اکتیو آرایشی، ضد پیری، ریبوکسیل  

اکتیو آرایشی، ضد پیری، ریبوکسیل

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: ریبوکسیل، ریبوز خالص به دست آمده از دانه های ذرت با فناوری بیوتکنولوژی است. ویژگی ها: پوست را انرژی زایی و اکسیژن رسانی می کند. چروک ها را کاهش می دهد. کشسانی پوست را افزایش می دهد. ؛ مکانیسم: افزایش سنتز ATP، افزایش تنفس سلولی
ریبوکسیل
سلولهای بدن انسان، انرژی مورد نیاز خود را از طریق ملکولهایی به نام آدنوزین تری فسفات تامین می کنند. این مولکول که به اختصار ATP نامیده می شود در سلول ذخیره سازی می شود تا در مواقع ضروری یک پیوند فسفات از آن گسسته شده و انرژی حاصل از گسست این پیوند، صرف فرایندهای متابولیکی سلول شود.
adp to atp
با افزایش سن و مواجهه با شرایط نامساعد محیط، ظرفیت ذخیره سازی ATP در سلول های پوست کاهش یافته و به همین علت عملکرد پوست دستخوش تغییرات شده و پیری پوست شتاب می گیرد.
کمپانی لوکاس مایر به دنبال راهی برای بازیابی سریع ذخایر ATP سلول، دی ریبوز خالص که جزء اصلی سازنده ATP است را از دانه های ذرت استخراج نموده، برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی ضد پیری معرفی نموده و نام تجاری آن را ریبوکسیل گذاشت.
riboxyl
اگر محل ذخیره سازی ATP در داخل سلول را به باتری تشبیه کنیم، ریبوکسیل را می توان به شارژر این باتری تشبیه نمود. زیرا ریبوکسیل در واقع همان ریبوز است که با انجام واکنش زیر در سلول به ATP تبدیل می شود.
ribose to ATP reaction
corn as the source of ribose
ریبوکسیل دی ریبوز طبیعی بدست آمده از دانه های ذرت با فرآیندهای بیوتکنولوژی است.

اما آیا با استخراج ریبوز از دانه ذرت و به کارگیری آن در یک کرم آرایشی می توان انرژی مورد نیاز سلول را فراهم نمود؟ برای اثبات این تئوری در درجه اول باید ثابت کنیم که آیا محصول آرایشی حاوی ریبوکسیل می تواند تولید ATP را در سلول افزایش دهد؟ آیا این افزایش تولید ATP در عمل موجب افزایش تنفس سلولی می شود یا خیر؟ در مرحله بعدی، اگر بتوانیم اثبات کنیم که این افزایش تنفس سلولی به افزایش پروتئین های ساختاری پوست یعنی کلاژن، الاستین، فیبرونکتین و هیالورونیک اسید منجر شده در واقع اثربخشی ریبوکسیل را ثابت کرده ایم.
riboxyl efficacy

برتری ریبوکسیل در مقایسه با رقبا

ویژگی متمایز ریبوکسیل از رقبایش آن است که ریبوکسیل ATP های جدید تولید می کند در حالیکه بسیاری از محصولات رقیب بازیابی ATP از ADP را افزایش می دهند. بازیابی خوب است، اما وقتی مقدار مواد قابل بازیابی اندک باشد بازیابی اصلا کافی نیست. مهمترین اقدام آن است که ذخایر انرژی سلول در بیشترین حد ممکن باشند و این امر تنها با سنتز ATP های جدید میسر است.

کاربردهای ریبوکسیل

riboxyl applications
• ریبوکسیل پوست حساس را تقویت می کند تا بهتر بتواند با التهاب مبارزه کند. ← محصولات مراقبت از پوست حساس
• ریبوکسیل مقاومت پوست را در برابر پرتوهای فرابنفش آفتاب افزایش می دهد. ← استفاده در محصولات ضد آفتاب
• ریبوکسیل در هنگام خواب سلولهای پوست را ریبوت می کند ← استفاده در کرم های شب
riboxyl real examples

active riboxil og
ریبوکسیل، ریبوز خالص به دست آمده از دانه های ذرت است. ریبوکسیل برای انرژی زایی و اکسیژن رسانی به پوست طراحی شده است و در محصولات ضد چروک کاربرد دارد. سنتز ATP را افزایش می دهد. تنفس سلولی را افزایش می دهد.
ribose to atp
واکنش تبدیل ریبوکسیل به ATP
riboxyl battery
تشبیه ریبوکسیل به باتری


• ریبوکسیل

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- عملکرد پوست = Cutaneous Function

تلفظ cutaneous function ↓
2- فرابنفش = Ultraviolet
ultraviolet or uv radiation = پرتوهای فرابنفش 

UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش

Ultraviolet ray = اشعه فرابنفش 


تلفظ ultraviolet or uv radiation ↓
3- مواجهه = Exposure مواجهه، در معرض قرار گرفتن، در تماس قرار گرفتن

Exposure time = زمان تماس، زمان مواجهه

exposure to toxic chemicals = مواجهه با مواد شیمیایی

overexposure = مواجهه بیش از حد


تلفظ exposure to toxic chemicals ↓
4- پیری پوست = Skin Explants
human skin explants = اکسپلانت های پوست انسان
اکسپلانت های پوستی
5- جزء = Component جزء
6- اقدام = Measure
colorimetric measurement = اندازه گیری های رنگ سنجی
اقدام
7- الاستین = Elastin
tropoelastin = تروپوالاستین
الاستین
8- مقاومت = Resistance
maximum resistance to electrolytes = مقاومت حداکثری نسبت به الکترولیت ها

combing resistance = مقاومت مو در برابر شانه

wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش
کسی که در آزمایشگاه با آمیختن مواد مختلف، یک فرمولاسیون آرایشی بهداشتی خلق می کند.
natural resistance = مقاومت طبیعی
مقاومت
9- هیالورونیک اسید = Hyaluronic Acid
sodium hyaluronate, sodium salt of hyaluronic acid, a glycosaminoglycan found in various connective tissue of humans = سدیم هیالورونات، نمک سدیمی هیالورونیک اسید، گلایکوز آمینو گلایکنی که در بافت همبند پوست و دیگر اعضای بدن وجود دارد 

hyaluronic acid injection-like = مواد آرایشی مشابه تزریق هیالورونیک اسید
اسید هیالورونیک
10- سازنده = Manufacturer سازنده
11- مراقبت از پوست = Skin Care
sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
متیپور، کمدون ساز یا جوشگاه ساز نیست.
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست
محافظت از پوست
12- پوست حساس = Sensitive Skin
hypersensitive skin of babies = پوست فوق حساس کودکان 
پوست حساس


تلفظ hypersensitive skin of babies ↓
13- ضد پیری = Anti Aging ضد پیری، ضدپیری، ضد سالخوردگی
فراورده هایی که برای افزایش زیبایی استفاده می شوند
14- بازیابی = Restore
restores the lipid matrix = بازیابی ماتریس لیپیدی
بازیابی
15- نام تجاری = Brand
vaseline, brand of petroleum jelly-based products owned by Unilever. = وازلین، برند محصولات حاوی ژل پترولیوم، متعلق به یونیلیور 

Brand sense = حس برند، نام کتابی از مارتین لیندستورم Martin Lindstorm
برند، علامت تجاری، مارک

Brand image = تصویر برند
16- جار = Jar

تلفظ blender jar ↓
17- لوکاس مایر = Lucas Meyer کمپانی لوکاس مایر
18- آدنوزین تری فسفات = Adenosine Triphosphate
adenosine triphosphate, ATP = آدنوزین تری فسفات. مولکول حامل انرژی که در هنگام انقباض ماهیچه ای مورد نیاز است. این ماده انرژی را در خود ذخیره نموده و برای فعالیت های سلولی و ماهیچه ای در زمانی که نیاز است، انرژی را آزاد می کند. 
19- کرم های شب = Night Creams کرم های شب
20- فرابنفش = Ultraviolet
ultraviolet or uv radiation = پرتوهای فرابنفش 

UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش

Ultraviolet ray = اشعه فرابنفش 


تلفظ ultraviolet or uv radiation ↓
21- ازن = Ozone
secondary pollutants, A secondary pollutant is not directly emitted as such, but forms when other pollutants (primary pollutants) react in the atmosphere.Examples of a secondary pollutant include ozone, which is formed when hydrocarbons (HC) and nitrogen oxides (NOx) combine in the presence of sunlight; NO2, which is formed as NO combines with oxygen in the air; and acid rain, which is formed when sulfur dioxide or nitrogen oxides react with water. = آلاینده های ثانویه هوا که بر خلاف آلاینده های اولیه به شکل مستقیم وارد هوا نمی شوند. بلکه در اثر واکنش آلاینده های اولیه با عوامل دیگر ایجاد می شوند. از ازن تروپوسفری می توان به عنوان نمونه ای از آلاینده ثانویه نام برد. زیرا از واکنش هیدروکربن ها و اکسیدهای نیتروژن در حضور نور آفتاب ایجاد می شود. باران های اسیدی نمونه دیگری از آلاینده های ثانویه هستند. زیرا در اثر ترکیب اکسید گوگرد و اکسید نیتروژن با آب باران ایجاد می شوند. 

tropospheric ozone, Ozone that is a constituent of the troposphere. The troposphere extends from the Earth's surface to between 12 and 20 kilometers above sea level = ازن تروپوسفری، ازنی که در لایه تروپوسفر جو زمین قرار دارد. تروپوسفر آن قسمت از جو زمین است که از سطح زمین تا فاصله 12 و 20 کیلومتری بالای سطح دریا ادامه دارد.

photochemical smog, haze in the atmosphere accompanied by high levels of ozone and nitrogen oxides = مه دود فوتوشیمیایی، دودآلود شدن هوا به علت وجود ازن و اکسیدهای نیتروژن 

Ozone, trioxygen, an inorganic molecule with the chemical formula O3 = ازن، تری اکسیژن 


تلفظ ozone ↓


تلفظ tropospheric ozone ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید