اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسان  

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسان

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: فلراسان روغن گیاهی فاسد نشدنی است که به عنوان نرم کننده در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
طبیعی بودن ویژگی مهمی است که در بازار امروز محصولات بهداشتی و آرایشی تقاضا می شود. به همین دلیل معمولاً روغن های گیاهی به عنوان نرم کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می گردند. اکثر نرم کننده های بر پایه لیپید با یک مشکل بزرگ مواجهند که این مشکل گرایش آنها به فاسد شدن یا به عبارت دقیقتر ترش شدن است. ترشیدگی چربی ها موجب تشکیل ترکیبات محرک و همچنین کاهش عمر مفید محصول نهایی می گردد. برای غلبه بر این مشکلات، معمولاً به روغن ها موادی به نام آنتی اکسیدان اضافه می شود. البته این راه حل آنچنان که باید چاره ساز نیست چراکه این مواد نه تنها اثر چندانی بر افزایش پایداری روغن ها ندارند بلکه موجب افزایش قیمت تمام شده آنها نیز می شوند.
فلوراسان ۹۰ که از گونه اصلاح شده آفتاب گردان به دست آمده یک تری گلیسیرید طبیعی با خاصیت نرم کنندگی فوق العاده است که به خودی خود مقاومت زیادی در برابر اکسیداسیون دارد. علت پایداری بی نظیر فلوراسان ۹۰ بالا بودن میزان اولئیک اسید - که فقط یک درجه غیر اشباعی دارد - و پایین بودن میزان اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه می باشد.
fatty acids
اسیدهای چرب رایج در روغن های گیاهی


• فلوراسان

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant
high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
ملانین از طریق دندانه های ملانوسیت وارد کراتینوسیت می شود. آنتی اکسیدان
2- مشک = Musk
3- مقاومت = Resistance
maximum resistance to electrolytes = مقاومت حداکثری نسبت به الکترولیت ها

combing resistance = مقاومت مو در برابر شانه

wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش
کسی که در آزمایشگاه با آمیختن مواد مختلف، یک فرمولاسیون آرایشی بهداشتی خلق می کند.
natural resistance = مقاومت طبیعی
مقاومت
4- گلی = Floral
hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
پلی هولوزیدها مشابه هیالورونیک اسید تا چندین برابر حجم خود آب جذب می کنند. فلورال، بر پایه رایحه گل ها
5- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده

loose powder = پودرهای نرم
شل، نرم


تلفظ loose powder ↓
6- محصولات بهداشتی = Hygiene Products محصولات بهداشتی
7- اولئیک اسید = Oleic Acid
linoleic acid = لینولئیک اسید
8- عمر مفید = Shelf Life عمر قفسه ای، عمر مفید، شلف لایف

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید