که درمال پاپیلا را تشکیل میدهند. در اثر استرس، رادیکال های آزاد تولید می شود. رادیکال های آزاد برای تامین الکترون مورد نیاز خود به سلولهای کراتینوسیت حمله می کند و آنها را ازکار می اندازد. به این ترتیب موزایی متوقف می شود. همچنین به سلولهای ملانوسیت حمله می کنند و از غشا و هسته آن سلول الکترون می دزدند و سلول را از کار می اندازند. به این ترتیب سلولهای ملانین ساز از بین رفته و مو سفید می شود. همچنین با پروکسی کردن لیپیدهای غشاء سلولهای فیبروبلاست و ازکار انداختن آنها موجب کوچک شدن درمال پاپیلا و سست شدن استحکام مو به پوست سر می شود. همچنین با اثرگذاری روی سلولهای فیبروسیت پوست سایر نواحی بدن، کلاژن سازی و الاستین سازی را متوقف نموده و موجب پیرشدن پوست می شوند.
 از این سلول های فیبروبلاست نه تنها در این قسمت برآمدگی بلکه در بقیه قسمت های پوست هم وجود دارد و در نتیجه رادیکال های آزادی که در اثر استرس تولید می شود باعث می شود که این سلول ها هم از بین برود، کلاژن و الاستین تولید نکند و در نهایت پوستی که این شکلی بوده، این شکلی می شود.
مشاهده مطلب

تیرگی، لک و حلقه های تیره اطراف چشم

تیرگی پوست در اثر دو عامل به وجود می آید. عامل اول سلولهای رنگدانه ساز یا ملانوسیت است که معمولا در اثر تحریک با نور آفتاب ایجاد می شود. اما عامل دوم که علت اصلی تیرگی پوست اطراف چشم است، خروج خون از داخل مویرگ ها و نشت آنها به بیرون و وارد شدن در فضای بین سلولی است. خون از گلبول های قرمز، گلبول های سفید و مایع پلاسما تشکیل شده است. گلبول قرمز اکسید می شود و سیاه می شود و سیاهی دور چشم را تشکیل می دهد. گلبول سفید یا لوکوسیت ها بعد از خارج شدن از مویرگ ها و وارد شدن به بافت همبند پوست موجب تحریک ساخت الاستاز می شوند که الاستین پوست را از بین می برد و تجزیه می کند. مایع پلاسما موجب پف کردن دور چشم می شود. برای رفع تیرگی پوست اطراف چشم باید از ترکیباتی مثل کافئین استفاده کرد که علاوه بر خاصیت آنتی کسیدانی، در تخلیه مایعات لنفی نقش دارد. همچنین کرم های دور چشم که حاوی ترکیبات شیمیایی از بین برنده تیرگی پوست است می تواند کمک کند. ویتامین کا هم که ویتامین انعقاد خون است و از خروج خون از مویرگ ها جلوگیری می کند وتاثیر زیادی در رفع تیرگی دور چشم دارد. اما باید با احتیاط مصرف شود زیرا بسیاری از مصرف کنندگان به آن آلرژی دارند.
مشاهده مطلب

واژه «الاستین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ALARIA ESCULENTA — Edible seaweed high in essential fatty acids and antioxidants. A rich moisturizer, it stimulates the creation of hyaluronic acid within the skin and helps support collagen and elastin to promote skin elasticity. It has been clinically proven to significantly increase firmness when applied twice daily to the skin for 28 days. (INCI dictionary) 
جلبك دريايي خوردني داراي مقدار زيادي اسيد چرب ضروري و آنتي اكسيدان. مرطوب كننده غني كه ساخت هيالورونيك اسيد را در پوست افزايش مي دهد و كلاژن و الاستين پوست را حمايت مي كند. و به اين ترتيب الاستيسيته يا كشساني پوست افزايش مي يابد.
AMINO ACIDS — Amino acids are “the building blocks” that make up proteins. Because proteins are necessary to every living cell and are involved in every major process in the body, amino acids are essential to health. Of the roughly 28 known amino acids, 80 percent are manufactured by the body. The others, known as essential amino acids, must be obtained from the diet. Amino acids support proteins in the skin (collagen, elastin, etc.) and, used in certain combinations, help regulate oil production in the skin and scalp. Human hair is made up of 18 amino acids, which is why many quality hair care products contain them. (INCI dictionary) 
اسيدهاي آمينه: اجزاي سازنده پروتئين ها هستند. پروتئين ها براي هر سلول زنده ضروري هستند. حدوداً 28 نوع اسيد آمينه شناخته شده است. 80 درصد آنها توسط بدن ساخته مي شود. بقيه آنها كه به آنها اسيدهاي آمينه ضروري مي گويند بايد توسط رژيم غذايي بدن تأمين گردد. آمينواسيدها پروتئين هاي پوست (مثل كلاژن و الاستين) را حمايت مي كند. موي انسان 18 اسيد آمينه دارد، به همين علت در تركيبات محصولات مراقبت از پوست از اسيدهاي آمينه استفاده مي شود.
CARNOSINE — Naturally occurring combination of the amino acids histidine and alanine, used in skin care products for its pro- tective and skin rejuvenating proper ties. An antioxidant and anti-in- flammatory, it protects collagen and elastin fibers in the skin from oxidative stress, improves elasticity and reduces wrinkles and other signs of aging. (INCI dictionary)
ELASTIN — See Hydrolyzed Elastin. (INCI dictionary)
HYDROLYZED ELASTIN — A naturally derived, water-soluble protein of bovine origin. Elastin is one of the three main proteins found in the skin, along with collagen and reticulin. Applied topically, it helps attract and retain moisture. (INCI dictionary)
Elastin – Hydrolyzed elastin (INCI dictionary)
CHLORELLA VULGARIS: Chlorella Vulgaris is a microalgae that stimulates collagen and elastin production while protecting these skin proteins from early cell death caused by inflammation enzymes elevated during stress. (cellularskinrx.com)
FERULIC ACID: Ferulic acid is an excellent antioxidant, neutralizing free radicals,thus preventing premature aging of the skin caused by free radical damage to elastin and collagen. Ferulic acid acts synergistically with other antioxidants, specifically vitamin C and E, to double their ability to protect the skin from UV radiation. (Interestingly, Ferulic Acid's antioxidant activity is actually boosted by exposure to UV light.) The addition of Ferulic Acid to solutions that contain l-ascorbic acid helps to stabilize 90% of the vitamin C (l-ascorbic acid) and 100% stability is conferred upon Vitamin E (tocopherol). Used in F*a*C*E Synergy Serum. (cellularskinrx.com)
OXIDO REDUCTASES: Oxido Reductases is a powerful antioxidant agent that helps to reduce the oxidation process that can lead to premature aging. Oxido Reductases acts as a free radical scavenger, neutralizing free radical molecules in the skin that can lead to collagen/elastin damage. Oxido Reductases has also been shown to have skin lightening properties. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
RETINOL: Retinol is pure active Vitamin A which is scientifically proven to produce healthy, plump skin cells. Because Retinol's molecular structure is small enough to penetrate the outer layers of the epidermis, it can repair deeper layers within the skin.  Collagen and elastin are positively impacted by the benefits of Retinol, as it stimulates the production of collagen in the skin layers, and helps to rebuild and repair elastin fibers. Retinol accelerates cell turnover, encouraging dead skin cells to naturally exfoliate more quickly, thus revealing healthy, fresh cells. It is an excellent ingredient that aids in the repair of sun damaged skin.  Retinol has been proven to be extremely helpful in the treatment of acne without the drying effects (cellularskinrx.com)
SOY PEPTIDES: Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and increase collagen and elastin synthesis. This results in firmer-looking skin. Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to UV light and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing inflammation. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
Elastin: Protein found in the neck ligaments and aortas of cows. Similar to collagen. Can’t affect the skin’s own elasticity. Alternatives: synthetics, protein from plant tissues. (peta.org)
“Natural Sources”: Can mean animal or vegetable sources. Most often in the health-food industry, especially in the cosmetics area, it means animal sources, such as animal elastin, glands, fat, protein, and oil. Alternatives: plant sources. (peta.org)



package1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید