ماده قوام دهنده = thickening agent ویسکوز کننده  

ماده قوام دهنده = thickening agent ویسکوز کننده

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ماده قوام دهنده، Thickening Agent می باشد.

ماده قوام دهنده چیست؟


ماده قوام دهنده = Thickening Agent
thickening agent = ماده ویسکوزیته دهنده، ماده قوام دهنده

CERA ALBA — Beeswax. A natural humectant, also used in cosmetics as an emulsifier and thickening agent. (INCI dictionary) 
موم زنبور عسل: ماده هيومكتانت طبيعي كه در محصولات كازمتيك به عنوان امولسيون كننده و قوام دهنده استفاده مي شود.
COPERNICIA CERIFERA — Carnauba Wax. Plant wax used as a thickening agent in cosmetics, and to increase the spreadability of powdered makeup for better coverage. (INCI dictionary) 
واكس كارنوبا: واكس ياموم گياهي كه به عنوان قوام دهنده در محصولات آرايشي- بهداشتي (كازمتيك) استفاده مي شود تا قابليت پخش لوازم آرايشي پودري را افزايش داده و پوشش آنها را بهتر كند.
GLYCEROL ISOSTEARATE — A glyceryl ester used in cosmetics as an emollient and thickening agent. (INCI dictionary) 
گليسرول ايزو استئارات: استر گليسيريل مورد استفاده در صنعت كازمتيك به عنوان امولينت و قوام دهنده.
HONEY — Light humectant and nutrient used as a thickening agent to give body to facial masks, creams and lotions. (INCI dictionary)
PULLULAN — A polysaccharide made from starch, used in cosmetics as a water-binding and thickening agent. (INCI dictionary)


واژه «ماده قوام دهنده» در مقالات سایت احسان حسنانی

خمیردندان چیست؟

شاید باور نکنید اما مطابق تعریف، خمیردندان جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
•  سمیت (toxicity) ناچیزی دارد از ماده قوام دهنده ای با نام کربوکسی متیل سلولز (CMC) برای تشکیل حالت خمیری استفاده می شود. نکته جالبی که در پروسه ساخت خمیر دندان به چشم می خورد آن است که هر چه آب به مخلوط CMC حل شده در گلسیرین و سوربیتول اضافه می شود ویسکوزیته آن زیادتر می شود تا نهایتاً حالت خمیری تشکیل می شود. مخلوط گرد ( ساینده ، نگهدارنده ، شیرین کننده و فلوراید) قبل از افزودن آب اضافه می شود.
مشاهده مطلب

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است. | در مقاله شیمی رنگ مو از واژه ویسکوز کننده استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «ماده قوام دهنده» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CERA ALBA — Beeswax. A natural humectant, also used in cosmetics as an emulsifier and thickening agent. (INCI dictionary) 
موم زنبور عسل: ماده هيومكتانت طبيعي كه در محصولات كازمتيك به عنوان امولسيون كننده و قوام دهنده استفاده مي شود.
COPERNICIA CERIFERA — Carnauba Wax. Plant wax used as a thickening agent in cosmetics, and to increase the spreadability of powdered makeup for better coverage. (INCI dictionary) 
واكس كارنوبا: واكس ياموم گياهي كه به عنوان قوام دهنده در محصولات آرايشي- بهداشتي (كازمتيك) استفاده مي شود تا قابليت پخش لوازم آرايشي پودري را افزايش داده و پوشش آنها را بهتر كند.
GLYCEROL ISOSTEARATE — A glyceryl ester used in cosmetics as an emollient and thickening agent. (INCI dictionary) 
گليسرول ايزو استئارات: استر گليسيريل مورد استفاده در صنعت كازمتيك به عنوان امولينت و قوام دهنده.
HONEY — Light humectant and nutrient used as a thickening agent to give body to facial masks, creams and lotions. (INCI dictionary)
PULLULAN — A polysaccharide made from starch, used in cosmetics as a water-binding and thickening agent. (INCI dictionary)


دوره فشرده مراقبت از پوست
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید