برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد  

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی



بوتگاورد

محصولات بوتگاورد

کرم لیفت طبیعی
کرم گلیکولیک اسید
کرم عسل
ماسک خاک رس برای پاکسازی عمیق پوست صورت و گردن
کرم دور چشم: ضد چروک، ضد تیرگی، ضد پیری، ضد خستگی حاوی رتینیل پالمیتات
ماسک ضد پیری با خاصیت لیزر: حاوی پپتید و روغن ذرت
ماسک اسکراب زردآلو
شامپوی خاک رس و پروپیلیس

مواد موثره بوتگاورد

نچرال لیفت Natural lift : حاوی آرژیرلین ماده ضد پیری به دست آمده از پروتئین های طبیعی که با تأثیر بر میکروفیبرهای عضلانی و ریلکس کردن آن ها مانع از ایجاد چروک در صورت می شود و عمق چروک های قبلی را کاهش می دهد. آرژیرلین با مهار کاتکولامین ها catecholamines (نورو آدرنالین و آدرنالین) مانع شکل گیری چروک می شود. این ماده شبه بوتاکس همه جای صورت قابل استفاده است.
catecholamines = any of a class of aromatic amines which includes a number of neurotransmitters such as adrenaline and dopamine.

روغن جوجوبا یک ترکیب Liquid Wax است که از تخم گیاه جوجوبا به دست می آید و و شباهت زیادی به سبوم پوست انسان دارد.
روغن زیتون عامل مؤثر ضد پیری و محافظ پوست در برابر رادیکال های آزاد
گلیکولیک اسید: کوچکترین و فعالترین اسید آلفا هیدروکسی
گلیسیرین: کمک به تکثیر سلول های پوست
عسل و موم عسل: ضد رادیکال های آزاد، ضد تحریک پوستی
عصاره پرتقال
عصاره درخت لیندن Linden: ضد گرفتگی عضلات، ضد استرس
روغن بادام: حاوی ویتامین E
روغن هسته انگور: حاوی ویتامین F
اسید سالیسیلیک: روشن کننده
نمک های روی: کنترل باکتری های بی هوازی مثل پروپیون باکتریوم آکنه
Aloglicine : تنظیم کننده ترشح چربی
خاک رس: ماده مؤثر قدیمی برای از بین بردن سموم و سبوم اضافه از سطح پوست
عصاره برگ درخت بید (نوعی اسید سالیسیلیک طبیعی)
عصاره گیاه باباآدم: ضد التهاب
کوآلیا Quillaia یا کوالاجا Quillaja یا گیاه صابونی به کار رفته در ژل پاک کننده آرایش صورت و چشم بوتگاورد
Quillaja saponaria, the soap bark tree or soapbark, is an evergreen tree in the family Quillajaceae, native to warm temperate central Chile

Arnica آرنیکا: ریشه گیاهی با اثر ضد التهاب
بوراژ Borage : منبع گامالینولئیک اسید، یکی از اسیدهای چرب امگا6
اقاقیا: نوعی کلاژن گیاهی، تغذیه کننده پوست
جینسنگ : ایجاد خاصیت ارتجاعی پوست
ویتامین E ( توکوفرول ): آنتی اکسیدان
Provitagen-complexII پروویتاژن کمپلکس با ترکیبات حاوی جوانه گندم
ویتامین F
پلوریدیفنس
Tralagen
روغن بادام شیرین حاوی 95 درصد اسیدهای چرب غیراشباع (لینولئیک اسید و اولئیک اسید) و 5 درصد اسید چرب اشباع (میریستیک اسید)
روغن سبوس برنج
کره کاریته یا شی آ باتر
آلانتوئین : ضد التهاب با اثر کراتولیتیک (ضد باکتری، ضد قارچ)
دانه های هسته زرد آلو با خاصیت لایه برداری ملایم به کار رفته در ماسک اسکراب زردآلو
پروپیلیس به دست آمده از موم زنبور عسل به عنوان ماده باکتریواستاتیک
عصاره گزنه به کار رفته در شامپو و محلول ضد شوره
روغن تخم کتان linseed oil غنی از اسیدهای چرب غیراشباع
روغن آرگان: ماده ای منحصر به فرد از مراکش، مغذی و صاف کننده مو
پانتنول: آبرسانی، ترمیم و درخشش مو

bottega verde og
کاتالوگ محصولات بوتگاورد


• بوتگاورد

مطلب قبلی: bio0039

مطلب بعدی: میبا


scent marketing

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آدرنال = Adrenal
adrenaline = آدرنالین، هورمونی که در اثر استرس توسط غدد فوق کلیوی ترشح شده، سیستم عصبی را تحریک نموده، متابولیسم بدن را افزایش می دهد، فشار قلبی را افزایش داده، فشار خون را افزایش می دهد و بدن را برای تقلای حداکثری آماده می کند. 
غده درون ریز که روی کلیه ها قرار گرفته، غدد فوق کلیوی

adrenal glands = غدد فوق کلیوی
2- شوره = Dandruff
selenium shampoos, Shampoos containing selenium sulfide such as Head & Shoulders. Selenium sulfide is a key ingredient in dandruff shampoos; it treats seborrheic dermatitis, dandruff and tinea versicolor. = شامپوهای حاوی سلنیوم سولفید مثل برخی شامپوهای هد اندر شولد؛ سولفید سلنیوم یکی از ترکیبات کلیدی در شامپوهای ضدشوره است و سبوره درماتیت را نیز درمان می کند

Dandruff scale = لایه هایشوره های لایه ای یا پولک مانند

antidandruff haircare products = محصولات مراقبت از مو با خاصیت ضدشوره

onset of dandruff = پیدایش شوره، شروع شوره
Finasteride is being sold under the brand names Proscar and Propecia
anti dandruff shampoo = شامپو ضد شوره
a common Gram-negative, rod-shaped bacterium
antidandruff shampoo = شامپو ضدشوره

anti dandruff = ضد شوره

Antidandruff = ضدشوره
شوره


تلفظ antidandruff haircare products ↓


تلفظ dandruff ↓


تلفظ onset of dandruff ↓
3- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant
high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
ملانین از طریق دندانه های ملانوسیت وارد کراتینوسیت می شود. آنتی اکسیدان
4- روشن کننده = Skin Lightener روشن کننده
5- آکنه = Acne

تلفظ acne lesions ↓


تلفظ acne ↓


تلفظ some cases of acne ↓
6- قارچ = Fungus
pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 

fungus, eukaryotic organisms that includes unicellular microorganisms such as yeasts and molds, as well as multicellular fungi = قارچ، ارگانیسم یوکاریوتیکی که شامل میکروارگانیسم های تک سلولی مثل مخمر و کپک و همچنین قارچ های چند سلولی می شود. 

fungus infections = عفونت قارچی 


تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
7- سبوم = Sebum
sebocyte, any of the cells that make up the sebaceous glands, and secrete sebum = سبوسیت، سبوسایت، سلول های تشکیل دهنده غدد سبابه که سبوم ترشح می کنند 

sebumeter = سبومتر، دستگاه سنجش میزان سبوم پوست

scalp excess sebum = چربی های اضافی پوست سر
دانه هایی با خاصیت فلورسنت که برای تقلید از ملانوزوم در آزمایش ارزیابی ممانعت از ملانوزوم برای اثربخشی وایت اسنس استفاده شد.
sebum triglycerides = تری گلیسیرید های سبوم

sebum in the sebaceous glands = سبوم در غدد سبابه 
بالم، بوم یا بلسان به پمادهای معطری گفته می شود که برای رفع مشکلات پوستی استفاده می شوند. بالم لب را بوم لب و بلسان لب هم ترجمه کرده اند. بوم معادل فرانسوی کلمه بالم است و معنای لغوی آن در فرانسوی، مرهم می باشد.
excess sebum = سبوم اضافی 

sebum production = تولید سبوم
سبوم


تلفظ sebum in the sebaceous glands ↓


تلفظ sebum ↓


تلفظ sebum2 ↓
8- عمق = Depth
maximum pentration depth = عمق نفوذ حداکثری

Tone depth level, TDL = تراز عمق رنگ مو 
9- صاف کننده = Straightening
yuko hair straightening system = سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو 
کلاژن برای پوست نقش آرماتور را دارد.
Brazilian blowout, keratin hair straightening, keratin treatment = کراتینه کردن مو، صاف کردن مو با روش برزیلی

Non chemical straightening = صاف کننده های غیر شیمیایی مو

hair straightening treatment = محلول صاف کننده مو 

Hair straightening = صاف کردن مو
صاف کننده


تلفظ yuko hair straightening system ↓
10- لایه برداری = Exfoliate لایه برداری


تلفظ exfoliate ↓
11- درخشش = Shimmer براق کننده


تلفظ shimmer ↓
12- انگور = Grapes
Grapes, Vitis vinifera = انگور، عنب
13- جوجوبا = Jojoba
Jojoba, Simmondsia chinesis = جوجوبا، حوحوبا، هوهوبا
14- باکتری ها = Bacteria
pseudomonas, genus of Gram-negative bacteria = سودوموناس، گونه ای از باکتری های گرم نگاتیو

negative-charged membrane of bacteria = باکتری ها را که دارای بار منفی 

Blemish causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده لک پوست

acne causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده آکنه

thermal water, type of mineral water that is located deep underground which contains healing properties and is exempt from bacteria and pollution (jeancoutu.com). spring whose water issued at a temperature higher than the mean temperature of the locality where the spring (merriam-webster.com) = آب چشمه های آب گرم 

bacterial agents = عوامل باکتریایی

bacterial growth = رشد باکتریایی

antibacterial = ضد باکتری
باکتری ها


تلفظ bacteria ↓


تلفظ bacterial agents ↓
15- لیفت = Lift
16- بوتاکس = Botox بوتاکس، بوتوکس، سم بوتولین، یکی از انواع سم های بولولینوم که برای ریلکس کردن یا فلج کردن موقت ماهیچه های صورت و رفع چروک های آن استفاده می شود. 

botox-like = شبه بوتاکس، کرم هایی که ادعا می کنند تأثیری مشابه بوتاکس تزریقی دارند. 
17- روغن آرگان = Argan Oil روغن آرگان که به علت شباهت ترکیباتش با ترکیبات چربی پوست در صتنایع آرایشی بهداشتی معروف شده است. البته خیلی ها معتقدند که این ادعا فقط یک مانور تبلیغاتی است.
18- کرم دور چشم = Eye Cream کرم دور چشم 
19- بادام = Almond
Tropical Almond, Terminalia chebula = هلیله، بادام گرمسیری

Almond flavor = رایحه بادام

Almond, Prunus species = بادام
20- آلانتوئین = Allantoin آلانتوئین، پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ که به عنوان ماده ضد التهاب در صنایع دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود. در گذشته آلانتوئین از گیاهان به دست می آمد اما امروزه به صورت صناعی از اسید اوریک تولید می شود.
21- گلی = Floral
hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
پلی هولوزیدها مشابه هیالورونیک اسید تا چندین برابر حجم خود آب جذب می کنند. فلورال، بر پایه رایحه گل ها
22- ضد پیری = Anti Aging ضد پیری، ضدپیری، ضد سالخوردگی
فراورده هایی که برای افزایش زیبایی استفاده می شوند
23- عسل = Honey
Amber, a honey-yellow colour typical of amber = عنبر، رنگ زرد عسلی کهربایی
عسل
24- رادیکال های آزاد = Free Radicals
hesperidin methyl chalcone, bioflavinoid found in the peel, pulp, and membranes of citrus fruit, such as grapefruits, lemons, and oranges. Hesperidin methyl chalcone has antioxidant properties, which help it to combat the inflammation and cell damage caused by free radicals. = هسپریدین متیل چالکون ماده بیوفلاونوئیدی که در پوست و گوشت مرکباتی مثل گریپ فروت، لیمو و پرتقال وجود دارد. نقش آنتی اکسیدان داشته و التهاب را کاهش می دهد و در کرم های دور چشم کاربرد دارد.
25- زیتون = Olive
lilac, common lilac, Syringa vulgaris is a species of flowering plant in the olive family = یاس بنفش یاس شیروانی
زیتون
26- جینسنگ = Ginseng
Ginseng, Panax ginseng = جین سنگ، جین شن، جینسنگ کره ای

Siberian Ginseng, Eleuthero coccussenticosus = جینسنگ سیبریایی
27- هوازی = Aerobic هوازی، قابل زیستن یا رخ دادن فقط در شرایط حضور اکسیژن. به ورزش ها و رقص هایی که باعث افزایش ضربان قلب می شوند نیز گفته می شود. 

aerobic respiration = تنفس هوازی که در میتوکندری سلول ها اتفاق می افتد. 
28- ضد قارچ = Anti Fungal ضد قارچ، آنتی فونگال
29- روغن بادام = Almond Oil
30- موم زنبور عسل = Beeswax
31- گزنه = Nettle
White Nettle, Lamium album = گزنه سفید، گزنه سا، گزنه زنبوری، گزنه کور

Hempnettle, Galeopsis segetum = همپ نتل، گیاه کله گربه

Indian Nettle, Acalypha indica = گزنه هندی، آکالیفا
گزنه
32- توکوفرول = Tocopherol
tocopherol acetate = توکوفرول استات
توکوفرول
33- غیراشباع = Unsaturated
Monounsaturated fats, MUFAs = چربی های اشباع نشده تکی، چربی های مفید و خوب

unsaturated fatty acid = اسیدهای چرب غیر اشباع
محصول آرایشی که برای شکل دادن به موها یا تثبیت آرایش موها استفاده می شود
Unsaturated fat = چربی های اشباع نشده
غیراشباع
34- خاک رس = Clay
35- پاک کننده آرایش = Remover
Eye makeup removers = پاک کننده های مواد آرایشی دور چشم
موی زبر پاک کننده، معمولا پاک کننده آرایش
36- اسید چرب = Fatty Acid
Lauric acid, dodecanoic acid, saturated fatty acid with a 12-carbon atom chain = لوریک اسید، دودکانوئیک اسید، اسید چرب اشباع شده با 12 اتم کربن

coconut fatty acid diethanolamide = کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

exogenous fatty acids = اسیدهای چرب منابع خارجی

non-esterified fatty acids, NEFA = اسیدهای چرب استری نشده

unsaturated fatty acid = اسیدهای چرب غیر اشباع
محصول آرایشی که برای شکل دادن به موها یا تثبیت آرایش موها استفاده می شود اسید چرب 
37- شبه بوتاکس = Botox-Like شبه بوتاکس، کرم هایی که ادعا می کنند تأثیری مشابه بوتاکس تزریقی دارند. 
38- گلیکولیک اسید = Glycolic Acid
thioglycolic acid = تیوگلیکولیک اسید
گلایکولیک اسید 


تلفظ glycolic acid ↓
39- جوانه گندم = Wheat Germ جوانه گندم 
40- ضد باکتری = Antibacterial ضد باکتری
41- تحریک پوست = Skin Irritation تحریک پوست
42- بید = White Willow
White willow, Salix species = بید سفید، گونه های بید
43- لینولئیک اسید = Linoleic Acid لینولئیک اسید
44- اولئیک اسید = Oleic Acid
linoleic acid = لینولئیک اسید
45- آرنیکا = Arnica
Arnica, Arnical montana = همیشه بهار کوهی، چشم گاو
46- کره کاریته = Karite
47- آرژیرلین = Argireline
Argireline, Acetyl hexapeptide-8 is marketed as Argireline by the Barcelona-based research laboratory Lipotec = آرژیرلین، استیل هگزاپپتید-8، پپتید ضد چروک که با مهار واکنش های بیولوژیکی درگیر در حرکت و انقباض ماهیچه ها عمل می کند
48- سبوس برنج = Rice Bran
49- ضد شوره = Anti Dandruff
anti dandruff shampoo = شامپو ضد شوره
a common Gram-negative, rod-shaped bacterium ضد شوره
50- پانتنول = Panthenol
D-panthenol = دپنتنول، پیش ساز ویتامین ب 5
پاتنول، پنتنول
51- اسید سالیسیلیک = Salicylic Acid سالیسیلیک اسید 


تلفظ salicylic acid ↓
52- کراتولیتیک = Keratolytic کراتولیتیک، لایه بردار
53- آدرنالین = Adrenaline آدرنالین، هورمونی که در اثر استرس توسط غدد فوق کلیوی ترشح شده، سیستم عصبی را تحریک نموده، متابولیسم بدن را افزایش می دهد، فشار قلبی را افزایش داده، فشار خون را افزایش می دهد و بدن را برای تقلای حداکثری آماده می کند. 
54- اقاقیا = Acacia
Gum Arabic, Acacia senegal = آکاسیا، صمغ عربی، ارتفاع درخت آکاسیا به 6 متر می رسد. 

Acacia, Acacia arabica = درخت صمغ عربی، آکاسیا
55- رتینیل پالمیتات = Retinyl Palmitate
56- روغن هسته انگور = Grapeseed Oil
57- اسید آلفا هیدروکسی = Alphahydroxy Acid
AHA, Alpha Hydroxy Acid, Alphahydroxy acid = اسیدهای آلفا هیدروکسی
مولکول های بسیار فعال که معمولاً یک الکترون جفت نشده در لایه ظرفیت دارند. رادیکالهای آزاد واکنش پذیری بالایی داشته و می توانند موجب آسیب زدن به پوست شوند. رادیکال های آزاد معمولاً در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش آفتاب ایجاد می شوند و در محصولات آرایشی از ترکیبات آنتی اکسیدان برای مهار رادیکال های آزاد استفاده می شود. اسیدهای آلفاهیدروکسی 


تلفظ Alphahydroxy acids ↓
58- صاف کننده مو = Hair Straighteners صاف کننده مو 


تلفظ hair straighteners ↓
59- راش = Rashes
skin rashes, noticeable change in the texture or color of your skin = راش پوستی، تغییر واضح در بافت و رنگ پوست 

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید