اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، اکو اسلیم 

اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، اکو اسلیم

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: اکو اسلیم، کافئین طبیعی وکتور شده در کمپلکس فسفولیپیدی و عصاره قهوه سبز است. ویژگی ها: لاغرکننده، قابلیت استفاده از مقادیر بالای کافئین بدون نیاز به الکل ؛ مکانیسم: ترکیب لیپولیتیک (تجزیه چربی) با خاصیت تخلیه چربی، تجزیه و تخلیه چربی به صورت همزمان
اکو اسلیم
«اکو اِسلیم» از کافئین گیاهی وکتورایز (قابل انتقال) شده با فسفولیپیدها و عصاره قهوه سبز تشکیل شده و در سازمان اکوسرت به ثبت رسیده است.
کافئین گیاهی، عمدتاً از دانه های بوته ای همیشه سبز متعلق به خانواده Rubiaceae استخراج می شود. این بوته در نواحی گرمسیری همه جای دنیا قابل کاشت است.
عصاره قهوه سبز شرایطی همچون محیط اصلی کافئین فراهم می کند. بنابراین، کافئین که تمایل جذب خاصی با ملکولهای این عصاره دارد، همانطور که در گیاه اصلی به خوبی پخش شده در این محیط نیز به خوبی پخش می شود. تکنولوژی «اکو اِسلیم» فرمول بندی امولسیون های حاوی تا % 5/3 کافئین را بدون نیاز به الکل امکان پذیر می سازد.
بلورهای کافئین در غلظت های بالاتر از %1 در محیط آبی قابل مشاهده است، در حالیکه همان غلظت از کافئین در «اکو اِسلیم» کاملا حل شده و شفاف است.
قابلیت انحلال «اکو اِسلیم» در محیط آبی به pH فرمول بستگی دارد. هر چه محیط اسیدی تر باشد، «اکو اِسلیم» بیشتری می تواند حل شود.
چربی سوزی با کافئین
از کافئین به عنوان معروف ترین و پرکاربردترین ماده تحریک کننده لیپولیز، سالهاست که در فرمولاسیون های آرایشی، بخصوص در محصولات لاغری و آنتی سلولیت استفاده می شود. کافئین اثربخشی اثبات شده ای در مبارزه با سلولیت و شکل دادن بدن دارد. اما مشکلی که وجود دارد محدودیت حلالیتش است. بطوریکه در غلظت های بالاتر از %1 پس از تبخیر، کریستال های کافئین تشکیل داده و اثر سفیدی به جا می گذارد. برای حل این مشکل، به شکل سنتی از الکل استفاده می شود. اما الکل پوست را خشک می کند و احساس ناخوشایندی روی پوست به جا می گذارد و محصول را برای استفاده روی پوست صورت نامناسب می کند.
کمپانی لوکاس مایر به جای استفاده از الکل، از فسفولیپیدها به عنوان حل کننده و ناقل کافئین استفاده کرده تا اولاً مشکل انحلال کافئین را تاحد زیادی برطرف کند و ثانیاً قدرت نفوذ آن به داخل پوست را افزایش دهد. نتیجه این ابتکار، «ایزوسل اِسلیم» و «اکو اِسلیم» است که منشا هردو محصول کافئین طبیعی می باشد.
با «ایزوسل اِسلیم» می توان کافئین را در غلظت 6 درصد و با «اکو اِسلیم» می توان کافئین را در غلظت 3 درصد در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی ضدلاغری استفاده نمود تا علاوه بر خلق فرمولاسیون های اثربخش و کارا از معایب به کارگیری الکل در فرمولاسیون دوری جست.
کافئین در محصولات لاغری لیراک
 

• اکو اسلیم

مطلب قبلی: آدیپورگیولین

مطلب بعدی: ایزوسل اسلیم

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- اکوسرت = Ecocert
ECOCERT, Eco-cert = سازمان اکوسرت
سازمانی که گواهی ارگانیک بودن به یک محصول آرایشی بهداشتی می دهد. اکوسرت 
2- حلالیت = Solubility
limited solubility = حلالیت محدود
3- تبخیر = Evaporation تبخیر

evaporation of sweat = تبخیر عرق
4- مشک = Musk
5- کافئین = Caffeine
6- لیراک = Lierac لیراک
7- سلولیت = Cellulite
cellulite reduction = کاهش سلولیت 


تلفظ cellulite reduction ↓
8- تحریک کننده = Stimulant تحریک کننده
9- سفیدی = Whiteness سفیدی
10- لیپولیز = Lipolysis
activate lipolysis = فعال سازی لیپولیز
لیپولیز، چربی سوزی، تجزیه لیپید

stimulate lipolysis = تحریک لیپولیز
11- پخش شده = Dispersed پخش شده 

pre dispersed = از پیش پراکنده شده
12- فسفولیپید = Phospholipids فسفولیپید
13- لوکاس مایر = Lucas Meyer کمپانی لوکاس مایر
14- آنتی سلولیت = Anti-Cellulite آنتی سلولیت

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید