رزین ها = Resins  

رزین ها = Resins

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
لطفا از تماس تلفنی با این شماره خودداری فرمایید. این شماره فقط جهت پیام متنی با واتسپ می باشد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه رزین ها، Resins می باشد.

رزین ها چیست؟


رزین ها = Resins


واژه «رزین ها» در مقالات سایت احسان حسنانی

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد.
 بهداشت بدن در مصر باستان صابون برای مصریان قدیم ناشناخته بود. اما آنها برای تمیز کردن خود از نمک های طبیعی و خاکستر گیاهی استفاده می کردند. پاپیروس نام گیاهیست که کلمه paper به معنای کاغذ از آن گرفته شده است. دستورالعمل های خوراکی و همچنین روش ساخت مواد عطری که باید برای مراقبت از دهان و دندان جویده می شد در پاپیروس های مصری یافت شده است. در نوشته های پاپیروسی دستورالعمل های موبری یافت شده. همچنین قیچی و موکن در تجهیزات تدفین پیدا شده است. بخور و ضدعفونی منزل با استفاده از مواد خوشبو (آروما) مثل رزین ها و ترپانتین ها توسط مصریان انجام می شده است.
مشاهده مطلب

محصولات معطر گیاهی - آروماتیک های گیاهی

عصاره به محصولات استخراج گفته می شود كه بر اساس مكانیزم «حلالیت» جداسازی گردیده اند.
مشاهده مطلب

واژه «رزین ها» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


Amber: There is no amber ingredient in the wild. It’s an accord created with perfume notes such as labdanum, vanilla, and balsams such as benzoin and Tolu Balsam, which are sweet, warm resins that both come from tree barks. Amber is the cornerstone accord of Oriental fragrances. (intothegloss.com)
GUMS, RESINS, BALSAMS: The resinous substances exuded from the  bark, twigs or leaves of trees or shrubs. (fragrance.org)
INCENSE: The burning of fragrant gums or resins in a solid or powder form. It gives off a lingering, scented smoke and is the original form in which fragrance was used. (fragrance.org)
RESINOIDS: Extracts of gums, balsams, resins or roots (orris), which consist in whole or in part of resinous materials. They are generally used as fixatives in perfume compositions. (fragrance.org)


Difference Between Formalin and Formaldehyde
تفاوت های فرمالین با فرمالدهید: فرمالین مایع بی رنگ با بوی تیز است، فرمالدهید یک گاز بی نگ با بوی بسیار تیز است. فرمالین خورنده تر از فرمالدهید است. فرمالین حاوی 37 تا 38 درصد فرمالدهید 10 تا 15 درصد متانول و 48 تا 53 درصد آب است در حالی که فرمالدهید فقط یک ترکیب است. فرمالین می تواند به عنوان ضد عفونی کننده و آفت کش استفاده شود به عنوان نگهدارنده و محافظ استفاده میشود. فرمالدهید یک ماده ی پیش ساز رایج برای ترکیبات پیچیده تر مثل اوره فرمالدهید رزین، رزین های ملامین، رزین های فنول فرمالدهید می باشد.
Labdanum resin is the most popular and most recognizably amber. Other resins often used are benzoin, balsam of peru, frankincense, myrrh
رزین لابدانوم یا عنبر پرطرفدار ترین نوع عنبر می باشد.رزین های دیگری مثل بنزوئین، بالزام پرو و کتیرا و مِر در عطرسازی استفاده میشود.


5DVD2
برای دریافت سرفصل ها و اطلاعات بیشتر، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید