شیرین بیان = Licorice  

شیرین بیان = Licorice

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه شیرین بیان، Licorice می باشد.
شیرین بیان

شیرین بیان چیست؟


شیرین بیان = Licorice
Licorice, Glycyrrhiza glabra = شیرین بیان، مک، سوس، شیرین بن، گیاه علفی چند ساله، ریشه این گیاه در طب سنتی و شیرینی پزی کاربرد دارد. از عصاره شیرین بیان در صنایع آرایشی بهداشتی نیز استفاده می شود.

Licorice
Licorice-extract-contains-glabridin,-a-flavonoid-that-prevents-UVB-induced-pigmentation-and-inhibits-the-activity-of-tyrosinas
Licorice
licorice


واژه «شیرین بیان» در مقالات سایت احسان حسنانی

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
 سایر ترکیبات گلابریدین که در شیرین بیان وجود دارد یک عامل گیاهی است برای خانم های باردار قابل استفاده است
 برای افرادی که بار اول درمان لک را شروع می کنند دوره درمان 9 تا 12 ماه است. در طی دوره درمان نباید ضد لک را عوض کرد. ترکیبات آن عبارتند از: عصاره شیرین بیان و 10 درصد اسید آلفا هیدروکسی
 برای افرادی که لک های مقاومتری نسبت به درمان دارند جایگزین هیدروکینون است. ترکیبات آن عبارتند از: عصاره شیرین بیان + آلفا هیدروکسی 12 درصد + ویتامین C
مشاهده مطلب

گیاه شیرین بیان Licorice

گیاه شیرین بیان یا به انگلیسی Licorice با نام علمی Glycyrrhiza glabra یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه


 ایوروشه گیاهان ایوروشه عصاره آفلوئیا و شیرین بیان و جوانه گندم برای بازسازی پوست، جوانی و روشنی پوست
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی جی اف لازارتیگ

جی اف لازارتیگ دارای شامپوهای دریایی با خاصیت درمانی، حاوی 2 درصد جلبک آبی مکزیکی، اسپیرولینا Spirulina ، تونیک تقویت کننده، حجم دهنده مو حاوی کربوکسی متیل کیتین، سیستئین Cysteine ، پلیمرهای چهارگانه و روغن های سیلیکونی فرار می باشد. درمان کننده چربی مو، حاوی اسبیول Asebiol و کاپیژن Capigen است. همچنین حاوی عصاره های گیاهی بابا آدم، هاماملیس، غان و بلوط می بشاد. شامپو حاوی دانه های مرواریدی ریز کلاژن دریای، اسید گلیسیریزیک Glycyrrhizic acid که از گیاه شیرین بیان تهیه می شود و بیزابولول که از گیاه بابونه تهیه می شود. ترکیب اصلی این شامپو، کاپیژن است که به صورت کپسول های بسیار ریز تعبیه شده اند. بیزابولول باعث بهبود تحریکات و التهابات می گردد. ماده موثره کرم ضد شوره سر جی اف لازارتیگ، زینک پریتیون با غلظت 2 درصد است. اسپری ضد ریزش مو حاوی سیلانول، محلول غلیظ سیلسیوم آلی، گلیکوپروتئین های گیاهی برگرفته از سیب زمینی، عوامل ضد التهاب، آنتی اکسیدان، پپتیدهای طبیعی، پلی ساکاریدهای سولفوره با منشأ دریایی و بیوتکنولوژیک
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 گیاهان دوکری عصاره سابال (کنترل ترشح چربی پوست)، عصاره گیاه روسکوس، عصاره گل مغربی (ضد رادیکال آزاد)، عصاره گیاهی ورون، سدر، نائولی و تربانتین (تحریک و تغذیه پیاز مو)، عصاره نعناع (ضد قارچ ملایم و خنک کننده)، عصاره شیرین بیان (ضد لک)، عصاره فندق (قابض)، شی باتر (کره کاریته)، عصاره جو دوسر (ترمیم کننده، تنظیم وضعیت سیستم ایمنی، ضد التهاب، مرطوب کننده، محافظ، غنی از اومگا3، اومگا 6، آهن، مس، روی، منگنز، سلنیوم و فنولیک اسید
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میس ادن

برند میس ادن از سال 2005 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو آغاز کرد. میس ادن به معنای بانوی بهشتی می باشد و این برند در فرانسه ثبت شده است. محصولات میس ادن بر پایه روغن آرگان هستند. میس ادن در ایران توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 رزماری (محرک رشد مو، ضد ریزش مو، ضد قارچ)، جینسنگ (تقویت خون رسانی به پیاز مومریم گلی (کنترل چربی مو و پوست سر)، شیرین بیان (روشن کننده، ضد لک، آنتی اکسیدان، ضد چروک)،
مشاهده مطلب

واژه «شیرین بیان» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


LICORICE ROOT EXTRACT: This extract helps to reduce redness caused by stress, acne and rosacea. (cellularskinrx.com)


Glycyrrhiza glabra
شیرین بیان
plant glycyrrhiza glabra og
شیرین بیان
pharma138
 شیرین بیان از خانواده نخود
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma139
 شکل گیاه شیرین بیان
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma141
 شیرین بیان حاوی فلاونوئیدها می باشد. شیرین بیان، ضد التهاب، طعم دهنده و شیرین کننده است.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
rare plants tokab
این تابلو که در منطقه ی تخت سلیمان نصب شده سیاست های بهره برداری و صادرات گیاهان دارویی را که در آن بهره برداری از ذخایر ژنتیکی کشور که در بین آنها ریشه ی ختمی، ریشه ی کاسنی، ریشه ی چوبک، ریشه ی روناس، ریشه ی شیرین بیان نیز وجود دارد را ممنوع اعلام کرده است.
biomarine aqua tone licorice extract niacinamide sodium ascorbyl phosphate
ترکیبات تشکیل دهنده ضد لک بایومارین همانطور که می بینید از دو نوع ترکیب ویتامین C به نام های سدیم آسکوربیل فسفات و گلیسیریل آسکوربات استفاده شده است. علاوه بر این دو ویتامین C، ویتامین E هم دارد که اینها همگی آنتی اکسیدان هستند. از عصاره شیرین بیان برای مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز استفاده شده است و نیاسینامید برای جلوگیری از انتقال ملانین از ملانوسیت به کراتینوسیت . در این کرم از کلاژن دریایی نیز استفاده شده است.


youth4

youth5

کانال تلگرام اصلی

@hosnani1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید