اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، اگزوهاش 

اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، اگزوهاش

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: اگزوهاش، پلی ساکاریدهای به دست آمده از کوپارا است. ویژگی ها: رطوبت رسانی به پوست را افزایش می دهد. سد محافظ پوست را تقویت می کند. ؛ مکانیسم: تولید هیالورونیک اسید، فیلاگرین و سنتز لیپیدها را در پوست افزایش می دهد.
 

• اگزوهاش

مطلب قبلی: آمیسول تریو

مطلب بعدی: هومئوشیلد

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید