رتینول = retinol  

رتینول = retinol

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
لطفا از تماس تلفنی با این شماره خودداری فرمایید. این شماره فقط جهت پیام متنی با واتسپ می باشد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه رتینول، Retinol می باشد.

رتینول چیست؟


رتینول = Retinol
retinol = رتینول

RETINOL: Retinol is pure active Vitamin A which is scientifically proven to produce healthy, plump skin cells. Because Retinol's molecular structure is small enough to penetrate the outer layers of the epidermis, it can repair deeper layers within the skin.  Collagen and elastin are positively impacted by the benefits of Retinol, as it stimulates the production of collagen in the skin layers, and helps to rebuild and repair elastin fibers. Retinol accelerates cell turnover, encouraging dead skin cells to naturally exfoliate more quickly, thus revealing healthy, fresh cells. It is an excellent ingredient that aids in the repair of sun damaged skin.  Retinol has been proven to be extremely helpful in the treatment of acne without the drying effects (cellularskinrx.com)
Vitamin A: Can come from fish liver oil (e.g., shark liver oil), egg yolk, butter, lemongrass, wheat germ oil, carotene in carrots, and synthetics. An aliphatic alcohol. In cosmetics, creams, perfumes, hair dyes, etc. In vitamins, supplements. Alternatives: carrots, other vegetables, synthetics. (Please note that Vitamin A exists in two forms: see also Carotene, Retinol.) (peta.org)

پرو رتینول = Pro-Retinol


تلفظ retinol ↓
Retinol
retinol-bottle
Retinol
retinol-hand
Retinol
retinol-how-og
Retinol
retinol-jar-glass
Retinol
retinol-packing-og
Retinol
retinol-products-og
Retinol
retinol-should-og
Retinol
retinol-tube
Retinol
retinol-waxing
Retinol
retinol


واژه «رتینول» در مقالات سایت احسان حسنانی

بایدها و نبایدهای رتینول

رتینول را از کم شروع کنید و به تدریج دفعات استفاده را زیاد کنید. پوست برخی از افراد نسبت به رتینول از خود واکنش منفی نشان می دهد. استفاده از محصولات حاوی رتینول بایدها و نبایدهایی دارد و مصرف کننده باید به نکات خاصی توجه کند. پوست آفتاب سوخته و آسیب دیده را نباید با رتینول مواجه نمود. رتینول ماده حساسی است و بهتر است در ظروف تیوبی نگه داشته شود. افراد باردار از محصولات حاوی رتینول استفاده نکنند. رتینول را با کرم ضد آفتاب استفاده کنید. بهتر است محصولات رتینول شب ها استفاده شوند.
 بایدهای رتینول - اگر صورت خود را موم می اندازید، هرگز از محصولات حاوی رتینول استفاده نکنید. چرا که ممکن است لکه هایی روی پوست تشکیل شود که تا همیشه اثرش روی پوست باقی بماند.
 اگر با موم موی صورت را بر می دارید، رتینول نزنید - اگر در گذشته نسبت به محصولات حاوی رتینول واکنش منفی داشته اید، در استفاده از محصولات حاوی رتینول بسیار محتاط باشید. از کم شروع کنید و به تدریج دفعات استفاده را زیاد کنید.
 - در صورتیکه پوست، آفتاب سوخته شده یا در برابر باد خشک و سوخته شده نباید کرم حاوی رتینول را استفاده نمود.
 - رژلب حاوی رتینول را روزها روی لب استفاده نکنید.
 - خرید پاک کننده های حاوی رتینول پول هدر دادن است زیرا رتینول هنگام آبکشی شسته می شود.
 - بهتر است از خرید کرم های رتینول بسته بندی شده در جار(ظرف های کاسه ای) خودداری کنید. رتینول نسبت به هوا حساس است و بعد از یک ماه بی اثر می شود. بنابراین از که وقتی درب ظرف کاسه ای بازشد، فقط یک ماه فرصت دارید تا کرم را مصرف کنید.
 - اگر حامله هستید یا بچه شیر می دهید، از محصولات حاوی رتینول استفاده نکنید.
 در دوران بارداری و شیردهی از رتینول استفاده نکنید بایدهای رتینول زمانی که از کرم های حاوی رتینول استفاده می کنید، حتما درطول روز از کرم های ضدآفتاب با عیار حفاظتی بالا استفاده کنید. رتینول سرعت نوسازی سلول های پوست نتیجتاً پوست سازی را افزایش می دهد. این پوست تازه ساخته شده ظریف و در برابر آفتاب آسیب پذیرتر است.
 رتینول نسبت به نور و هوا حساس است. بنابراین، ترجیحاً از محصولاتی استفاده کنید که در تیوب های ضدنفوذ هوا بسته بندی شده اند.
 درب تیوب کرم رتینول وقتی باز شد، بسته به نوع بسته بندی سعی کنید محتوی کرم را ظرف حداکثر 3 ماه مصرف کنید.
 محصولات رتینول را شب ها استفاده کنید.
مشاهده مطلب

بسته بندی محصولات حاوی رتینول

رتینول در معرض نور و هوا اکسید شده و بی اثر می شود. با توجه به اینکه رتینول ماده ناپایداری است و در معرض نور و هوا بی اثر می شود، بسته بندی کرم های حاوی رتینول بسیار مهم است. کرم ها و محصولات آرایشی بهداشتی حاوی رتینول در ظروف کاسه ای، تیوبی و بطری بسته بندی می شوند. بهترین نوع بسته بندی برای محصولات رتینول دار بطری پمپ دار مات است.
 رتینول چروک ها را می زداید، تولید کلاژن را تحریک می کند، سرعت نوسازی سلولهای پوست را افزایش می دهد، رنگ پوست را یکنواخت می کند و حتی برای درمان جوش (آکنه) انتخاب مناسبی است. اما متاسفانه ناپایدار است و به راحتی با گذشت زمان اثربخشی اش را از دست می دهد. رتینول در معرض نور و هوا اکسید شده و بی اثر می شود. این به آن معناست که اگر از کرم رتینولی استفاده می کنید که در قوطی کاسه ای (جار) بسته بندی شده، هر بار که درب قوطی را باز می کنید، بخشی از رتینول آن بی اثر می شود. بنابراین، با توجه به قیمت بالای این کرم ها توصیه می شود که در درجه اول کرم رتینول های بسته بندی شده در ظرف های کاسه ای را خریداری نکنید. اما اگر به هر دلیلی خرید کردید سعی کنید تا یک ماه مصرف کنید و هر بار پس از مصرف درب بطری را محکم ببندید. اگر بطری شیشه ای و شفاف است و محتویات کرم دیده می شود، کرم را در جای تاریک نگه داری کنید
 نامناسب ترین بسته بندی کرم های رتینول: جار شیشه ای کرم رتینول های بسته بندی شده در جار شیشه ای را پس از بازکردن درب ظرف تا یک ماه مصرف کنید استفاده از کرم رتینول های بسته بندی شده در تیوب انتخاب مناسبتری است. کرم رتینول های تیوبی را می توانید تا ماه نگهداری کنید. البته عیب تیوب ها آن است که همیشه بخشی از کرم داخل تیوب می ماند و باید دور انداخته شود.
 کرم رتینولهای بسته بندی شده در تیوب های معمولی را پس از بازکردن درب تیوب تا 2 ماه مصرف کنید مناسب ترین بسته بندی، تیوب ها یا بطری های غیر شفاف و پمپ دار است زیرا هم از ورود هوا جلوگیری می کند و هم تا آخرین قطره از کرم را از بطری خارج می کند. با این حال سعی کنید کرم رتینول های بسته بندی شده در تیوبهای پمپ دار و ضد نفوذ هوا را نیز حداکثر ظرف مدت سه ماه مصرف کنید.
 کرم رتینول های بسته بندی شده در این نوع بسته بندی تا 3 ماه پس از اولین استفاده قابل مصرف است
مشاهده مطلب

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول


 «کمپلکس گلوکز» اثر رتینول را تقویت می کند و دستیابی به نتایج سریعتر را ممکن می سازد.
 «رتینول SA» یک نام اختصاصی است که نیتروژنا برای این ماده به ثبت رسانده است. به گفته شرکت تولیدکننده این محصول، در این نام، SA مخفف کلمات Sustained Action به معنای «اثر پایدار» است. نیوتروژنا با این ادعا که «رتینول SA»، رتینول را در قوی ترین و پایدارترین شکل ممکن نگه می دارد، این ماده را در سال به بازار معرفی کرد. کرم دور چشم رینکل کورکشن رک
 کرم دور چشم رینکل کورکشن رک فرمول اختصاصی این محصول، ترکیب سه گانه ای است از بایوپپتید ، رتینول و هیالورونیک اسید که قوی ترین مواد موثر ضدچروک آرایشی به شمار می آیند. این کرم با برابر کردن سرعت متابولیسم سلولی، افزایش درصدی الاستین و افزایش درصدی نوسازی کلاژن، چروک های اطراف چشم را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. رتینول به کار رفته در این کرم، خالص ترین فرم ویتامین A بوده و به عنوان یکی از موثرترین ضدچروک های آرایشی توسط متخصصین پوست ارزیابی شده است. کرم دور چشم رویتالیفت لورآل
 پرو رتینول (Pro-Retinol A)
 به عنوان مواد موثره در فرمولاسیون محصولات خود استفاده می کند. «پرو رتینول A» یکی از ترکیبات انحصاری کمپانی لورآل است که حاوی شکل کم اثرتر رتینول (رتینیل پالمیتات) است. لورآل با همکاری دانشگاه میشیگان چند تحقیق دانشگاهی در مورد «پرو رتینول A» انجام داده تا جایگاه علمی مناسبی برای این ترکیب انحصاری دست و پا کند. نقش پرولَستیل در این کرم، نوسازی فیبرهای الاستین است. عصاره رازیانه دریایی به اثر پرو رتینول در افزایش نوسازی سلولی کمک می کند. کرم دور چشم ایزولیفت اوریاژ
 این ژل کرم بدون چربی، حاوی درصد بالایی از رتینول پایدار برای اثربخشی حداکثری است. سریع جذب پوست می شود و می توان بلافاصله پس از استفاده از آن، چشم ها را آرایش نمود. آب گرم اوریاژ، استر رتینول (رتینیل پالمیتات) و پروسیانیدول های چای سبز ترکیبات اصلی این کرم را تشکیل می دهند. در این کرم، در کنار رتینول از اسیدهای آلفا و بتا هیدروکسی نیز استفاده شده است. اگرچه pH متعادل شده این محصول مانع از آن می شود که این اسیدها عملکرد رتینول موجود در کرم را تحت تاثیر قرار دهند. کرم دور چشم کوهِرِنس لیراک پاریس
 کرم دور چشم کوهِرِنس لیراک پاریس این کرم با برخورداری از بافتی عاری از چربی و بدون اسانس به لطف برخورداری از فرمولاسیونی جامع شامل توکوفرول (ویتامین E)، دی پالمیتوئیل هیدروکسی پرولین (ماده افزایش دهنده سنتز کلاژنIII)، رتینول (ویتامین A)، سدیم اسکوربات (ویتامین Cهیالورونیک اسید (مرطوب کننده قوی)، مواد ترمیم کننده بافت (ederline : عصاره سیب) و ماده ضد پف (عصاره جلبکِ Cyclotella) محصول مناسبی برای کل ناحیه دور چشم مناسب سنین بالای سال است.
مشاهده مطلب

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم.
مشاهده مطلب

تفاوت کرم روز و شب

به طور کلی، کرم های شب نسبت به کرم های روز غنی تر و سنگین تر است و اصطلاح علمی ترش این است که ریچ تر است. حاوی ترکیبات روغنی بیشتری است.
 از طرفی نگرانی مواجهه با نور آفتاب در طول شب نیست. یعنی پوست می تواند در طول شب به راحتی از ترکیباتی مثل رتینول (Retinol) و اسیدهای آلفا هیدروکسی (Alpha hydroxy acid) که لایه بردار هستند استفاده کند تا اثر ضد پیری خودش را داشته باشد.
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است.
 3-    از رتینول استفاده کنید. رتینول و رتینیل پالمیتات را شب ها 30 دقیقه بعد از پاکسازی پوست استفاده کنید.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پپتیدهای بیومیمتیک که به تقلید از ملکولهای بیولوژیکی بدن مثل فاکتورهای رشد ساخته شده اند. در محصولات سری رینکل کورکشن RoC، یکی از این پپتیدها به نام پالمیتوئیل اولیگوپپتید به کار رفته است که با تحریک فیبروبلاستهای درم، سنتز کلاژن و هیالورونیک اسید را افزایش می دهد. رتینول و هیالورونیک اسید مصنوعی از دیگر مواد موثره محصولات سری رینکل کورکشن RoC است که درجای دیگری درموردشان بیشتر توضیح داده خواهد شد.
مشاهده مطلب

تمایز سلولی چیست؟

سلول های اپیدرم همگی در لایه پایه ای یا بازال شکل می گیرند. این سلول ها به مرور تغییر شکل داده و به لایه رویی تبدیل می شوند و به سمت بالا حرکت می کنند. این عمل تمایز سلولی نام دارد. تمایز سلول های اپیدرم 28 روز طول می کشد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کامفورت زون Comfort Zone

کامفورت زون برند ایتالیایی محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از پوست است که توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 مواد مؤثره کامفورت زون بتاگلوکان، املاح معدنی، خاک رس سفید و سبز، هیالورونیک اسید، پودر مروارید، گلوکونولاکتون، رتینول (در خانواده محصولات سوبلیم اکشن کامفورت زون)، بتاگلوکان، لیکوپن، آرژینین، اسین، کافئین، عصاره پنبه (تخم کتان، بذر کتان)،
 Retinol in Cyclodextrine : رتینول که برای کاهش اثر تحریکی روی پوست در حامل سیکلودکسترین قرار گرفته است.
مشاهده مطلب

روش صحیح استفاده از کرم های حاوی رتینول

استفاده از رتینول را به موقع شروع کنید، از کم شروع کنید. مداوم مصرف کنید، شبها مصرف کنید. آموزش روش صحیح استفاده از محصولات رتینول دار توسط احسان حسنانی
 قبل از استفاده از محصولات حاوی رتینول نکات بسیار مهم زیر را حتما در نظر داشته باشید: زود شروع کنید. استفاده از رتینول را زمانی که چروکهای ظریف پوست نمایان شدند (حدوداً از سالگی) آغاز کنید. از کم شروع کنید. ابتدا برای مدتی هفته ای یک بار یا دو بار به پوست بزنید. بعد از چند هفته تعداد دفعات را زیاد کنید تا به تدریج پوستتان به رتینول عادت کند.
 شب ها استفاده کنید. بهتر است کرم حاوی رتینول را شب ها استفاده کنید. در طول روز از کرم ضدآفتاب و کرم های حاوی ویتامین C استفاده کنید. ادامه دار استفاده کنید. وقتی استفاده از رتینول را شروع کردید بعد از مدتی متوقف نکنید. بلکه استفاده از آن را حداقل تا هفته ادامه دهید. ترجمه شده از: Roc Skincare دستور العمل مصرف محصولات حاوی رتینول: کسانی که برای اولین بار از رتینول استفاده می کنند: هفته اول یک روز در میان و پس از آن هر روز روی پوست صورت و گردن استفاده شود. پوستهای حساس: دو هفته اول یا بار در هفته، سپس به تدریج اضافه شود تا پوست خودش را منطبق نماید.
 برای کاهش حساسیت پوست پیشنهاد می شود پس از اینکه صورتتان را شستید حدود دقیقه صبر کنید و سپس کرم حاوی رتینول استفاده کنید. زیرا شستن پوست هر چند هم که با محصولات پاک کننده ملایم انجام شده باشد کمابیش به پوست آسیب می زند. این دقیقه فرصتی است تا پوست خودش را وفق دهد و بازسازی کند. پوستهایی که به رتینول عادت دارند: سرم یا کرم حاوی رتینول، هر شب روی پوست صورت و گردن استفاده شود.
 بهتر است محصولات رتینول روزها استفاده نشود.
 بسته به عمق چروک ها، دوره های هفته ای، هفته ای یا هفته ای را انتخاب نمائید. فرق رتینول و رتینوئیک اسید
مشاهده مطلب

واژه «رتینول» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


RETINOL: Retinol is pure active Vitamin A which is scientifically proven to produce healthy, plump skin cells. Because Retinol's molecular structure is small enough to penetrate the outer layers of the epidermis, it can repair deeper layers within the skin.  Collagen and elastin are positively impacted by the benefits of Retinol, as it stimulates the production of collagen in the skin layers, and helps to rebuild and repair elastin fibers. Retinol accelerates cell turnover, encouraging dead skin cells to naturally exfoliate more quickly, thus revealing healthy, fresh cells. It is an excellent ingredient that aids in the repair of sun damaged skin.  Retinol has been proven to be extremely helpful in the treatment of acne without the drying effects (cellularskinrx.com)
Vitamin A: Can come from fish liver oil (e.g., shark liver oil), egg yolk, butter, lemongrass, wheat germ oil, carotene in carrots, and synthetics. An aliphatic alcohol. In cosmetics, creams, perfumes, hair dyes, etc. In vitamins, supplements. Alternatives: carrots, other vegetables, synthetics. (Please note that Vitamin A exists in two forms: see also Carotene, Retinol.) (peta.org)


retinol bottle
بهترین بسته بندی برای محصولات رتینول
retinol
ساختار مولکولی رتینول
roc retinax ingredients
اسید هیالورونیک، رتینول و بایوپپتید برای مبارزه با چروک پوست
roc retinax
رتینول چگونه چروک ها را کاهش می دهد
Vitamin A has three active forms (retinal, retinol and retinoic acid) and a storage form (retinyl ester)
 ویتامین A، سه فرم فعال دارد که رتینال، رتینول و رتینوئیک اسید می باشند. برای نگهداری ویتامین A از فرم استری آن ها یا رتینیل استرها استفاده می شود.


5DVD2
برای دریافت سرفصل ها و اطلاعات بیشتر، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید