اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: ترکیبی از روغن جوجوبا و ماکادمیا به نام L22 ساخته شده که ادعا می شود مشابه لیپیدهای یک فرد جوان 22 ساله است و به عنوان امولینت در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
تحقیقات نشان داده است که روغن های پوست از چربی های مختلفی تشکیل شده که ترکیب درصدشان به صورت تابعی از سن و سال تغییر می کند. تری گلیسیریدها، واکس های استری ، استرهای استرول ، استرول ها ، اسکوالن ها، ترکیبات تشکیل دهنده لیپیدهای پوست را تشکیل می دهند. در سن 22 سالگی این ترکیبات به شکلی کاملاً متعادل در لایه محافظ پوست وجود دارند و از پوست محافظت می کنند. اما با گذشت زمان و افزایش سن و سال این تعادل به هم می خورد.
• L22 معادل گیاهی لیپیدهای پوست یک جوان سالم 22 ساله است و لیپیدهای مورد نیاز پوست را با کیفیت و نسبتی که در پوست یک جوان 22 ساله وجود دارد تامین می کند.
• L22 فاز روغنی همه محصولات آرایشی بهداشتی بخصوص محصولات مراقبت از پوست را بهبود می بخشد.
• L22 فاقد هر گونه نانوذرات (مطابق تعریف قوانین فرانسه و اتحادیه اروپا ) می باشد.
• L22 روی هیچ حیوانی آزمایش نمی شود .
• L22 هیچ گونه ماده سرطانزا و جهش زا ندارد و هیچ ردی از 1,4-Dioxane در آن وجود ندارد.
تمام بچ های تولیدی L22 از منابع گیاهی استحصال شده و در ایالت بریتیش کلمبیای کانادا تولید می شود. بخش واکس استری L22 پالمیتولئیک زیادی دارد و تری گلیسیریدهای آن زنجیره بلندتری نسبت به بسیاری از روغنهای گیاهی رایج دارد. ماندگاری L22 از زمان خرید به شرطی که در کانتینرهای اصلی و بازنشده انبار شده باشد و در دمای زیر 35 درجه نگهداری شود یک سال است.


مطلب قبلی: فلوراسان

مطلب بعدی: توتارول

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- اتحادیه اروپا = European Union

تلفظ european union ↓
2- سرطانزا = Carcinogen

تلفظ carcinogen ↓


تلفظ carcinogens ↓
3- حاد = Acute
4- اسکوالن = Squalene

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !