رادیوفریکوئنسی که به اختصار RF نامیده می شود، یک روش غیرتهاجمی برای از بین بردن چین و چروک ها و افتادگی پوست بدون استفاده از لیزر است. انرژی رادیوفریکوئنسی منجر به تحریک کلاژن سازی در فیبروبلاست های پوست و در نتیجه افزایش کشسانی و سفتی پوست می شود. این روش را به صورت یک جراحی سرپایی می توان انجام داد. درد ندارد، هزینه آن کمتر است و دوره نقاهتی هم ندارد. روش جدید جوانسازی به نام رادیوفریکوئنسی یا اشعه فرکانس، اخیرا توسط سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته است. تابش اشعه رادیوفرکانسی (رادیوفریکوئنسی) با تخریب الیاف کلاژن پیر و چربی های کهنه و ساخته شدن الیاف جدید کلاژن باعث کاهش چین و چروک های صورت گردیده و موجب جوان شدن تدریجی چهره می گردد. مزیت این روش غیرتهاجمی و بی خطر بودن آن است.

تفاوت رادیوفرکانسی با لیزر

رادیوفرکانسی را می توان در همه انواع رنگ های پوست، تیره یا سفید می توان انجام داد و نتیجه آن، ماندگارتر است.

کاربردهای رادیوفرکانسی

علاوه بر لیفتینگ و جوانسازی پوست، رادیوفرکانسی را می توان برای بهبود سلولیت، کاهش چربی های اضافه و افزایش قوام و استحکام پوست استفاده نمود.

مکانیسم رادیوفرکانسی

چرخاندن دسته دستگاه روی پوست، موجب افزایش تدریجی گرمای درونی پوست گردیده و به این ترتیب حرارت داخل پوست آنقدر افزایش می یابد تا تخریب کلاژن های فرسوده و چربی های زائد انجام گیرد. دسته خنک کننده و ژل سرد دستگاه، احساس سوزش بیمار را کاهش می دهد.

نکات تکمیلی

قرمزی پوست بعد از یک ساعت از بین می رود و از آنجا که رطوبت پوست در اثر گرما از بین رفته، تا سه روز میزان مصرف کرم های مرطوب کننده باید افزایش یابد. اما مصرف کرم های ضدآفتاب مانند قبل است.
توصیه می شود که رادیوفرکانسی حداقل 4 بار و به فاصله 3 تا 5 هفته به طور منظم انجام شود و هر شش ماه تکرار گردد.
نکته: رادیوفرکانسی در درمان چین و چروک های عضلانی کم اثر است. برای درمان چروک های عضلانی، استفاده از آمپول های بوتولینوم توکسین (بوتاکس) بهتر است استفاده شود.




package13 2024
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید








linkedin facebook youtube gplus instagram aparat aparat

تمام مطالب این وب سایت با قلم احسان حسنانی نگاشته یا ترجمه شده است. کپی برداری فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است.