اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، لاناکریس  

اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، لاناکریس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: لاناکریس، عصاره کریسنتلوم ایندیکوم گیاه آفریقایی با گلبرگ های طلایی است. ویژگی ها: با سلولیت مقابله می کند. خاصیت تخلیه چربی داشته و حجم ران ها را کم می کند. ؛ مکانیسم: با اتصال به گیرنده های آلفا 2 فرآیند لیپولیز را فعالسازی می کند. زداینده رادیکال های آزاد می باشد.
کریسنتلوم ایندیکوم یک گیاه دارویی است. این گیاه محرک هیدرولیز تری گلیسیریدها در سلولهای چربی پوست بوده و به همین علت در محصولات آرایشی لاغری استفاده می شود.
lanacherys
سلولیت رسوب چربی های زیر پوستی در بین بافت های پیوندی فیبری پوست است که به پوست ظاهری فرورفته و ناصاف شبیه «پوست پرتقال» می دهد. در سلولیت، چربی ها به جای اینکه در واکوئل سلولهای لیپیدی (آدیپوسایت ) ذخیره شوند، از درون سلول به بیرون نشت کرده و در بین سلول ها رسوب می کنند. به این ترتیب گردش خون مویرگی غیر یکنواخت شده و لایه های پوست نازک و فاقد استحکام می شوند. اشباع شدن بافت ها و گردش ضعیف خون می تواند سلولیت را به یک عارضه دردناک تبدیل کند.
cellulitus
برای مبارزه با سلولیت در درجه اول سالم زندگی کردن، انجام حرکات ورزشی و داشتن عادت غذایی خوب توصیه می شود.
کمکی که محصولات آرایشی لاغری در زمینه مبارزه با سلولیت می توانند انجام دهند موارد زیر می باشد:
• تحریک لیپولیز
• بازگرداندن گردش خون مویرگی به حالت منظم و فعال
• محدودکردن تورم و کاهش درد
کریسنتلوم ایندیکوم با برخورداری از غنای فارماکولوژیکی بی نظیر خود می تواند به شکل موثری در این زمینه ها عمل نماید.
ترکیبات شیمیایی گیاه کریسنتلوم ایندیکوم بسیار شگفت انگیز است. این گیاه نه تنها بسیار غنی از فلاونوئیدها است بلکه به شکل بی نظیری این فلاونوئیدها را در کنار ساپونوسیدها دارد. چیزی که به ندرت در دنیای گیاهان پیش می آید.
saponosids
ساپونوسیدها

flavonoids
فلاونوئیدها
لاناکریس عصاره کریسنتلوم ایندیکوم است که توسط حلال های هیدروالکلی از بخش های خشک شده هوایی این گیاه استخراج شده و پس از خشک کردن در خشک کن پاششی، در آمیزه ای از حلال های هیدروگلیکولی (پروپیلن گلیکول و بوتیلن گلیکول) رقیق می شود.
برای اثبات اثربخشی لاناکریس اثر لیپولیتیک ، اثر ضدتورمی و اثر این محصول بر تنظیم گردش خون مویرگی مورد ارزیابی قرار گرفت.
 

• لاناکریس

مطلب قبلی: ایزوسل اسلیم

مطلب بعدی: اسولتسنس


scent marketing

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- شکل مو = Hair Form شکل مو
2- استحکام = Firmness
enhancement of firmness = افزایش استحکام 
استحکام


تلفظ elasticity and firmness ↓
3- ارزیابی = Assessment ارزیابی، بازرسی

self-assessment = خودارزیابی
4- هیدرولیز = Hydrolysis
5- گلی = Floral فلورال، بر پایه رایحه گل ها

hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
6- سلولیت = Cellulite
cellulite reduction = کاهش سلولیت 


تلفظ cellulite reduction ↓
7- خشک کردن = Drying خشک کردن

blow-drying = خشک کردن مو با سشوار 


تلفظ blow-drying ↓
8- گردش خون = Blood Circulation گردش خون
9- آمیزه = Mixture مخلوط، آمیزه

Silicone Elastomer Blend, Dow Corning® 9040, a mixture of high molecular weight silicone elastomer in cyclopentasiloxane = آمیزه الاستومر سیلیکون 
10- لیپولیز = Lipolysis
activate lipolysis = فعال سازی لیپولیز
لیپولیز، چربی سوزی، تجزیه لیپید

stimulate lipolysis = تحریک لیپولیز
11- گردش خون مویرگی = Blood Microcirculation گردش خون مویرگی
12- ارزیاب = Assessor ارزیاب، بازرس
13- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 


تلفظ chemistry ↓


تلفظ organic chemistry ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید