اکتیو آرایشی، برنزه کننده، کایزیس  

اکتیو آرایشی، برنزه کننده، کایزیس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: کایزیس ، عصاره ریشه گیاه سیمیفوژا است. ویژگی ها: از پوست در برابر پرتوهای آفتاب به شکل طبیعی محافظت می کند. اثر برنزه کننده ماندگار دارد. التهاب پوست در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش را کاهش می دهد. پوسته ریزی در اثر مواجهه با آفتاب را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: افزایش ملانوتروپ، زداینده رادیکال های آزاد، مهار TNF که یکی از سایتوکین های پیش برنده التهاب می باشد.
کایزیس عصاره ریشه گیاه سیمیسیفوگا رسموسا می باشد. این گیاه برای مقاصد درمانی مختلفی توسط آمریکایی های بومی استفاده می شده است. استخراج کایزیس از این گیاه یک فرایند بسیار ملایم بوده و کمترین تغییر ماهیت در محصول تولیدی ایجاد می شود. پس از استخراج یک فرایند پاستوریزاسیون منحصربه فرد بر روی عصاره انجام می گردد. عملکرد کایزیس، به دلیل محفوظ ماندن خاصیت های فیزیکی و شیمیایی ریشه گیاه سی. رسموسا ، بهینه و قدرتمند می باشد.

کایزیس: این نام از کجا گرفته شده است؟

به زبان بومیان آمریکای شمالی کایزیس به معنای «خورشید» می باشد. «خورشید» به شکل اجتناب ناپذیری به حیات بشر و طبیعت گره خورده و به همین علت در معنویات بومیان آمریکای شمالی جایگاه ویژه ای دارد. اثر کایزیس بر تسکین و حفاظت از پوست همانند اثر خورشید بر آهنگ تغییر فصول بارز است.

سیمیسیفوگا رسموسا: تسکین دهنده و محافظ در طب سنتی

سیمیسیفوگا رسموسا (گل مار ) گیاهی همیسه سبز از خانواده رانونکولاسه و بومی جنگلزار های شرق آمریکای شمالی می باشد. برگهای بزرگ و چند جزئی این گیاه از قسمت ریشه رشد نموده و طول و پهنای آنها به یک متر می رسد. فصل گل دهی این گیاه اواخر بهار و اوایل تابستان است.

مواد شیمیایی تشکیل دهنده عصاره این گیاه عبارتند از:

سیمیفوگین یکی از ترکیبات تشکیل دهنده سی. رسموسا با خواص استروژنیک است. دیگر ترکیبات تشکیل دهنده سی. رسموسا، آستئین (دارای خاصیت مقابله با فشار خون )، اسید فرولیک/ایزوفرولیک (خاصیت ضد التهابی ) و همچنین ترکیبات زیر می باشند: isoflavones, salicyclic acid, tannins, resins, starch, and sugars.

کاربردهای درمانی

بومیان آمریکای شمالی از سی.رسموسا برای درمان رماتیسم، کمردرد، سرفه، تب و غیره استفاده می نمودند. نام دیگر سی. رسموسا «کوهاش سیاه » است. کوهاش به زبان بومیان آمریکای شمالی به معنای «ریشه های زمخت و برآمده » است که توصیف کننده ریشه های این گیاه می باشد. از آنجا که ساقه های زیرزمینی این گیاه دارای رنگ سیاه متمایل به قهوه ای است این گیاه را کوهاش سیاه نامیده اند. ریشه ها و ساقه های زیر زمینی این گیاه بخشهای ارزشمند آن از نظر خواص درمانی می باشند.

یافته های فارماکولوژیکی و بالینی

سی. رسموسا اغلب به عنوان یک داروی زنانه شناخته می شود زیرا در اصل برای رفع مشکلات قاعدگی ، گرفتگی های مربوط به قاعدگی و رفع علایم بند آمدن قاعدگی (همچون گُر گرفتگی ) از آن استفاده می شود. کمیسیونE (دفتر نمایندگی دولت آلمان برای گیاهان دارویی) سی.راسموسا را برای این موارد تایید نموده است.


• کایزیس

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- مشک = Musk
2- تسکین دهنده = Soothing Agent تسکین دهنده 
3- زمینی = Earthy زمینی
4- بالینی = Clinical
clinical tests = تستهای بالینی، آزمایشات بالینی، آزمون های بالینی، تست های کلینیکی

clinically proven results = نتایج اثبات شده بالینی 

clinical-instrumental study = مطالعه بالینی-دستگاهی
بالینی، کلینیکی

clinical study = مطالعات بالینی


تلفظ clinical tests ↓
5- گره خورده = Kinky وز و گره خورده (ویژگی مو)
6- شیمی = Chemistry
organic chemistry = شیمی آلی 
شیمی 


تلفظ chemistry ↓


تلفظ organic chemistry ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید