برند آرایشی بهداشتی میس ادن  

برند آرایشی بهداشتی میس ادن

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: برند میس ادن از سال 2005 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو آغاز کرد. میس ادن به معنای بانوی بهشتی می باشد و این برند در فرانسه ثبت شده است. محصولات میس ادن بر پایه روغن آرگان هستند. میس ادن در ایران توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
میس ادن

روغن آرگان چیست؟

درخت آرگان، بومی جنوب شرق مراکش و غرب مدیترانه بوده و ارتفاع آن به 10 متر می رسد. این درخت می تواند تا 200 سال عمر کند و میوه های آن، هسته های مغذی ارزشمندی دارند که از مغز داخل هسته آرگان روغن ارزشمندی به دست می آید که در سراسر دنیا به نام طلای مایع یا طلای بیابان شهرت دارد. روغن آرگان منبع غنی از اسیدهای چرب امگا3، امگا6، امگا9، اسکوالن، استرول ها، آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، ویتامین A و ویتامین E است.
روغن آرگان یک مرطوب کننده، آنتی اکسیدان و تغذیه کننده عمقی پوست می باشد که با افزایش ساخت کلاژن و الاستین و تقویت اتصالات درم و اپیدرم، تأثیر شگرفی در جوان سازی و لیفتینگ پوست دارد.
در افرادی که پوست صورت خشک و خیلی خشک دارند، این روغن با بازسازی و تقویت چربی های بین سلول های پوست، سبب حفظ رطوبت و رفع خشکی مفرط شده و به عنوان مکمل در درمان انواع خشکی های پوستی همراه با التهاب مؤثر می باشد.
روغن آرگان به واسطه داشتن عوامل آنتی اکسیدان قوی به محافظت از پوست در برابر عوامل محیطی می پردازد و از رف دیگر می تواند به عنوان یک ترمیم کننده، آسیب های پوستی ناشی از لیزر، افتاب و ... را بهبود دهد.
منبع: بروشور میس ادن

گیاهان میس ادن

روغن آرگان، کره کاریته، صمغ گوار، عصاره جو، روغن بادام شیرین، عصاره خیار، گل آفتابگردان، عصاره ختمی
اسانس دارچین، اسانس لیمونن، اسانس کارامل
عصاره گیاه دم اسب، عصاره پنجه ای، آلانتوئین، روغن نارگیل، روغن هسته نخل، عصاره ریشه هویج، آب مقطر گل بابونه، عصاره پیچک، عصاره اسطوخودوس، روغن آویشن، عصاره هاماملیس، عصاره درخت سرو
رزماری (محرک رشد مو، ضد ریزش مو، ضد قارچ)، جینسنگ (تقویت خون رسانی به پیاز مو)، مریم گلی (کنترل چربی مو و پوست سر)، شیرین بیان (روشن کننده، ضد لک، آنتی اکسیدان، ضد چروک)،
بیربری Arctostaphylos uva-ursi (ضد لک و روشن کننده، حاوی آلفا آربوتین)
توت سفید Morus alba
جوانه گندم Triticum vulgare
رازک Humulus lupulus
سرو کوهی Juniperus communis

مواد مؤثره

کائولن یا خاک رس چینی (به کار رفته در ماسک پیوریفانت)، آلفا گلوکان اولیگو ساکارید، گلیسیرین، صابون سیاه، آلانتوئین، موم زنبور عسل، موم میکروکریستالین، منتول، پروتئین هیدرولیز شده سویا، عوامل شوینده ملایم نارگیل

محصولات

شامپو روغن آرگان، نرم کننده روغن آرگان، سرم آبرسان، ماسک مو روغن آرگان (آبکشی شدنی)، ماسک مو روغن آرگان (بدون نیاز به آبکشی)

miss eden og
میس ادن


• میس ادن
راز جوانی


تخفیف 50 هزار تومانی به مناسبت سال نو، فقط تا 20 فروردین 97
450 هزار تومان به جای 500 هزار تومان
برای استفاده از تخفیف ثبت نام پیش هنگام، هرچه سریعتر اقدام کنید
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant
high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
ملانین از طریق دندانه های ملانوسیت وارد کراتینوسیت می شود. آنتی اکسیدان
2- روشن کننده = Skin Lightener روشن کننده
3- قارچ = Fungus
pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 

fungus, eukaryotic organisms that includes unicellular microorganisms such as yeasts and molds, as well as multicellular fungi = قارچ، ارگانیسم یوکاریوتیکی که شامل میکروارگانیسم های تک سلولی مثل مخمر و کپک و همچنین قارچ های چند سلولی می شود. 

fungus infections = عفونت قارچی 


تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
4- سویا = Soy Bean
Soy bean, Glycine soja = سویا، لوبیای روغنی
5- عمق = Depth
maximum pentration depth = عمق نفوذ حداکثری

Tone depth level, TDL = تراز عمق رنگ مو 
6- الاستین = Elastin
tropoelastin = تروپوالاستین
الاستین
7- هیدرولیز = Hydrolysis
8- لیفت = Lift
9- بابونه = Chamomile
German chamomile, Matricaria recutita = بابونه اروپایی، ماتریکاریا، بابونج، بابونغ

English chamomile, Chamemelum nobile = بابونه انگلیسی، بابونه رومی
بابونه، کامومایل
10- روغن آرگان = Argan Oil روغن آرگان که به علت شباهت ترکیباتش با ترکیبات چربی پوست در صتنایع آرایشی بهداشتی معروف شده است. البته خیلی ها معتقدند که این ادعا فقط یک مانور تبلیغاتی است.
11- بادام = Almond
Tropical Almond, Terminalia chebula = هلیله، بادام گرمسیری

Almond flavor = رایحه بادام

Almond, Prunus species = بادام
12- آلانتوئین = Allantoin آلانتوئین، پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ که به عنوان ماده ضد التهاب در صنایع دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود. در گذشته آلانتوئین از گیاهان به دست می آمد اما امروزه به صورت صناعی از اسید اوریک تولید می شود.
13- اسکوالن = Squalene اسکوالن


تلفظ squalene ↓
14- گلی = Floral
hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
پلی هولوزیدها مشابه هیالورونیک اسید تا چندین برابر حجم خود آب جذب می کنند. فلورال، بر پایه رایحه گل ها
15- مواد مؤثره = Active Ingredients
entrap active ingredients = به دام انداختن مواد مؤثر 
مواد موثره
16- عسل = Honey
Amber, a honey-yellow colour typical of amber = عنبر، رنگ زرد عسلی کهربایی
عسل
17- جینسنگ = Ginseng
Ginseng, Panax ginseng = جین سنگ، جین شن، جینسنگ کره ای

Siberian Ginseng, Eleuthero coccussenticosus = جینسنگ سیبریایی
18- رزماری = Rosemary
19- لیفتینگ = Lifting
immediate lifting = لیفتینگ سریع
لیفتینگ
20- ضد قارچ = Anti Fungal ضد قارچ، آنتی فونگال
21- روغن بادام = Almond Oil
22- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده

loose powder = پودرهای نرم
شل، نرم


تلفظ loose powder ↓
23- اسطوخودوس = Lavender
English Lavender, Lavandula angustifolia = اسطوخودوس انگلیسی، اسطوقدوس، لاوندر، لاواند
Natural protective barrier of the skin = لایه محافظ طبیعی پوست اسطوخودوس، لاوندر، لاواند

lavender essential oil = اسانس روغنی لاواند


تلفظ lavender essential oil ↓


تلفظ lavender essential oil2 ↓
24- موم زنبور عسل = Beeswax
25- نارگیل = Coconut Palm
Coconut Palm, Cocos nucifera = نارگیل، نارجیل، کوکونات، پالم
26- شیرین بیان = Licorice
Licorice, Glycyrrhiza glabra = شیرین بیان، مک، سوس، شیرین بن، گیاه علفی چند ساله، ریشه این گیاه در طب سنتی و شیرینی پزی کاربرد دارد. از عصاره شیرین بیان در صنایع آرایشی بهداشتی نیز استفاده می شود. 
27- منتول = Menthol منتول
28- خاک رس = Clay
29- آفتابگردان = Sunflower
Sunflower, Helianthus annuus = آفتابگردان، سان رز، گیاهی که روغن آن حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و منبع بسیاری از ویتامین ها است. 
30- بروشور = Brochure بروشور
31- جوانه گندم = Wheat Germ جوانه گندم 
32- گوار = Guar
33- سرو = Cypress
Cypress, Vupressus sempervirens = سرو
34- کره کاریته = Karite
35- روغن نارگیل = Coconut Oil روغن نارگیل، روغن کوکونات
36- مریم گلی = Sage

تلفظ massage is a relaxing way to introduce essential oils to the body ↓


تلفظ massage1 ↓
37- دارچین = Cinnamon دارچین، دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود.

Cinnamon, Cinna momum verum = دارچین، قرفه، دارسین
یکی از محصولات آرایش مو
Chinese Cinnamon, Cinnamomum aromaticum = دارچین چینی، سلیخه

Camphor tree, Cinnamonum camphora = کافور، کامفور
38- آویشن = Wild Thyme
Wild thyme, Thymus serpyllum = آویشن، هزوه
39- ختمی = Marsh Mallow
Mallow, Althea, Althaea officinalis, Marsh mallow, Alcea = ختمی، آلته آ
40- هاماملیس = Witch-Hazel
41- ماسک مو = Hair Mask ماسک مو، گاهی به کاندیشنرها ماسک مو هم می گویند. 
42- صمغ گوار = Guar Gum
Guar Gum, Cyamopsis tetragonoloba = صمغ گوار، گوار گام
43- جوان سازی = Rejuvenate

تلفظ rejuvenate ↓


تلفظ rejuvenate2 ↓
44- خیار = Cucumber خیار
45- افرا = Maple
Red Maple, Acer rubrum = افرای قرمز، افرای مرداب، افرای شکر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید