اکتیو آرایشی، ضد پیری، لیفتسنس  

اکتیو آرایشی، ضد پیری، لیفتسنس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: لیفت اسنس، پلی ساکاریدهای استخراج شده از درخت بزرگ سرخس نیوزلندی است. ویژگی ها: کاهش چروک ها بعد از 1 ساعت، افزایش استحکام و قوام پوست بعد از یک ساعت؛ مکانیسم: جمع کننده مکانیکی فوری پوست
لیفتسنس
سرخس نیوزلندی یا سیاتیاکومینجی (متعلق به خانواده سیاتیاسه ) از درختان سرخس بومی نیوزلند بوده و در سرتاسر این جزیره به شکل گسترده ای پراکنده است. مائوری ها قرن هاست که از این گیاه به علت خواص درمانی اش استفاده می کنند. شیره به دست آمده از این گیاه ژل موسیلاژ مانندی است که در ساخت لیفتسنس استفاده شده است. این ماده سرشار از پلی ساکارید بوده، دارای خاصیت لیفتینگ و صاف کنندگی پوست است.
سرخس نیوزلندی
سرخس نیوزلندی

پلی ساکاریدهای لیفتسنس

پلی ساکاریدهای لیفتسنس به طور عمده از ترکیبات زیر تشکیل شده اند:
• گلوکومانان : ملکول پلی ساکاریدی بزرگ، قابل حل در آب، عمدتاً متشکل از D- مانوز و D-گلوکز، دارای ساختاری راست زنجیر و کم شاخه
glucomannan
آرابینوگالاکتان : پلی ساکارید پرشاخه، قابل حل در آب، حاوی L- آرابینوز و D- گالاکتوز
arabinogalactan
این دو ملکول با پیوندهای هیدروژنی قوی به یکدیگر متصل می شوند تا پلی ساکاریدی بزرگتر و با وزن ملکولی ظاهری بالاتر تشکیل دهند.

مکانیسم اثر

یک ساعت پس از آنکه لیفتسنس [یا محصول حاوی لیفتسنس] روی پوست استفاده شد، آب همراه تبخیر شده و نوبت به پلی ساکاریدهای به جا مانده می رسد تا روی پوست یک شبکه لیفت کننده سه بعدی پیوسته ، مقاوم و ارتجاعی تشکیل دهند. تاثیر لیفتینگ این شبکه، مکانیکی و فوری بوده و به همین علت نتیجه اثر پس از یک ساعت قابل مشاهده است. این لایه ملکولی ، برجستگی های پوست را بهبود بخشیده، با شل شدگی پوست مبارزه کرده، شادابی و جوانی را به پوست هدیه می کند.
fern wrinkles


• لیفتسنس

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

تا 50 درصد تخفیف به مناسبت ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزشی مراقبت از پوست در برابر آفتاب
کارگاه آموزشی مراقبت از پوست در برابر آفتاب
49,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
70,000 تومان
35,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
36,000 تومان
18,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
نسخه الکترونیکی کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
نسخه الکترونیکی کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
8,000 تومان
6,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
کتاب مواد فعال سطحی دکتر محمد چالکش امیری
کتاب مواد فعال سطحی دکتر محمد چالکش امیری
10,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket

suncare workshop
اطلاعات بیشتر

در صورتیکه امکان حضور در این کارگاه را ندارید، فرم زیر را پر کنید تا پس از برگزاری، خلاصه ای از مطالب ارائه شده برایتان ایمیل شود
arrow

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آرابینوز = Arabinose آرابینوز، یک مونوساکارید با 5 اتم کربن
محصولات آرایشی بهداشتی که به منظور برنزه کردن پوست بدن و صورت استفاده می شود.
2- راست زنجیر = Straight-Chain راست زنجیر
3- تبخیر = Evaporation
evaporation of sweat = تبخیر عرق
تبخیر
4- لیفت = Lift
5- پیوسته = Continuously به شکل پیوسته و ادامه دار
مثلاً زینک اکساید هم به صورت پودری و هم به صورت محلول های آماده دیسپرسیون در بازار موجود است.

تلفظ continuously ↓
6- لیفتینگ = Lifting
immediate lifting = لیفتینگ سریع
لیفتینگ
7- فوری = Immediate
immediate lifting = لیفتینگ سریع

immediate benefits = مزایای فوری
پوست دائما در حال از دست دادن آب به صورت بخار به محیط اطراف می باشد که به این پدیده، تبخیر نامحسوس آب از اپیدرم اطلاق می شود (شُکری، ص 19) امولینت ها با کاهش تبخیر نامحسوس آب از سطح پوست، سبب باقی ماندن آب در لایه شاخی و افزایش محتوای آب آن می شوند (شکری ، ص 42). محدود نمودن تبخیر نامحسوس پوست یکی از پنج عملکرد ماتریکس بین سلولی می باشد (سعیدی، ص 85). افزایش میزان تبخیر نامحسوس پوست اگر تاحدی باشد که محتوای آب لایه شاخی به کمتر از 10 درصد برسد، عوارض خشکی پوست بروز می کند (سعیدی، ص 86). فوری
8- پلی ساکارید = Polysaccharide
pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 

proteoglycans, compound consisting of a protein bonded to mucopolysaccharide groups, present especially in connective tissue. = پروتئوگلایکن، ترکیبات پروتئینی که به گروه های موکوپلی ساکاریدی پیوند یافته و در بافت پیوندی بدن وجود دارند 

sclerotium gums, polysaccharide gum produced by the bacterium Sclerotium rolfssii. = صمغ اسکلروت، صمغ پلی ساکاریدی که توسط باکتری اسکلروتیوم تولید می شود. 

exopolysaccharide = پلی ساکاریدهای برون سلولی

sulphated polysaccharides = پلی ساکاریدهای سولفاته
پلی ساکاریدها 


تلفظ polysaccharides ↓
9- پیوندهای هیدروژنی = Hydrogen Bonds
weak hydrogen bonds = پیوندهای هیدروژنی ضعیف
10- موسیلاژ = Mucilage موسیلاژ، ماده پلی ساکاریدی ویسکوز و ژلاتینی که از ریشه گیاهان به دست می آید
11- پلی ساکاریدها = Polysaccharides
sulphated polysaccharides = پلی ساکاریدهای سولفاته
پلی ساکاریدها 


تلفظ polysaccharides ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید