برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا  

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی



روژی
rougj-logo

درباره شرکت روژینیک پاسارگاد

کرم برنزه کننده روژی

کرم برنزه کننده روژی دارای خاصیت مرطوب کنندگی، ضد پیری و شتاب دهنده فرآیند برنزه شدن پوست

روی لیبل این محصول عبارت +40% درج شده که به معنای افزایش 40 درصدی شدت برنزه شدن در مواجهه با آفتاب در مقایسه با وقتی است که برنزه کننده استفاده نمی شود. این کرم برنزه کننده هم روی صورت و هم روی بدن قابل استفاده است.
rougj sun tan
این کرم علاوه بر برنزه کنندگی، مرطوب کننده و ضد پیری نیز می باشد و به گونه ای طراحی شده که فرآیند برنزه کردن پوست را شتاب ببخشد. تأثیر این کرم با آزمایش های اثربخشی به اثبات رسیده است. ماده پتنت شده ای به نام Unipertan Veg 2002 در غلظت 5 درصد در آن استفاده شده که شدت برنزه شدن پوست در برابر افتاب را به میزان 40 درصد افزایش داده و از تخریب بافت های پوستی ممانعت به عمل آورد.
نکته 1: اکتیو برنز روژی می تواند به عنوان پایه برای آرایش استفاده شود.
نکته 2 : این کرم برنزه کننده فاقد ترکیبات ضدآفتاب است بنابراین در هنگام مواجهه با آفتاب، از ضدآفتاب مناسب استفاده کنید.
نکته 3: یونیپرتان آمیزه ای از استیل تایروسین، آدنوزین تری فسفات و ریبوفلاوین می باشد که با تامین تایروسین (اسید آمینه مورد نیاز سلول برای ملانین سازی)، فرایند برنزه کردن پوست را تشدید می کند.
Unipertan Veg 2002
INCI name: Water, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Riboflavin

روش استفاده:

برای دستیابی به برنزه شدید، محصول را در یک دوره یک هفته ای یا 10 روزه ، هر روز قبل از مواجهه با آفتاب استفاده کنید تا تولید ملانین در پوست فعالسازی شود. در هنگام مواجهه با آفتاب، از یک ضدآفتاب مناسب همراه با برنزه کننده استفاده کنید. استفاده از برنزه کننده حتی بعد از مواجهه با آفتاب نیز توصیه می شود.
بهتر است هر روز و در سرتاسر سال استفاده گردد.
این کرم برنزه کننده را برای همه انواع پوست می توان استفاده نمود. پوست های روشن، پوست های مستعد قرمزی و اریتما هم می توانند از این محصول استفاده نمایند.

احتیاطات ایمنی:

برای جلوگیری از آفتاب سوختگی، در طی ساعت های پرحرارت روز از مواجهه طولانی مدت در برابر آفتاب حتی در صورت استفاده از ضدآفتاب خودداری کنید. کودکان را از معرض مستقیم نور آفتاب دور نگاه دارید. توجه داشته باشید که مواجهه بیش از حد در برابر آفتاب خطرات زیادی برای سلامتی دارد.

ترکیبات:

آب، سیکلوپنتاسیلوکسان، پارافین، پترولاتوم، لوریل متیکون، فنیل تری متیکون، سدیم کلراید، بوتیلن گلایکول، اوکتیل سالیسیلات، دایمتیکون/ وینیل دایمتیکون کراس پلیمر، استیل تایروسین، ایمیدازولیدینیل اوره، اسانس، پروتئین هیدرولیز شده گیاهی، سدیم دی هیدرو استات، آدنوزین تری فسفات، پروپیلن گلایکول، سدیم ا د ت آ، پلی سربات 20، ریبوفلاوین، بنزیل سالیسیلات، هیدروکسی ایزو هگزیل سیکلو هگزن کربوکسالدهاید، هگزیل سینامال، آلفا ایزو متیل آیونون، لینسید اسید، عصاره پروپولیس، متیل کلرو ایزو تیازولینون، متیل ایزو تیازولینون
نکته: ترکیبات نشان داده شده با رنگ قرمز، مواد تشکیل دهنده یونیپرتان می باشد.

مزایا:

کرم برنزه کننده روژی علاوه بر افزایش شدت برنزه شدن پوست، با افزایش و نگهداری ملانین در سطح پوست از اپیدرم محافظت می نماید. این محصول نشان تست شده توسط متخصص پوست دارد و به گونه ای فرموله شده که خطر واکنش های آلرژیک را به حداقل برساند. مقدار نیکل، کروم و کبالت در آن تست شده و در حد ناچیز است. به صورت میکروبیولوژیکی تست شده و با استانداردهای اروپایی مطابقت دارد. شرکت تولید کننده لابراتوار آلابورسا بوده و در کشور ایتالیا تولید می شود.

ضدآفتاب روژی

کرم ضدآفتاب با محافظت متوسط و عیار حفاظتی 15 برای محافظت از پوست در هنگام برنزه کردن

این محصول را می توان هم روی صورت و هم روی بدن استفاده نمود. کرم ضدآفتاب روژی هم مانند کرم برنزه کننده، با یونیپرتان فرموله شده است. یونیپرتان با تامین تایروسین (سوبسترای اصلی واکنش آنزیمی ملانین سازی پوست) به صورت بیولوژیکی، تولید ملانین را افزایش داده و علاوه بر ایجاد اثر برنزه، از پوست محافظت می کند. با رطوبت رسانی بهینه پوست و برخورداری از اثرات ضد پیری، از دیگر مزایای کرم ضدآفتاب روژی می باشد. فیلترهای پایدار در برابر نور و مقاوم در برابر آب، در هنگام برنزه کردن از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش نوع A و B محافظت می کند. این محصول برای پوست های با تیرگی متوسط که به سرعت برنزه می شوند و مشکل خاصی در مواجهه با آفتاب برایشان ایجاد نمی شود، ایده آل است.
rougj sunscreen

افترسان روژی

کرم مرطوب کننده افترسان صورت و بدن دوپوبرونز روژی

کرم افترسان روژی برای بازیابی رطوبت بهینه پوست، پس از مواجهه با آفتاب فرموله شده است. روش استفاده: محصول را به صورت یکنواخت روی صورت و بدن پخش کنید. نکات ایمنی: از تماس با چشم ها خودداری کنید. بر روی پوست سالم که هنوز دچار تحریک و قرمزی نشده استفاده کنید. در صورت عدم تحمل توسط پوست یا بروز آلرژی نسبت به مواد تشکیل دهنده، استفاده از محصول را متوقف کنید. از دسترس اطفال دور نگه دارید. این محصول فقط برای استفاده خارجی می باشد و قابل خوردن نیست.
rougj aftersun

ترکیبات مهم:

بیوساکارید، بیسابولول، توکوفریل استات، گلیسیرین، روغن های سیلیکونی، سایکلوپنتا سیلوکسان و دایمتیکون، پنتنول، بنزیل سالیسیلات، آلانتوئین، کلاژن قابل حل، صمغ زانتان، لسیتین (فسفاتیدیل کولین)
عصاره 6 گیاه:
عصاره گل هلیکریزوم Helichrysum italicum - curry plant
عصاره برگ و گل علف چایی Hypericum perforatum - Saint John's wort
عصاره برگ بابونه Matricaria chamomilla - chamomile
عصاره سلول های بنیادی میوه سیب سوئیسی Malus Domestica - Swiss apple
عصاره بومادران Achillea millefolium - yarrow
عصاره گل ساعتی Passiflora incarnate - passionflower
مزایا: این محصول به صورت درماتولوژیکی مورد ارزیابی قرار گرفته به گونه ای فرموله شده که خطر ابتلا به آلرژی به حداقل برسد. عناصر فلزی مثل نیکل، کروم و کبالت در آن اندازه گیری شده و در حد ناچیز است. تست های میکروبیولوژیکی انجام شده و با استانداردهای بهداشتی اروپا تطابق دارد.

rougj aftersun
دوپوبرنز روژی
rougj sunscreen
ضدآفتاب روژی
rougj suntan
برنزه کننده روژی با استفاده از برنزه کننده های شتاب دهنده


• روژی

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- پروپیلن گلایکول = Propylene Glycol پروپیلن گلایکول


تلفظ propylene glycol ↓


تلفظ propylene glycol2 ↓
2- شتاب دهنده = Accelerator شتاب دهنده
3- فرابنفش = Ultraviolet
ultraviolet or uv radiation = پرتوهای فرابنفش 

UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش

Ultraviolet ray = اشعه فرابنفش 


تلفظ ultraviolet or uv radiation ↓
4- رطوبت رسانی = Moisturizing
Super-rich moisturizing balm = بالم مرطوب کننده فوق غنی شده 

moisturizing agent = ماده مرطوب کننده

moisturizing effect = اثر مرطوب کنندگی
5- مواجهه = Exposure مواجهه، در معرض قرار گرفتن، در تماس قرار گرفتن

Exposure time = زمان تماس، زمان مواجهه

exposure to toxic chemicals = مواجهه با مواد شیمیایی

overexposure = مواجهه بیش از حد


تلفظ exposure to toxic chemicals ↓
6- برنزه کننده = Bronzer
Bronzer Brush = برس برای استفاده از محصولات برنزه کننده
boundary line of the hair growth = خط مرزی رشد مو برنزه کننده


تلفظ bronzer ↓
7- قرمزی = Redness
rosacea, a very common skin disease that affects people over the age of 30. It causes redness on your nose, cheeks, chin, and forehead = رزاسه، بیماری رایج پوستی که افراد بالای 30 سال را تحت تأثیر قرار می دهد و با قرمزی روی بینی، گونه، چانه و پیشانی بروز می کند
قرمزی
8- مشک = Musk
9- ارزیابی = Assessment ارزیابی، بازرسی

self-assessment = خودارزیابی
10- سلول های بنیادی = Stem Cells سلولهای بنیادین، سلولهای بنیادی، سلولهای مادر
11- ممانعت = Inhibit
inhibit 5-alpha reductase = آنزیم پنج آلفا ردوکتاز را مهار می کند

inhibition of 5α-reductase = مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز 

inhibitor of lipid accumulation = مهارکننده انباشت لیپید

MIC, Minimum Inhibitory Concentration = غلظت بازداری حداقل 

elastase inhibitor = مهارکننده الاستاز 

competitive inhibitor = مهارکننده رقابتی 

inhibitory potential = توان ممانعت
ممانعت
12- اسید آمینه = Amino Acid آمینو اسید، اسید آمینه
وسیله آرایشی برای فرم دادن به مژه ها اسیدهای آمینه 
یک نوع ماده کیلیت کننده یا شلات کننده در شیمی

تلفظ amino acids ↓
13- هیدرولیز = Hydrolysis
14- بابونه = Chamomile
German chamomile, Matricaria recutita = بابونه اروپایی، ماتریکاریا، بابونج، بابونغ

English chamomile, Chamemelum nobile = بابونه انگلیسی، بابونه رومی
بابونه، کامومایل
15- اوره = Urea

تلفظ urea ↓
16- توقف = Discontinue توقف مصرف؛ توقف تولید 
17- آلانتوئین = Allantoin آلانتوئین، پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ که به عنوان ماده ضد التهاب در صنایع دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود. در گذشته آلانتوئین از گیاهان به دست می آمد اما امروزه به صورت صناعی از اسید اوریک تولید می شود.
18- گلی = Floral
hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
پلی هولوزیدها مشابه هیالورونیک اسید تا چندین برابر حجم خود آب جذب می کنند. فلورال، بر پایه رایحه گل ها
19- ضد پیری = Anti Aging ضد پیری، ضدپیری، ضد سالخوردگی
فراورده هایی که برای افزایش زیبایی استفاده می شوند
20- ایمن = Safe
21- تایروسین = Tyrosine تایروسین، تیروزین
22- آلرژی = Allergy آلرژی، حساسیت
23- بازیابی = Restore
restores the lipid matrix = بازیابی ماتریس لیپیدی
بازیابی
24- برنزه کردن = Tanning برنزه کردن
25- اریتما = Erythema
minimal erythema dose, MED = دوز حداقلی اریتم
اریتما، قرمزی
makeup remover = پاک کننده آرایش
26- درماتولوژی = Dermatology شاخه ای از پزشکی که به مطالعه پوست و بیماری های آن می پردازد. 
27- لسیتین = Lecithin
crude lecithin = لسیتین خام 
لسیتین
0
28- آمیزه = Mixture
Silicone Elastomer Blend, Dow Corning® 9040, a mixture of high molecular weight silicone elastomer in cyclopentasiloxane = آمیزه الاستومر سیلیکون 
مخلوط، آمیزه
29- پتنت = Patent
patented = پتنت شده، ثبت شده انحصاری
پتنت، گواهی ثبت اختراع
ژل های پاک کننده را با نوک انگشتان خیس روی پوست صورت ماساژ می دهند.
30- مواجهه بیش از حد = Overexposure مواجهه بیش از حد
31- صمغ زانتان = Xanthan Gum صمغ زانتان، صمغ گزانتان 
32- گل ساعتی = Passionflower
33- آدنوزین تری فسفات = Adenosine Triphosphate
adenosine triphosphate, ATP = آدنوزین تری فسفات. مولکول حامل انرژی که در هنگام انقباض ماهیچه ای مورد نیاز است. این ماده انرژی را در خود ذخیره نموده و برای فعالیت های سلولی و ماهیچه ای در زمانی که نیاز است، انرژی را آزاد می کند. 
34- سیلوکسان = Siloxane
silicone oil, liquid polymerized siloxane with organic side chains. The most important member is polydimethylsiloxane = روغن سیلیکون، سیلوکسان مایع پلیمریزه شده دارای شاخه های آلی و ارگانیک

dimethicone, Polydimethylsiloxane = دایمتیکون، پلی دی متیل سیلوکسان
نرم کننده های مو که بعد از شامپو در حمام استفاده می شوند
Silicone Elastomer Blend, Dow Corning® 9040, a mixture of high molecular weight silicone elastomer in cyclopentasiloxane = آمیزه الاستومر سیلیکون 
سیلیکونی، سیلوکسان

cyclopentasiloxane = سیکلوپنتاسیلوکسان
35- بومادران = Yarrow
Yarrow, Achillea millefolium = بومادران، گیاهی به ارتفاع 10 سانتی متر تا 1.5 متر حاوی روغن های فرار
36- متیل کلرو ایزو تیازولینون = Methylchloroisothiazolinone  متیل کلرو ایزوتیازولینون
37- ارزیاب = Assessor ارزیاب، بازرس
38- پایدار در برابر نور = Photostable پایدار در برابر نور، بدون نیاز به استفاده از پایدارکننده های نوری
39- علف چای = St.John'S Wort
St.John's wort, Hypericum perforatum = علف چای، علف سنجان، گل راعی، هزارچشم
40- دایمتیکون = Dimethicone
dimethicone, Polydimethylsiloxane = دایمتیکون، پلی دی متیل سیلوکسان
نرم کننده های مو که بعد از شامپو در حمام استفاده می شوند

تلفظ dimethicone ↓
41- فرابنفش = Ultraviolet
ultraviolet or uv radiation = پرتوهای فرابنفش 

UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش

Ultraviolet ray = اشعه فرابنفش 


تلفظ ultraviolet or uv radiation ↓
42- لوریل = Lauryl
sodium lauryl sulfate = سدیم لوریل سولفات 


تلفظ lauryl ↓


تلفظ sodium lauryl sulfate ↓
43- متخصص پوست = Skin Specialist
skin specialist, dermatologist = متخصص پوست، درماتولوژیست 


تلفظ skin specialist ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید